Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanima me

Zanima me

Ne boš verjel, ampak tudi taki smo še, res da nas je bolj malo, a smo. Eni verjamemo v ljubezen in zvestobo. Celo nekateri moški.
Miranda

Ah, Metulka, ostal sem brez besed tako da je vsak nadaljni komentar tvoje ugotovitve že iz tega razloga nesmiselen, skoraj tako kot tvoje modrovanje o kvazi opravičevanju

sem že enkrat nekje napisal, da je posranec.

lp,

Ah, Metulka, ostal sem brez besed tako da je vsak nadaljni komentar tvoje ugotovitve že iz tega razloga nesmiselen, skoraj tako kot tvoje modrovanje o kvazi opravičevanju[/quote]

Ne vem, zakaj si potem sploh šel pisat tega.
Ker nisi šel samo kvazi čez mejo, tudi priznanje ne bi bilo samo kvazi. Tukaj gor si res samo en nick, za zaslonom si pa cel človek (minus tisto, kar bi moralo biti v hlačah).

sem že enkrat nekje napisal, da je posranec.

lp,[/quote]
res je Einstein, sam nekaj mi povej, si se sam dokopal do te ugotovoitve al ti je morala sestra povedat?

Ah, Metulka, ostal sem brez besed tako da je vsak nadaljni komentar tvoje ugotovitve že iz tega razloga nesmiselen, skoraj tako kot tvoje modrovanje o kvazi opravičevanju[/quote]

Ker nisi šel samo kvazi čez mejo, tudi priznanje ne bi bilo samo kvazi. Tukaj gor si res samo en nick, za zaslonom si pa cel človek (minus tisto, kar bi moralo biti v hlačah).[/quote]
čez kakšno mejo sem šel? človeškega dostojanstva? nehaj raje s to hipokrizijo no; ti dam primer; se spomniš zgodbe iz prejšnega tedna ko je ena punca v bosni zmetala pasje mladiče v vrbas? no kaj so dušebrižniki naredili? grožnje s smrtjo, cel svet se je dvignil v bran nemočnih psov, …da ne dolgovezim, v sloveniji se je v zadnjem času zgodilo kar nekaj programiranih uničenj firm, za vsemi temi brezposelnimi je nešteto žalostnih zgodb resničnih ljudi (ne virtualnih), ki ne morejo otrokom kupiti niti šolskih knjig, je komu mar zato? je tebi mar? državi? vse boli k…, nihče ne pomaga, kaj šele opraviči in zdaj boš ti meni težila zaradi nekih zapisov ki naj bi žalili dostojanstvo neke virtualne osebe za katero sploh ne veš ali je njena zgodba resnična..mislim da si bolj inteligentna kot daš vedeti

če že hočeš pomagati in stopiti v bran nemočnim in braniti njihovo dostojanstvo, potem začni to delati v resničnem svetu, verjemi dela ti ne bo zmanjkalo,
lp

Ker nisi šel samo kvazi čez mejo, tudi priznanje ne bi bilo samo kvazi. Tukaj gor si res samo en nick, za zaslonom si pa cel človek (minus tisto, kar bi moralo biti v hlačah).[/quote]
čez kakšno mejo sem šel? človeškega dostojanstva? nehaj raje s to hipokrizijo no; ti dam primer; se spomniš zgodbe iz prejšnega tedna ko je ena punca v bosni zmetala pasje mladiče v vrbas? no kaj so dušebrižniki naredili? grožnje s smrtjo, cel svet se je dvignil v bran nemočnih psov, …da ne dolgovezim, v sloveniji se je v zadnjem času zgodilo kar nekaj programiranih uničenj firm, za vsemi temi brezposelnimi je nešteto žalostnih zgodb resničnih ljudi (ne virtualnih), ki ne morejo otrokom kupiti niti šolskih knjig, je komu mar zato? je tebi mar? državi? vse boli k…, nihče ne pomaga, kaj šele opraviči in zdaj boš ti meni težila zaradi nekih zapisov ki naj bi žalili dostojanstvo neke virtualne osebe za katero sploh ne veš ali je njena zgodba resnična..mislim da si bolj inteligentna kot daš vedeti

če že hočeš pomagati in stopiti v bran nemočnim in braniti njihovo dostojanstvo, potem začni to delati v resničnem svetu, verjemi dela ti ne bo zmanjkalo,
lp[/quote]

Sem ravno sodelovala v akciji zbiranja šolskih potrebščin za otroke Preventovih zaposlenih v SG in zbiranja osnovnih stvari za Vegradovce v Velenju, poleg tega so na Starševskem zbirali opremo za stanovanje za tričlansko družino in sem prispevala tudi tam. Drugače vsak mesec redno nakazujem žepnino deprivilegiranemu otroku v zavodu in enkrat na leto večji znesek v humanitarni akciji po moji lastni presoji. Imam posvojeno žival iz azila in enega najdenčka. Nekaj let sem prostovoljno delala (dvakrat na teden), vendar mi potem zaradi družinskih obveznosti ni več zneslo, mi bo pa počasi spet. Si me potegnil za jezik, zato sem to napisala.

ti pa imaš preveč dela s tem, da tveziš tu neumnosti.

