Zaobljube zvestobe partnerju/ki
Napisal si, da je razočarana, “ker ni dobila”. No, potem pa se vprašajmo, kdaj si pa ti zadnjič? :)))
Oz. še boljše vprašanje, a imaš sploh žensko? :))) In potem dalje, kaj misliš, zakaj je nimaš? Tema? 😀
Ko imaš opravka z žensko, ne prijemaš v roke lopate ali krampa, ti bi še lopati štil zlomil, no! ;)[/quote]
in tole tvoje je točno takna “provokacija”, da ti mirno lahko napišem: mamo vprašaj, če nisi morda moj pankrt, teto pozdravi in ji povej, da je bila dobra samo za enkrat in sestri reci, da jutri lahko pride po repete ☺[/quote]
Nisi odgovoril.! :)) Časovna enota ni dan, ni teden, ni mesec, so leta, a ne? 😀 Saj mene bi tudi bilo sram odgovoriti. :)))
Ženske s tem nimajo težav, pa tudi niso tako neumne, da bi šle z vsakim butcem na kozolec, saj lahko izbirajo in postavijo osnovne pogoje, namreč moški je kot smetja, “ki bi”, še več je takšnih, ki samo govorijo, da bi… ;))
in tole tvoje je točno takna “provokacija”, da ti mirno lahko napišem: mamo vprašaj, če nisi morda moj pankrt, teto pozdravi in ji povej, da je bila dobra samo za enkrat in sestri reci, da jutri lahko pride po repete ☺[/quote]
Nisi odgovoril.! :)) Časovna enota ni dan, ni teden, ni mesec, so leta, a ne? 😀 Saj mene bi tudi bilo sram odgovoriti. :)))
[/quote]
in kdo / kaj si ti, da bi ti jaz sploh moral odgovarjati … in bog ne daj tako, kot si ti želiš???
pri nas na vasi imamo rek: vsak po svoje, bohinc pa s kolom ☺
a lahko objaviš njen CV … ker na takle PR pa tudi osel ne gre prvič na led.[/quote]Vsak se sam opisuje in ustvarja sliko o sebi s svojim pisanjem, tudi izgled pove nekaj pa ga ti raje skrivaš. Že veš zakaj ne moreš ljudi v oči pogledat in verjetno bolje tako.
Drugače pa imamo tu priložnost videt kako izobraženi in malo manj izobraženi, načitani in nepismeni, stari in mladi….. osebki moškega spola dojemajo nasprotni spol.
Najbolj od vsega jim je važno kje je baba počena in če je tudi v glavo, ker ženska jim predstavlja nepotreben privesek pi*ki, ki jo oni uporabljajo zato, da si lajšajo muke svojega qu*a. Konec zgodbe.
Njihovo dojemanje ženskega spola se tu začne in konča. Sami s svoje (ne)sposobnosti uporabljajo zgolj in izključno za ta namen, vse ostalo jim je nepomembno in jim predstavlja skrajno nepotreben napor, ki se ga je treba za vsako ceno izognit. Tako ostajajo sami s svojo samskostjo, (četudi s kom živijo na istem naslovu), ki jo opevajo kot svojo zmago.
Vse to pa je posledica mentalne zaostalosti, zakrnelosti uma, ki ga niso imeli nikoi priložnosti izpopolnit.
Sem lahko malo žleht (tako kot si bil pred nekaj dnevi ti) ?
Dragi On_, mislim, da ti nagaja en organ. Najti moraš nekoga, da ti ga malo pomasira, pa bo (za en čas) spet v redu. :)))))))))))))
p.s.: všeč mi je, kadar nisi resen.:)))[/quote]No, pa smo tam, sem pozabil, da gre branje misli tudi v drugo smer….
Sedaj, ko si me prebrala, mi je pa kar malo nerodno, sem zafarbal….. :)))
ps
A ti je všeč tudi ko sem (malo) “žleht”? :)))
Dragi On_, mislim, da ti nagaja en organ. Najti moraš nekoga, da ti ga malo pomasira, pa bo (za en čas) spet v redu. :)))))))))))))
p.s.: všeč mi je, kadar nisi resen.:)))[/quote]No, pa smo tam, sem pozabil, da gre branje misli tudi v drugo smer….
ps
A ti je všeč tudi ko sem (malo) “žleht”? :)))[/quote]
Ma ti si mi všeč kadar si žleht, kadar nisi preresen, tudi ko zafarbaš si mi všeč…preprosto – ti si mi všeč. Eto. :))))
No, pa smo tam, sem pozabil, da gre branje misli tudi v drugo smer….
ps
A ti je všeč tudi ko sem (malo) “žleht”? :)))[/quote]Ma ti si mi všeč kadar si žleht, kadar nisi preresen, tudi ko zafarbaš si mi všeč…preprosto – ti si mi všeč. Eto. :))))[/quote]Jaooo, pregorevam, pregorevam….
Tepetura si mi diguje…. 😀 😀
Jaooo, pregorevam, pregorevam….
