Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žan&Bejba

Žan&Bejba

Bejba danes je polna luna,kaj deluje nate?Kaj misliš o kavici?

Luna name nima nobenega posebnega vpliva.
Glede kavice pa…
Rajši ne! Moraš vedet, da mi take zmenkarije niso všeč. Pri meni je vse bolj tako, da ko se nekaj zgodi, se ali prepustim ali pa ne. Če bi te srečala kje na ulici in bi slučajno začela klepetati, pa bi me povabil na kavico, potem bi verjetno šla. Takole pa ne.
To mi je pač neka sprostitev oz. popestritev v službi, da čas hitreje mine.

Spoštujem tvoje mnenje in te razumem.Jaz proti takim kavicam nimam nimam nič.Hodita s svojim ali greš sama kaj v diskoteke ali nočne bare,kadar imaš prosti čas?Mogoče s prijateljicami,dobro družbo?

Malokdaj se zgodi, da grem v kakšno diskoteko. Bolj so mi všeč kakšni dogodki – koncerti na prostem, drugače pa se navadno dobimo pri kakšni prijateljici ali prijatlu doma, ina smo v bolj ali manj zaključeni družbi, se pogovarjamo,…
Kaj pa ti? Vidva hodita pogosto ven? Koliko časa že živita skupaj? koliko je ona stara?

Midva sva včasih hodila več ven v razne pabe,pa diskoteke,sedaj pa vse bolj poredko.So pa nama všeč tudi koncerti na prostem.Recimo Kranfest ali pri vas Koprska rumena noč,pa razni manjši koncerti .Moja pa je stara 28 let skupaj živiva 2 leti.Jaz osebno imam rad dobro družbo in prijetne ljudi,ki so zabavni.

A sta že kaj razmišljala o naraščaju?
Mislim, a je ona ta, s katero si želiš preživeti življenje in z njo imeti otroke?

Ja tudi o otrocih že razmišljava,če bo vse OK bova ostala skupaj,vem pa da,če bi bil mlajši bi življenje živel še bolj svobodno in brez zavor glede žensk.

Verjamem!
Glavo pa je, da se imata rada, da se ljubita. zavedati pa se moraš, da tisto resno življenje s partnerjem ni tako rožnato, kot bi si nekdo želel.
Jaz in moj imava tak odnos, kot si ga verjetno večina želi. Stvar pa je v tem, da še nisva dolgo skupaj in bo verjetno, če bova ostala skupaj, tudi med naju prišla tista monotonija, katere se vsi bojimo.

Še posebej to občutimo ljudje,ki se stvari navadimo,oziroma nismo popolnoma izživeti ali pa imamo v sebi željo okusiti še kaj novega,ne želimo pa koga prizadeti.

Ja, to je res! Meni se pogosto postavlja vprašanje, kaj je bolj prav…
Da se žrtvujemo in ne naredimo tega, kar bi radi, ker vemo, da bo zaradi tega nekdo lahko zelo trpel, ali pa bi mogel vsak človek najprej gledati nase in na svoje potrebe, oziroma poskrbeti, da bi delal to, kar mu srce govori, čeprav bi zaradi tega lahko nekdo drug zelo trpel. Z drugimi besedami – koga postaviti na prvo mesto – druge ali sebe? Seveda pa je treba vedno bit pripravljen se soočiti s posledicami oz. biti odgovoren za svoje dejanja.

Zelo lepo napisano,sanje in želje bodo rasle v vsakemu človeku,realnost je žal drugačna.Povej mi recimo sediš v lokalu za sosednjo mizo pa dober tip,ki te non stop opazuje.Ali mu poglede vračaš,če le ne pretirava z buljenjem?Lahko že gledanje in koketiranje marsikaj pove.Kako reagiraš na to?

