Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanima me – koliko žensk?

Zanima me – koliko žensk?

Ojla!
Na forumu ženski čvek je zanimiva debata – KOLIKO MOŠKIH.
Sedaj bi še pa lahko mi moški napisali koliko žensk smo mi položili. (Glede na odgovore na sosednjem forumu, so žensk fejst aktivne!!!!!)

– Radoveden; 32 let, 6 žensk

Če pomislim,direktno okoli 10.

kwa pa če ne pomisliš ?

spet en tvoj veleumno tvorjen stavek……

38 let
26 žensk
pričel šele pri 20. letu, z zadnjo sem poročen in skupaj 8 let (zaenkrat brez skokov čez plot)

ja sem spremljal žensko debato in nisem mogu verjet da so ženske še večje jebačice kot desci.
star sem 30 in pod mano ali nad mano ali kako drugače jih je bilo 22, sicer pa izredno dobrih je blo pod petnajst, ostale pa bolj da jih ne bi blo.

24 let. 5 žensk.

maliopasnii

enkrat poskusil in znorel a ne :))

(a zaenkrat sam čez plot kukaš, skočil boš pa…)

pa mi povejte kje ste se dol dal, če je bil kakšen tak prostor, a ste kaj avanturisti

V dvigalu hotela je blo zanimivo,ko so turisti čakali,vzdrževalec pa zbijal,midva pa sexala.

Meni se ta debata zdi bedna, predvsem zato, ker nikoli nisem štel!

Ja v dvajsetih sem ga sral. Seksal v lovski opazovalnici, v morju sredi popoldneva, pa največ ljudi okol, ja pa v toplicah tud. Me voda privlač.
Se je dobro spomniti za nazaj.
Ja najbolj je blo ko sva se z eno deklico dol dajala na Bledu, sicer neosvetljen prostor vendar zelo prometen, me je pogrizla, ker ni upala vzdihovat. Bi jo mogel poklicat pa sva oba že poročena.

limonca:
nikoli ne reci – nikoli…….Če bo katera res greha vredna, pa doma ne bo pošlihtano vse…..

Nenavadna mesta:
klopca v Tivoliju sredi belega dne, bazen v toplicah (kao naftni-se nič ne vidi v vodi), kabina za preoblačenje na kopališču,…..

29 let/enih 20 žensk

star 28 let….nevem tocno ampak cca 40 🙂
SomeOne

In kako ti je to ratalo, glede na to, da ob petkih zvečer visiš na računalniku?

Sprašujem zato, ker si jih do zdaj največ prjavu.

zvesta, če človek na mesec 2 opravi, je to na leto 24, oz. v 2 letih 48! Kar pomeni, da pri 2 na mesec ima še veliiiiko časa za visenje na računalniku. Sploh pa verjetno ne veš, da se ženske še lažje dobi ravno na netu!

38 let, okoli 40 žensk…, pa bi lohk reku, da ni blo med njimi nobene prave velike razlike…

Ultra zabavno je pokukati semle. :-)))

Glede na to, da je moskih in zensk priblizno enako nesorazmerja v tem in onem pogovoru kazejo, da “nekdo” laze.

Tomaz

kren… Tvoj izračun drži, če je izkoristek 100%. Pa ne mi rečt, da vsaj na vsake kvatre enkrat ne nabašeš na kakšno, ki reče ne? Ali pa na kakšno, za katero si je potrebno vzet malo več časa kot 14 dni?

zvesta, govorim ti kaj počnejo drugi, ne jaz. Po sistemu, slišal, rekel.

Tomaz, tudi jaz podobno razmišljam, zato se mi zdijo tele ankete malo mimo. No, ja, brati jih je kar zanimivo 🙂 !

Sm prvič pogledala na ženski…pa moški čvek…pa vidm da ste moški velik bolj zanimivi…as always 😉 Mal off topic ali ipak… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close