Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zanositev in kt

zanositev in kt

Npr. da zanosiš, kljub temu,d a jemlješ KT, al pa recimo, ker pozabiš tabletko. A je res, da je lahk otrok prizadet, in če je v kolk procentih, pa če lahk ginekolog ugotovi, če je vse OK, predenj se recimo odločiš naredit splav?

Kolkor vem, predvsem iz pričevanje žensk, ki so zanosile kljub kt, naj otroci zaradi tega ne bili prizadeti. Nisem pa ziher.
Malo me jezi le propaganda, ko pravijo ženske, da so zanosile kljub kt, skoraj prepičana pa sem da 99% teh ne pove, da so v bistvu zatajile one, ker niso jemale redno tablet. Če malo bereš na forumu ginekologija, ko sprašujejo, da so pojedle 2, pa pol 3 dni ne, kaj naj sedaj, pa po 2,7 tednih nekaj nehajo, pa spet …. mučke v glavnem! In potem v strah spravljajo nas, ki redno, vsako jutro čisto vzorno pogoltnemo odmerjen delež.

Menda da lahko zato, če niso dost močne… Ne vem, mene je mal strah, kljub temu, da še nisem nikol pozabila in jih jemljev vsak dan ob isti uri.

Niso dovolj močne ….??? Če niso dovolj močne, potem te skozi mesec spremlja krvavitev. Ko “zagrabijo” in so dovolj močne, krvavitev ni več. Mislim, da ob rednem jemanju in brez šmoglanja vamo tamo s “pozabljanjem”, se nimaš čisto nič bati.

Nič se bat.

Brala sem o ženski (se ne spomnim, od kod je bila), ki je jemala KT do 7. meseca starosti in z otrokom je bilo vse ok. Ne me vprasati, kako ni stekala, da je noseca… Ni pisalo tega 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close