Zanikanje masturbacije
Popay npr, 27.01.2022 ob 08:44
A ste tudi vi (ve) med tistimi, ki zanikajo, ko recimo o tem povprašajo sošolke, sodelavke, prijateljice?
Bohnedi.. to pa že ne..
Vsi smo nedolžni!
“gre nuna h gineku na pregled in zve, da je noseča, vsa razburjema se vrne v cerku. In bamti, keri prasec si ga je nad svečko metau!?”
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:55
ne zanikam nimam pa potrebe po tem. Tudi znotraj veze raje “napadam” partnerja kot cajt zgubljam zgolj s svojo tamalo.
masturbacija je večinoma potrebna ljudem, ki na tak način izločajo stres-kot antistresna terapija, ki jo promovirajo predvsem moški.
Imam tipa in ljubčeka in se vseeno rada poigram. Redko, ampak paše. In še ritko imam bolj čvrsto. Boš naumila, da me moška ne pojebeta dovolj, sanjaj. In tvoji argumenti niso resnični. Malo si poglej. Mastrubacija je vir zdravja. Veliko žensk mastrubira, kljub temu, da so dobro pojebane. Vsi smo enaki, me se samo delamo lepše. Je pa res, da je ogromno žensk zavrtih in zafrustriranih.
Popay jaz vedno priznam in kot zanimivost. Prijateljice so ene bile ne, ne to pa ne počnemo. Potem smo pa imeli na zabavi igro resnica ali izziv, ob pijači so se jezički razvozlali. Študije pravijo, da je mastrubacija zdrava in naravna.
kaj mene briga tvoje stanje? ne rabiš razlagat meni, jaz odgovarjam popaju v njegovi temi.
No v vednost pa moja ritka je čvrsta in lepa in okrogla tudi brez tega. Sex pa nudi več fizične telovadbe kot ti drkanje kadarkoli bo, da o čustveno dušni združitvi sploh ne govorim. Mnogo žensk z moškim med penetracijo ne doživi vrhunca, zato morajo nabrani stres izločit z drkanjem/muckanjem.. jaz orgazem mes seksom večinoma doživim, tudi več njih zapored..
In če bi drk res bil vir zdravja, potem ti ne i rabila poleg partnerja še ljubčeka in še masturbacijo. A veš, zdravje ni le telesno ampak zajema mnogo mnogo več kot le to.. ?
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:14
kaj mene briga tvoje stanje? ne rabiš razlagat meni, jaz odgovarjam popaju v njegovi temi.
No v vednost pa moja ritka je čvrsta in lepa in okrogla tudi brez tega. Sex pa nudi več fizične telovadbe kot ti drkanje kadarkoli bo, da o čustveno dušni združitvi sploh ne govorim. Mnogo žensk z moškim med penetracijo ne doživi vrhunca, zato morajo nabrani stres izločit z drkanjem/muckanjem.. jaz orgazem mes seksom večinoma doživim, tudi več njih zapored..
In če bi drk res bil vir zdravja, potem ti ne i rabila poleg partnerja še ljubčeka in še masturbacijo. A veš, zdravje ni le telesno ampak zajema mnogo mnogo več kot le to.. ?
Zavrta, stara, presrana, pijavska, vasezagledana, nefleksibilna, večvrednostno zakompleksana, neumna, prazgodovinska butara si. https://www.mensxp.com/health/sexual-health/87072-7-facts-about-masturabation.html
S takimi ne izgubljam časa, sem ga že preveč.
Ena ki si jo mane, 27.01.2022 ob 10:17
Zavrta, stara, presrana, pijavska, vasezagledana, nefleksibilna, večvrednostno zakompleksana, neumna, prazgodovinska butara si. https://www.mensxp.com/health/sexual-health/87072-7-facts-about-masturabation.html
S takimi ne izgubljam časa, sem ga že preveč.
Se strinjam s tabo.
jaz sem zavrta in ne ti ki rabiš partnerja ljubčeka in drk?
Ahahahahahahaha.. ja, saj obe veva, da govoriš o svoji zavrtosti, presranosti, pijavkosti, vasezagledani, neflesibilni itd kar naštevaš! Jaooooooo.. ampak res me ne zanima, kot sem rekla-zgolj odgovarjam popaju v temi ti pa si tista ki imaš težave z masturbacijo, da se spuščaš v žaljenja s katerimi pa si zgolj sebe opisala! Daj pomisli predno butaš domneve in laži o drugem-ker v bistvu pišeš le o sebi!!
???
Forum je zaprt za komentiranje.