Jst ful rada flirtam, preko tega pa ne grem tako pogosto! Mora že res bit nekaj posebnega.
Vzadnjič pa, ko sva bila z mojim na neki pogostitvi, je ena mulatka – take si vsi moški želijo – sedela za miszo z nekim starejšim gospodom in izzivala mojega dragega. Ga je čisto zmedla, jaz pa sem ga vprašala, ali naj grem stran, da se ji lahko posveti – tisti gospod je očitno tudi šel v tistem trenutku za minutko stran. jaz namreč vem, da si moj želi nekoč tudi mulatko “sprobat”, ampak je rajši vstal in sva šla mimo nje, ob tem pa mi je privoščil strasten poljub, da je videla, da nima kaj zraven!
Sva se še potem pogovarjala o tem in je rekel, da verjetno ji je bil zanimiv ravno zato, ker je zaseden, če pa mene ne bi blo, pa je ne bi zanimal.

Ne vem, če je moški sam za mizo in mi je všeč, mogoče flirtam, če pa ima žensko zraven pa ga pustim na miru.

KAj pa ti v obratnem primeru?

Če sem sam flirtam s kakšno zainteresirano do ene meje-do nagajivega nasmeha in nič več.Če sva oba za mizo v lokalu,poskušam skrivaj opazovati dekle,ki mi je všeč,vendar ne pretiravam,da me moja ne opazi,ker se mi to ne zdi preveč korektno.Sicer pa rad flirtam ,ko se ponudi priložnost.Pa nasploh rad opazujem prikupna dekleta.

huuuuuuuuuuuuuuuuuuh, vidva sta pa res pacienta. Kr neki no, “zmedena pridelovalca” cukra, oz. “namišljena kurjača”. Od vajinih miselnih izumov se tako iskri, da bi ratal dan, tud, če bi bla noč.:) Pejta spat rajši:)

To počnete vsi moški. In verjetno te tvoja pogrunta tudi takrat, ko ti misliš, da ne vidi. Moški tega, da pogledate za ktero, ne znate skrit. Pa smo ženske že tud tega navajene.
Sicer pa pravjo, da s flirtanjem ni nič narobe…
To je spet odvisno od tega, kakšen pogled na svet imaš.

Se strinjam,odvisno koliko partnerja razumeta drug drugega.Če je kdo ljubosumen je očitek kaj hitro tu.Včasih je flirtanje prav zabavno in vzburjajoče.Verjetno imaš ti kar nekaj izkušenj glede tega sodeč po tvojem poklicu,saj si veliko med raznimi ljudmi.

Sem med ljudmi, ampak na delavnem mestu ne flirtam!!!
Tega si niti ne smem privoščiti, ker potem drugi udeleženci to takoj opazijo in se počutijo zapotavljene, če nekomu namenjaš preveč pozornosti. tako da na delavnem mestu ni flirtanja!
Tudi z onim šoferjem sva prej in potem pred ljudmi ohranila popolnova posloven odnos, tako da nihče ni mogl vedeti, da se je kaj zgodilo!

Jaz mislim, da se vidva morata pofukat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zelo profesionalen odnos do dela.Iskoristiš prijetno s koristnim.No bejba povej kakšni moški so ti všeč in kaj najprej pogledaš na dobrem tipu?Kaj je zate na prvem mestu?

sama goflja ju je, ko bi se srečala bi mela oba polne hlače, sej veš česa:))) s…iiiiiiii

Z Angelino imata tudi ful dobro debato.Jaz bi dodal ,da na orgije-grupne gledam normalno,seveda odvisno.Če so vsi pozitivnih pogledov na to in brez zadržkov je to kul.Vendar je marsikaj možno.Najnbolje je trojček;par in še eno dekle,ki je diskretna pri tem in seveda zdrava.Pa da so vsi na koncu potešeni in tadovoljni.

Jst na tipe ne gledam po zunanjosti. Ne rečem pa ne, da ni pomembna, vsaj do neke mere! Nimam nekega stereotipa, da bi moge bit al blond al črn, tak al drugačen…
Mene me najbolj pritegne človekov karakter! Zraven njega se moram počutit sproščeno, lagodno, ne sme bit občutka, da mi nekaj prikriva, predvsem pa mora bit dobrovolen, poln pozitivne enrgije, oči mu morajo sijat in mi povedat, o čem v danem trenutku razmišlja,… Ja, v bistvu so oči zelo pomembne!!!

ko španske nadaljevanke sta. groza

Iz srca povedano.Takih deklet skorajda ni več,kot si ti.

Dobro razmišljaš in imaš res kvalitete prave ženske.Poglej zopez vsiljivci in nevoščljivi so nama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close