Zanima me
pa bom še jaz nekaj povedala :)))
forum se imenuje ŽENSKI IN MOŠKI ČVEK. torej mi svoj forum že imamo, ne rabimo ustanavljat še nekega posebnega, ker nam je ta (vsaj meni) dovolj :)))
predlagam, da takšne RESNE :))) teme, kot si jo ti odprla, ZANIMA ME, mogoče res odpreš na kakšen portalu, kot ti je že flo predlagala :)))
mirandas res ne vem, kaj se jeziš. pravzaprav je speljal temo na 20 let mlajše ženske moški klicajček (!!!!!!!!!!). potem se je pač tema razvila v to smer. kar je normalno, da se tok ‘pogovora’ razvija glede na različne komentarje. in nikjer ni nobenega smetenja in zajebancije izven teme. le preberi si še enkrat.
tole s frajlami pa res ne paše sem. kaj te pravzaprav moti?
ne, mirandas na ‘tvoji’ temi ni nobene zajebancije na čisto druge stvari. in pritožuješ še na svojo temo. zdaj si posplošila na vse teme. in smo na forumu čveka in od vsakega posameznika je odvisno kaj bo pisal in kje bo pisal. tako, kot je od vsakega posameznika odvisno koga bo bral in koga ne.
in ja, v čem je problem, če eni ljudje več pišemo na forum, kot drugi? in ne, miranda, ne v vseh temah. ni nobene potrebe, da pretiravaš.
me pa zanima zakaj dvojna merila? sama namreč prav tako sodeluješ v temah, ki se (celo po naslovu) nanašajo na mlada dekleta. ti pa pišeš in komentiraš iz svoje perspektive. torej kje je meja kdo lahko in kdo ne?
očitno je le to, da si prizadeta. na to pa nismo vplivale ‘frajle’ iz tega foruma. naj ti pa povem še to, da sem daleč od frajle.
japki, saj jaz imam tudi v mislih vezo (kot sem napiala “za zmerom”) ne avanturo 🙂
kdo pa je to g. Božo x? :)))))[/quote]
no saj, jaz pravim, da so takšne veze možne in prakticirane.
tule pa ne bom pisala o gospodu s polnim imenom. :)[/quote]
to je pa verjetno gospod ki pride po Dimniku in osrečuje otroke))
Aja? Po čem pa to sklepaš?
Si star okrog 50 let, pa se tu samo muzaš, ker nisi več sposoben drugače kakor z jezikom?
Ampak glede na tvojo inteligenco bi prej sklepal, da si mulo, ki bi rad zrelejšim ženskam kazal svoj pimpek.[/quote]
glede sklepanja, daj tiča vun pa bodo frjle staknile glave in sklenile si fantek al si punčka))) meni v bistvu čist dol visi, ampak čutim da imaš nek primanjkljaj, ki ga poskušaš kompenzirat….ampak zavedaj se, kak je je, večji ne bo zrasel, razen če ga začneš molsti vsak dan)))
Sicer uvodničarka te teme ni spraševala o kvaliteti “orodja”, ampak ker ti vse bereš, vidiš in sklepaš preko tvoje mičkene glavice, drugačnih komentarjev od tebe niti ne more biti.[/quote]
bejž no, a nisi ti privlekel pimpeka na plano? al se ga ne vidi ker se še ni megla raskadila?))
se bojim da boš ob takih referencah pri mirandi izpadel že v kvalifikacijah)))
Ohoho, očitno sm neki zamudila… flash in shog sta se srečala v Adamovih kostumih ter si izmerila pimpeka 😀
A sta še kej druzga počela? Upam, da ne, ker pol mi bo žal, da nism bila poleg… :))))))
Forum je zaprt za komentiranje.