Najdi forum

Žan

Tega ne trdim, ampak jst sm zdej zadovoljna s tem kar imam. In če malo z Žanom poklepetam ni to nič napačnega. In čisto mogoče, da bi blo z njim ful dobro, ampak zdaj ga pač ne rabim v postelji. Nikoli pa ne veš, če bi se slučajno kje srečala in bi preskočila iskrica… Ne pa prek foruma!

Kaj pa če bova šla s Bejbo na pijačko?

Če bi bil še en fant, verjetno ja, čeprav nisem sigurna. Želim si, ne vem pa če bi upala. Punce pa mi ne dišijo – saj sem že povedala, da bi bla pol ljubosumna.

A se ponujaš?

bomo vidli, kako boš govorila po treh letih, ne bejba? verjetno si tut za prejšnega rekla po treh mesecih, da ga ne bi nikoli prevarala, a ne?

Samo vpraša sem te za mnenje.Če se ponujam,ja ne bi imel nič proti ker si energična punca,katere bi si želel vsak pravi moški.

Sej ne pravim, da ne bom probala še kdaj s kom. Sploh pa je moj tud takih odprtih načel. Zdej pa še ne rabiva tega, ker sva en drugmu zadost. No, bom rajši za sebe govorila, za njega pa ne vem. Pa niti me ne moti, če je on z drugo, da le jst tega ne vidim in tud ni treba da mi pove.

Poglej gor, kar sem napisala Žanu**, da se ne bom ponavljala. Skrata sem odprtih načel, zdej pa še ne čutim potrebe. In mislim, da če se oba strinjata, ni to nič kaj takega.

Zelo dobro mnenje svaka ti čast,kaj bi dal,da bi moja bila istih misli.

joj, žan se jes zaljubil. kaj bi pa tvoja rekla, če bi videla, kaj tukaj pišeš? bejba je nekaj govorila o tem, kako ima vse pošlihtano, vendar če bereš njegove poste, vidiš, da to ni res, daleč od resnice, pa še zelo nesramen zna biti, če mu stopiš na rep.

To se ti samo zdi. Sej v resnici nisem tolk fajn. Znam bit tud zelo tečna in pa težka, veš?!! Pa cmerava, ko me prime!

Si jo kdaj vprašal? kako veš, da ne razmišlja tako. In če res ne razmišlja tako, potem te ima verjetno zelo rada in je zelo čustvena punca. Pri taki je treba samo strasti spodbuditi, potem pa bo najboljša!

Kdo, Kren?

Pride tak moment,saj nobeden ni popoln,všeč mi je tvoj pogled na sex,erotiko,zapeljevanje,direktnost,energičnost,nenavadnost.Si strastna in imaš rada napetost.Meni si všeč .Pa še faca si po moje.

Bom šel v akcijo,hvala Bejba za nasvet.

Veš da, samo da se ti bo vse ok izteklo!

Ti privoščim, tako tebi, kot tvoji!

Hvala ti bejbi,jaz pa vama tudi želim čim več vroočih mms-ov in da bi bila čim prej skupaj in se imela noro lepo.Veš sedaj ob 12.45 imam en sestanek in bom moral počasi končati.Želim ti čim lepši vikend.Se slišiva v ponedeljek ob 7.00,velja?Čao Žan.

ej, žan, kako pa veš da bejba ni ena kosmata, debelorita, škrbasta babnca, ki je v penzjonu in ima čas netat cele dni in vzbujat lažne upe tistim, ki ji nasedajo?!

Začutil sem njeno energijo,instinkt me redko prevara.Pa po njenih samozavestnih odgovorih.

Lepo se imej in uživaj s punco čez vikend.

V pon pa se bom oglasila, ne bom pa mogla celega dneva zabluzit tu, bo bolj poredko.

Pa- pa

To si me pa nasmejal, prav tist zdrav smeh je bil to, sej veš, HA HA HA HA HA.

Kar teško grem stran tako super je s tabo klepetat sproščeno,si resOK.Zdej pa res,čao.

Me veseli,ljudje smo si pač različni in vsak je drugačen.

Še nisi šel?!!
Pa glej, da se bo doma iskrilo!!!

Ciao!

Bejba, pa pošl mi že enkat naslov tiste ženice. Z mojo mava ist problem kot vidva.

Sorry, ne vem naslova. Vem samo, kako se pride do tja. Je pa ta ženica babica od enga slovenskih striptizerjev… Tako da če se bojiš za svojo, je rajši ne vozi tja, ker so fantje zelo prijazni in so pogosto tam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close