Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zanima me

zanima me

Koliko vas v službi redno sexa in kolko vas je ujel mož pri varanju?

Kje imajo takšne službe?
V takšni službi bi delal za polovično plačo.

Res..Blagor tistim, ki lahko v službi redno seksajo..:)

Lej, kaka plavolasa tajnica se samo skloni na pisalno mizo, kiklco ima ozko in kratko, spodaj ponavadi nič, tako da ni nepotrebnega dela z garderobo… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mene pa zanima zakaj ne bi?

to eden od poslancev nekaj let nazaj redno prakticiral. Svoje delo je imel celo evidentirano (fotke) na službenem računalniku. Je pa re, da si je moral stranke sam iskati.

Lej, kaka plavolasa tajnica se samo skloni na pisalno mizo, kiklco ima ozko in kratko, spodaj ponavadi nič, tako da ni nepotrebnega dela z garderobo… :)))[/quote]
Ja..Samo, če ne bo zadovoljna s tvojim opravilom in orodjem, bo to doživela le kot nadlegovanje…Potem pa si v riti.:)

Lej, kaka plavolasa tajnica se samo skloni na pisalno mizo, kiklco ima ozko in kratko, spodaj ponavadi nič, tako da ni nepotrebnega dela z garderobo… :)))[/quote]
Ja..Samo, če ne bo zadovoljna s tvojim opravilom in orodjem, bo to doživela le kot nadlegovanje…Potem pa si v riti.:)[/quote]

Kaj glede orodja, a ne znaš v roke prijesti kladiva ali pa krampa, nimaš pravega grifa? 😀 Malo moraš potem mišice natrenirat, če se bojiš, da ne boš znal kresniti kot treba, ampak meni tega ni treba, ker sem z vasi in tu vihtimo vaške gorjače kot džongler žogice… :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close