Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žan&Bejba

Žan&Bejba

pa ti Žan, kakšne pa so tebi všeč? Jaz sem bolj močne postave, tudi zato me je mal strah, če bi se dobila, da te ne bi to odbilo. Se znam pa fajn zrihtat, mene ne moti, če mi kakšna klobasca gleda izpod pasu. Misliš, da bi ti bila všeč?

Moj dragi mi je poslal sms. Ko pride nazaj, ti rečem, ga najrajš ne bi več spustila iz rok… Pa vem, da bo kmalu spet mogel na pot. Mogoče pa mi bo uspelo it z njim! To bi blo NORO!!!

Najbrž je bila vroča vsebina.Sori ali je na službeni poti tvoj dragi?

Ja, oba mava take butaste poklice, da se dostikrat zgodi, da ko je on doma, mene ni in obratno!!!

Bravo bejba, domišljija deluje. Pozabla si še na celulit, pa mozolje, gube, sive lase, a ja in pa to si pozabla dodat, da si moram obleke po naročilu dat delat, ker mi nič drugega ni prav!!!
Sem pa v vod varna pred utonitvijo, ker imam okoli pasu vedno najmanj 5 špehastih (beri REŠILNIH) pasov.

dej no, de je že taka kilaža, da celo konfekcijske cifre ne dobiš?????? Uf, pol pa res bolje ja, da te žan ne vidi. Rajš ostan pri svojmu, dokler si ne premisl in na službrni poti najde kakšno lepšo miško. Ti pa se mal v roke vzem pa mal manj papcej ne, pa mal na telovadbo se sprav.

Ja, bejba, izdajstvo!!! A si se zatajila! Neki časa pišeš v svojem imenu, pol pa kot bi bla ena druga!
Ne vem ne vem,…

Hahaha, smeha mi pa daš! Moram pazit, da ne dobim kake mišice na trebuhu, da ne bo pol kak šlavfek manj, lahko še utonem!!! hahaha, dans bom pa crklna od smeha za to mizo, če bo šlo tko naprej!

Še kaj napiši, ko se pa tako rada smejim… Če bo šel pa šlavfek dol, bom pa dans 3 kosila pojedla in4 večerje, pa bo!

Nasmejan pozdravček!

Upam,da prava Bejba:kakšno glasbo pa rada poslušaš,imaš rada ljubezenske trilerje na TV?Sedaj se je pojavila še ena “mladoletna”,smešna bejba,ki ima smisel za črni humor.

gdo se tuki skoz norca dela? Kolk je zdej teh bejb? Ej Žan, kje si mi ti? Si mi ušel? Ej sej idealna res nisem, mam pa skrite adute. Sej zdej itak ne bom imela časa, ko pride moj domov, pol bi pa lahko nadaljevala. Bi mi dal kakšno idejo?

o si pršu nazaj? Ja ful rada gledam ljubezenske trilerje, recimo spiderman mi je bul ful všeč nazadnje. Drugač pa zelo rada gledam mehiške nadaljevanke popoldne, če imam le čas in kadar mojega ni doma. Drugač skoz najeda, da samo sedim in se redim.

Lepo prosim,da se vsiljivka bejba predstavi s drugim imenom.Bodimo kulturni in spoštujmo identiteto drugih.

Spoštujmo identiteto drugih.Katera je prava.Naj se nova bejba predstavi s drugim imenom.

Jaz sem prava!!!!!

No če si prava,ti zastavljam vprašanje:kje si imela opravka s policaji?

Kje si Bejba tako lepo je bilo s teboj?

Predlagam vama, da nadaljujeta vajine pogovore po mailu, tu očitno ne bosta imela več miru:(

no, nej zdej pove vsiljivka:): A me bo spet spravila v smeh? hihihiiiiiii

žan ne preizkušaj mene, sej sem ti povedala, pri sexu v avtu.

sej si ti vsiljivka, ha ha ha

Jst pa pokam že po šivih, tolk ste me nasmejale, bejbe!

To sprašujem,da vem da si prava.

Žan, ne bodi nor, vidiš da so tu same bejbe! Veš da vejo kje so naju zalotili policaji, če pa vsi berejo, kaj si imava povedat. Jst sm tista, s kero si si dopisval in ti predlagam da pogledaš še kak post, sm ti drugje napisala sporočilce! ampak samo kot bejba, brez te zvezdice, ki jo mam zdej!

žan, zdej bom morala domov, a ti si gledal spajdermena? Ti je bil všeč? Kaj pa od španskih? Kej gledaš? Meni je bila fuuuuuuuul všeč tista nadaljevanka od Marije Clare, ko bi bla jaz tolk fejst kot ona. Cmokec do naslednjič

Ha ha ha, ha ha ha!!!

Jst morem res it domov, ker že tako dvomim, da bom lahko ustala s postle zjutri, ko me bodo trebušne mišice taaaakooooo zeeeeloooooooo bolele!

HA HA HA

heheheheeeeeeeeeeeeeee, izum stoletja, a zvezdico si si dala zraven imena? Kej tacga, zdej si se pa zaščitla ku kočevski medved, hahhaaaaaaaa. No kokerkoli žan, če tale tvoja bejba zna mal nakladat, v glavi pa nima kej dost soli, edin hehljat se pa zna. Sama sebi:)

Veš, ljudem manjka to, da se znajo sami sebi nasmejat! Sicer pa vsak zase ve, kakšen je, ne, bejba.

pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close