Tepetura si mi diguje…. 😀 :D[/quote]Mene sicer ne moti,
ampak če gledam skozi oči žene/partnerke, hm, hm… Khm. Khm.[/quote]A misliš, da je tudi njej toplo? Tebe pa vročica ne moti? No, pa si je privošči malo….. :)))))
Mislim, da bi jo lahko veliko bolj motilo, če bi to pisal kje bolj na skrivoma….. Ona ve da večerjal bom pa (samo) doma…. ;))
p.s.: všeč mi je, kadar nisi resen.:)))[/quote]
tokrat zgleda, da je spet đabe v kornerju stala, in ni niti štoflca od kopačke fasala
p.s.: všeč mi je, kadar nisi resen.:)))[/quote]tokrat zgleda, da je spet đabe v kornerju stala, in ni niti štoflca od kopačke fasala[/quote]Bimbo, ona igra en drug šport!…… :)))
Oh, NeMo, ne ljubi se mi odgovarjati na te tvoje poste, ki jih kot pasje bombice na šest sekund spuščaš v luft. Jaz ponavadi napišem samo enega, ampak ta zaboli…
Daj rajši spet piši poste s svojimi fak, f*k, f*ck……in vsemi možnimi izpeljankami, mi se bomo pa na tej strani pretvarjali, da ti verjamemo, da ti tič stoji.
ojej … kako na polno in grdo si se v lastno lužo vsedla
Takoj, ko ti postaneš princeska, ki iz žabcev dela prince … dokler si pa grofica, ki iz princev dela krote pa ne vem zakaj
Ali ni to enostavno del spoznavanja? Nikoli pa se nisem z nikomer “uskladila”; da si bova to “Izmenjala”….
To je zame zgolj teoretično vprašanje…. ne spomnim se, da bi do takega primera sploh prišlo. Če komu (od naju) kaj ni bilo prav (za nazaj…) je pač povedal, poslušal repliko, in potem sva našla skupen jezik.
Ampak to so res take malenkostne in tako redke stvari … morda ker sva precej usklajena v razmišljanju glede takih stvari.
No, pač, v spoznavanju je padla beseda tudi o tem … kar se mi ne zdi nič nenavadnega. In potem še kar nekajkrat. Ampak ne spomnim se, da bi se to glasilo “svečano ti obljubim”…. Bolj je do tega pogovora prišlo zaradi kakšnega slučaja, ki se je zgodil, in potem sva to diskusijo prenesla tudi na “naju”. Jaz nisem od partnerja (razen verjetno na poroki) nikoli slišala zaobljube o zvestobi, od pa je tudi od mene (razen na poroki) tudi ne.
Na sploh ne dajem veliko teže besedam, bolj so mi pomembna dejanja. Pa tudi zvestoba taka kot taka je precenjena. Pomembna je zgolj kot del nekega odnosa, ki funkcionira.
Ok, It-ka, tole se z Onetom hecava in to počneva z lahkoto ravno zaradi tega, ker nimava slabe vesti. :)[/quote]
Margot, eto, odkrito, ko sem vaju sprva brala sem pomislila, tako, z nasmehom na ustnicah, da se hecata. Z eno tako nasmejano mislijo. In sem že razmišljala, kako bi kaj pokomentirala. In ko sem tako razmišljala, kaj bi še jaz pripisala, kako dojemam vajino klepetanje, sem pomislila, da bi kot žena pa jaz to čist drugače dojemala. Da mi ne bi bilo vseeno. Da bi me prizadelo.
Res, nisem prepričana, da bi vse skupaj (v vlogi žene) brala z naklonjenostjo. Saj pa nismo otroci, da bi si lahko privoščili vse, prav vse, ne da bi pomislili, da vsi pa le ne bodo oz. ne bi, brali tako nedolžno, kot je namen. Torej kot zafrkancijo.
Saj vem, sem konzervativna…
Ok, It-ka, tole se z Onetom hecava in to počneva z lahkoto ravno zaradi tega, ker nimava slabe vesti. :)[/quote]
Margot, eto, odkrito, ko sem vaju sprva brala sem pomislila, tako, z nasmehom na ustnicah, da se hecata. Z eno tako nasmejano mislijo. In sem že razmišljala, kako bi kaj pokomentirala. In ko sem tako razmišljala, kaj bi še jaz pripisala, kako dojemam vajino klepetanje, sem pomislila, da bi kot žena pa jaz to čist drugače dojemala. Da mi ne bi bilo vseeno. Da bi me prizadelo.
Res, nisem prepričana, da bi vse skupaj (v vlogi žene) brala z naklonjenostjo. Saj pa nismo otroci, da bi si lahko privoščili vse, prav vse, ne da bi pomislili, da vsi pa le ne bodo oz. ne bi, brali tako nedolžno, kot je namen. Torej kot zafrkancijo.
Saj vem, sem konzervativna…[/quote]
Tudi če tečeš za avtobusom in skočiš nanj v zadnjem hipu se ti na prvi pogled zdi, da so vsi sedeži zasedeni do zadnjega (tvojega) mesta. Pa tudi zrak je vroč in soparen, ko prisopihaš ves upehan.
Tako je tudi tukaj. V celoti se strinjam s tabo. Res bi lahko imela (oba) težave, če bi najina partnerja prebrala samo zadnji stavek, še bolj pa, če naju ne bi zadosti poznala.
V tem primeru je šlo za igro besed, kjer sva drug drugega čakala za vogalom, v nestrpnem pričakovanju sva segla po palici – resda je bila falus, a se s tem nisva obremenjevala, kajti pomembno je bilo nekaj drugega: čim bolj precizno udariti po glavi. Naprej se je pa razvila…šala.
Naj operem torej Onetovo ime, takšnega si res ne zasluži in naj povem, da je najin “inbox” v zasebnih sporočilih je še čisto nedolžen, tako da si tudi ti Sadni lahko povsem brez skrbi in lahko naprej izvajaš svoj obred pred ogledalom.
Sadni itak ve, da ti, ki varajo, tudi lažejo in res ne pričakuje, da bodo to priznali. :)) 😉
Forum je zaprt za komentiranje.