Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanimiva tema o ženskih revijah…

Zanimiva tema o ženskih revijah…

Res me je presenetil odziv. Glede na to, da je Cosmo in Jana ena od bolj branih revij, me je presenetilo mnenje o teh dveh revijah…
Kakšna pa je dobra ženska revija?
Nekaj mojih predlogov, ki me zanimajo…
-članki o človeških odnosih, psihologiji ljudi, kakšni testi (dobri testi), ne na način, če ste obkrožili več B odgovorov ste to, temveč bolj na način, ker delate tako, se to tako izraža na ven, lahko spremenite tako…
-kje se da dobiti kakšne poceni cunje, dodatke, kozmetiko, kaj je moderno, kaj nosijo najstnice, kaj nosijo starejše ženske, kaj je v njihovem oblačenju in dodatkih skupnega
-zgodbe iz resničnega življenja (pa ne tiste o trpljenju, temveč bolj v smislu pred odločitvami, kaj se je dogajalo itd…, na kaj biti pozoren v poslovnem svetu, se pravi nasveti čisto navadnih žensk, ki imajo pač neko določeno izkušnjo… )

Ma veliko je tega… Bi se dalo še pisat. Predvem pa bi rada revijo, ki bi bolj spoštovala ženske možgane in jih ne bi obkladala res zgolj z modnimi dodatki in podobnimi stavrmi, temveč da bi jemala ženske tudi kot intelektualne stvore, ki imajo svoje mnenje o politiki ter tehničnih stvareh, ki bi jim pomagala odločiti se za pravi računalnik brez pomoči kakšnega moškega… Taka revija, ki bi mi pomagala morda k večji samostojnosti, predvsem za stvari, ki so nekako v domeni moških, pa zares to niti ni potrebno. Moram rečt, da mi je zadnji stavek še najbolj opisal, kaj je pomanjkljivost žesnkih revij. Delajo nas za tradicionalne, nebogljene ženske, ki se zanimajo zgolj za videz, uboge otročičke in žvalce, ki rade preberejo le doktor roman. Pa ne rečem… Vse to tudi sama včasih naredim, vendar me take revije sčasoma začnejo dolgočasiti… Ker ženske nismo izključno in zgolj to.

Bravo jzt!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close