če js posnamem ko bom tebe zbrcal pa dal na youtube…se bo jokala cela slovenija…pa še temo boš dobil na MONu..temu metulju se boš pa smilil..lepo ti bo:)

lp[/quote]

Sem ravno sodelovala v akciji zbiranja šolskih potrebščin za otroke Preventovih zaposlenih v SG in zbiranja osnovnih stvari za Vegradovce v Velenju, poleg tega so na Starševskem zbirali opremo za stanovanje za tričlansko družino in sem prispevala tudi tam. Drugače vsak mesec redno nakazujem žepnino deprivilegiranemu otroku v zavodu in enkrat na leto večji znesek v humanitarni akciji po moji lastni presoji. Imam posvojeno žival iz azila in enega najdenčka. Nekaj let sem prostovoljno delala (dvakrat na teden), vendar mi potem zaradi družinskih obveznosti ni več zneslo, mi bo pa počasi spet. Si me potegnil za jezik, zato sem to napisala.[/quote]
kaj naj ti rečem, kapo dol pred tabo, ko bi bilo več takih ljudje v sloveniji bi bilo marsikaj drugače.. no zdaj si mi pa zaprla usta, tako da zaključujem tole najino dopisovanje
lp

z vegradom in preventom si pa zelo mimo ustrelila,žal.

a ti lahko pošljem TR, da mi nakažeš vsake toliko kaj €€€…živim v šotoru..nima jest..včasih pasem travo..imam osemčlansko družino…imam tudi golf 6…nima za nafto…

če js posnamem ko bom tebe zbrcal pa dal na youtube…se bo jokala cela slovenija…pa še temo boš dobil na MONu..temu metulju se boš pa smilil..lepo ti bo:)[/quote]

SSN. In na koncu se bom morala jaz ponižno opravičit flashu. Zdaj pa dovolj smetenja.

če js posnamem ko bom tebe zbrcal pa dal na youtube…se bo jokala cela slovenija…pa še temo boš dobil na MONu..temu metulju se boš pa smilil..lepo ti bo:)[/quote]
dragi moj, edino kar lahko ti zbrcaš (in tud posnameš) je tisto kar ti zjutraj iz riti pade ko greš na wc…in ja, sploh ne dvomim v to da se ti bo smejala cela slovenija, kaj slovenija, cel svet se ti bo režal

z vegradom in preventom si pa zelo mimo ustrelila,žal.

a ti lahko pošljem TR, da mi nakažeš vsake toliko kaj €€€…živim v šotoru..nima jest..včasih pasem travo..imam osemčlansko družino…imam tudi golf 6…nima za nafto…[/quote]
ti kar pošlji trr, rade volje bomo naredili nabirko za kakšnega dobrega psihiatra,

Ne boš verjel, ampak tudi taki smo še, res da nas je bolj malo, a smo. Eni verjamemo v ljubezen in zvestobo. Celo nekateri moški.
Miranda[/quote]

Zakaj sprašuješ če ti je vseeno? Odpreš temo “Zanima me…” in potem daš jasno vedet moškim da ti je vseeno za nas in za to kaj si mislimo. No, ne vsi, recimo jaz. Tebi je edino važno nekoga spotaknit. Torej so moški ki verjamemo v ljubezen, ampak prestopamo take spotikače, bežimo stran, ti pa si to razlagaš kot da nas je malo. Daj pejt nazaj rože zalivat!

ee ne držim ga na toplem celo noč,kot ti očitno…se pred spanjem spraznim:)))

kaj si baba da me ustrahuješ z psihiatrom..daj kaj drugega si zmisli:)

ee ne držim ga na toplem celo noč,kot ti očitno…se pred spanjem spraznim:)))[/quote]
lp, dost je bilo za dans, lahk pa spet jutri roko dvigneš, pa se mi bo mogoče dalo spet s tabo ukvarjat….saj verjetno sem itak edini ki ti posveti kanček pozornosti, ni veliko je pa nekaj,ampak ti si itak z malim zadovoljen))

kaj si baba da me ustrahuješ z psihiatrom..daj kaj drugega si zmisli:)[/quote]
očitno nisem edini, ki ti je predlagal obisk pri strokovnjaku..no daj trr, boš videl da bomo radodarni

malo te je treba spomnit, da se zemlja vrti okrog svoje osi.

sry,nisem pi*ka kot ti. glej spodaj

Banka Celje d.d.
SI56 0600 0095 6968 544

malo te je treba spomnit, da se zemlja vrti okrog svoje osi.[/quote]

sry,nisem pi*ka kot ti. glej spodaj

Banka Celje d.d.
SI56 0600 0095 6968 544[/quote]
še ime in priimek in točen naslov prosim, preverim in ti nakažem

aja, pa davčne ne pozabi napisat,

daj ne bluzi za nakazilo imaš dovolj banko in TRR

ma sm vedu da si picka…

zdaj pa resno, ker se mi ne da več zapravljat časa z nekom kot si ti; seveda je za nakazilo dovolj trr, ampak ker so poslovni običaji takšni da se ko gre za denar ve s kom imam opravka, te prosim da objaviš svoje podatke, predvsem davčno številko in potem dobiš nakazilo; ne vem v čem je težava? verjetno v tem, da se še registrirat ne upaš na forumu?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close