Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zanimiv citat Margaret Atwood

Zanimiv citat Margaret Atwood

Moške fantazije, moške fantazije, ali moške fantazije vodijo vse? Na piedestalu ali na kolenih, vse je moška fantazija: da si dovolj močna, da preneseš, kar ti zadajajo, ali pa prešibka, da bi karkoli storila proti. Celo pretvarjanje, da ne služiš moškim fantazijam, je moška fantazija: pretvarjanje, da nisi vidna, da imaš svoje življenje, da si lahko umivaš noge in česaš lase, ne da bi se zavedala vedno prisotnega opazovalca, ki gleda skozi ključavnico, skozi ključavnico v tvoji glavi, če ne kje drugje. Ste ženska, v kateri je moški, ki opazuje žensko. Sami ste svoj voajer.

?

jp 50 odtenkov sive je svinska fantazija preverznih tipov hahahahhahha

Mah.

Sliši se kao globoko, ampak meni ni. Kaj je v glavi nekoga drugega, se me ne tiče.

Ne vera, ne fantazije, ne pravila, ne prepričanja, ne njegova predstava ali mnenje o meni.

Njegov problem.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 12.12.2021 ob 14:01

Mah.

Sliši se kao globoko, ampak meni ni. Kaj je v glavi nekoga drugega, se me ne tiče.

Ne vera, ne fantazije, ne pravila, ne prepričanja, ne njegova predstava ali mnenje o meni.

Njegov problem.

Ja vem REPLIKA, samo ta citat je bil napisan od Američanke kjer se je ženske vzgajalo za kurbe, gospodinje in žene. Ni bil napisan za sodobno postkomunistično žensko iz naprednega severa bivše Jugoslavije.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 15.12.2021 ob 07:45

Ja vem REPLIKA, samo ta citat je bil napisan od Američanke kjer se je ženske vzgajalo za kurbe, gospodinje in žene. Ni bil napisan za sodobno postkomunistično žensko iz naprednega severa bivše Jugoslavije.

kokoška saj pri nas je bilo isto, samo da je ženska morala še garati v fabriki ali na polju. No saj v kapitalizmu ravno tako, samo da se je tam delo skrivalo, pri nas pa ne. Sedaj pa je vse isti šmorn, ker danes so zgled otrokom plastične influencerke.

Margaret Atwood je Kanadčanka.

Od kod je ta citat, na pol slovenski (česaš lase?)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close