Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanima me

Zanima me

pa bom še jaz nekaj povedala :)))

forum se imenuje ŽENSKI IN MOŠKI ČVEK. torej mi svoj forum že imamo, ne rabimo ustanavljat še nekega posebnega, ker nam je ta (vsaj meni) dovolj :)))

predlagam, da takšne RESNE :))) teme, kot si jo ti odprla, ZANIMA ME, mogoče res odpreš na kakšen portalu, kot ti je že flo predlagala :)))

to si zelo dobro in smiselno napisal, če bi dodal, da je to gledano iz tvojih gledišč na njena. gledišča vsakega posameznika so zelena, saj poznaš tisto lorcino: ljubim te, zeleno, ljubim :)) …in potem ti je lažje:)[/quote]

saj norTON, važno je samo to, da je potem človeku lažje :)))

Ne gre za resnost tem, a tema naj pod naslovom ostane ista, ne pa da se v VSAKI zgubite v čisto druge debate. In to vedno ene in iste tri frajle.
Jaz sem spraševala moške, ve pa ne morete, da ne bi povsod pristavile svojega lončka.
Smetite.

Miranda

prav imaš 🙂

obljubim, da se ne bom nikoli več vtikovala v temo, ki jo boš ti odprla 🙂

uživaj lep dan še naprej!

Taka obljuba ni potrebna in je brez veze. Če boš imela kaj povedati na temo, le povej.
Pozdrav nazaj.
Miranda

če res lahko, pa bom. 🙂

samo takrat, ko boš vpraševala ženske :))

mirandas res ne vem, kaj se jeziš. pravzaprav je speljal temo na 20 let mlajše ženske moški klicajček (!!!!!!!!!!). potem se je pač tema razvila v to smer. kar je normalno, da se tok ‘pogovora’ razvija glede na različne komentarje. in nikjer ni nobenega smetenja in zajebancije izven teme. le preberi si še enkrat.

tole s frajlami pa res ne paše sem. kaj te pravzaprav moti?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kot sem že rekla; zajebancije na čisto druge stvari kot so vprašanja naslovne teme.
V skoraj vseh temah, ki se odprejo.
Vedno enih in istih ljudi.
Pa oprostite, če so frajle koga užalile, to ni bil moj namen.

Miranda

ne, mirandas na ‘tvoji’ temi ni nobene zajebancije na čisto druge stvari. in pritožuješ še na svojo temo. zdaj si posplošila na vse teme. in smo na forumu čveka in od vsakega posameznika je odvisno kaj bo pisal in kje bo pisal. tako, kot je od vsakega posameznika odvisno koga bo bral in koga ne.

in ja, v čem je problem, če eni ljudje več pišemo na forum, kot drugi? in ne, miranda, ne v vseh temah. ni nobene potrebe, da pretiravaš.

me pa zanima zakaj dvojna merila? sama namreč prav tako sodeluješ v temah, ki se (celo po naslovu) nanašajo na mlada dekleta. ti pa pišeš in komentiraš iz svoje perspektive. torej kje je meja kdo lahko in kdo ne?

očitno je le to, da si prizadeta. na to pa nismo vplivale ‘frajle’ iz tega foruma. naj ti pa povem še to, da sem daleč od frajle.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na moji temi je vsaj 14 oglašanj, ki nimajo nobene veze z mojim vprašanjem in precej podobno je tudi na marsikateri drugi temi, zaide se v čisto druge vode.
Tu ni dvojnih meril, samo eno, za vse: drži se teme.
Nisem prav nič prizadeta, pa tudi debatirat ne mislim več o tem.

Miranda

Kaj pa tisti, ki smo konkretno odgovorili na zastavljeno vprašanje? A nam pa ne bo noben(a) repliciral(a)? 🙂

We've got to get in to get out

tisti pa očitno ne dobite odgovora, ker si ga ne zaslužite :))

teb bo teško kaj pametnega odgovorila, ko še pa tega ne veš al si baba al dec če si ne pogledaš v spodnje gate

japki, saj jaz imam tudi v mislih vezo (kot sem napiala “za zmerom”) ne avanturo 🙂

kdo pa je to g. Božo x? :)))))[/quote]

no saj, jaz pravim, da so takšne veze možne in prakticirane.

tule pa ne bom pisala o gospodu s polnim imenom. :)[/quote]
to je pa verjetno gospod ki pride po Dimniku in osrečuje otroke))

Aja? Po čem pa to sklepaš?

Si star okrog 50 let, pa se tu samo muzaš, ker nisi več sposoben drugače kakor z jezikom?

Ampak glede na tvojo inteligenco bi prej sklepal, da si mulo, ki bi rad zrelejšim ženskam kazal svoj pimpek.

Aja? Po čem pa to sklepaš?

Si star okrog 50 let, pa se tu samo muzaš, ker nisi več sposoben drugače kakor z jezikom?

Ampak glede na tvojo inteligenco bi prej sklepal, da si mulo, ki bi rad zrelejšim ženskam kazal svoj pimpek.[/quote]
glede sklepanja, daj tiča vun pa bodo frjle staknile glave in sklenile si fantek al si punčka))) meni v bistvu čist dol visi, ampak čutim da imaš nek primanjkljaj, ki ga poskušaš kompenzirat….ampak zavedaj se, kak je je, večji ne bo zrasel, razen če ga začneš molsti vsak dan)))

Sicer uvodničarka te teme ni spraševala o kvaliteti “orodja”, ampak ker ti vse bereš, vidiš in sklepaš preko tvoje mičkene glavice, drugačnih komentarjev od tebe niti ne more biti.

Sicer uvodničarka te teme ni spraševala o kvaliteti “orodja”, ampak ker ti vse bereš, vidiš in sklepaš preko tvoje mičkene glavice, drugačnih komentarjev od tebe niti ne more biti.[/quote]
bejž no, a nisi ti privlekel pimpeka na plano? al se ga ne vidi ker se še ni megla raskadila?))
se bojim da boš ob takih referencah pri mirandi izpadel že v kvalifikacijah)))

Jaz da sem prvi začel nabijat s tovrtstnimi primitivnostmi? Ma kakšen bebo si …

OK, mirno ti prepuščam mesto v osmini finala :-)))

Jaz da sem prvi začel nabijat s tovrtstnimi primitivnostmi? Ma kakšen bebo si …

OK, mirno ti prepuščam mesto v osmini finala :-)))[/quote]
lej ne krivi mene zaradi manjka)))

Niti slučajno. Pogovori se kar sam s sabo.

Mirandas, ti sprašuješ po zvestem jebaču. Pa še to pri 50?
Ženske, tako pač ne gre.

Bibitka, med moškim in žensko je lahko veliko več kot veza. Veza nima dosti z ljbeznijo. Bolj s kurbarijo. Hooking, rečejo američani.

Niti slučajno. Pogovori se kar sam s sabo.[/quote]
kaj čem se jaz pogovarjat, saj nisem jaz tisti ki bi trpel zaradi manjka, pa še lepo priznaš to,pa ti je pol oproščeno..saj veš da ženske rade odpuščajo..no vsaj večina njih))

Ohoho, očitno sm neki zamudila… flash in shog sta se srečala v Adamovih kostumih ter si izmerila pimpeka 😀
A sta še kej druzga počela? Upam, da ne, ker pol mi bo žal, da nism bila poleg… :))))))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Ah Flash, koliko te je v hlačah, se lepo vidi v Mihovi temi – ga pihneš grdo mimo, pa nisi toliko, da bi rekel oprosti kolega, res sem šel predaleč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close