Žan
Pa te vaše sanje niso nikakršen big deal. Midva sva obdelala od zavezvanja, do tega da ima prevezane oči, drug pa dela, od seksa na terasi, kjer je možnost opazovanja iz cca 6 hiš, seksa na balkonu hotela, na havbi avta- pa ne v garaži, ampak na prostem, tud brez hlačk sem že hodila, pa seks na plaži- obljudeni, pa s smetano sva se mazala, pa hlačke(sladkorne) sva jedla drug z drugega,pa na mizi, pa v banji, pa na pralnem stroju, pa na pultu, pa še bi se našlo.
In mislim da je še kup drugih punc in žen, ki imajo še kako dobro domislico.
Aja pa v savni sva tud probala, sam sva nadaljevala pol zunaj, ker je le prevroče.
Berem to vaše dopisovanje za kake nove ideje, pa nič novega.
Ti, žan pa najd si kako da bo uresničila že te tvoje želje in sanje. Nič ni nemogoče!!
Pa- pa
Ali si naivna ali pa slepa! Valjda te on peca, hoče te videt saj nago, če ne že med seksom, poskuša te pridobit počasi, razburja in umirja te, po nekem času pričakuje, da mu boš dala kakšen realen naslov. Medtem pa si ga verjetno meče ali pa mu vsaj stoji… 🙂
Dovolj je, da samo spreletiš njegove poste in ti postane vse jasno. Ima strastno žensko, pa vendar z njo ni zadovoljen (tu pričakuje tvojo ponudbo), naslaja se ob tem kaj ti počneš, previden je pri svojih izjavah točno toliko, da se ti nebi zameril, v bistvu se igra s tabo… in čaka na ustrezen trenutek. Neboš verjela koliko naivnih žensk pade na te fore!
Kren, hvala za opozorilo. Glej jaz točno vem kaj se tu dogaja, saj sem zraven. Se pa sama tud rada špilam. Mojga naslova ne bo dobil, ker mam jst svojga princa, s kerim sem zelo zadovoljna. Z Žanom pa se malček špilava, ker mava pač tak šiht, da mava cajt se zajebavat.
Vem kaj se dogaja in čisto zavestno sem zraven. Sej ko bo pa šlo preko mej bom pa nehala.
Pol ti bom pa jst povedala, da pravjo, da si se zaljubu vame. Jst pa ti priporočam to, da ko prideš dans domov s službe, raztrgaš obleko s svoje drage in jo izljubiš tko kot najboljše znaš. Poaži ji kako strasten si in boš videl, da se bo obrestovalo. pa ne je poslušat, če se bo kaj zgovarjala. Ker navadno se ženska najprej zgovarja, pol ji je pa ful všeč, ker ji njen dragi ne da mira in se razživi! Probaj, pa ne samo enkrat na dan. Daj jo na vsako uro zmoti.
In čez vikend bi lahko namesto kolesarjenja si omislila posteljne aktivnosti. Prevzemi vajeti v svoje roke in jo obdelaj kot se sspodobi!
To je napisano v tvoje dobro, veš Žan?
Vidiš, prejšnjega sm jst tud prevarala z zdejšnjim. Sicer mi ni žal. Se pa včasih vseeno vprašam, kaj bi bilo, če bi znala jst v prejšnjem vzbuditi strast. Mogoče bi bila še skupaj. Ker vem da me je imel zelo rad. Namreč zdaj, ko sem s tem, bi bilo isto, če ne bi on bil tako strasten. No, do zdaj sem se tudi že jaz spustila z vajeti. Povem pa ti, da mi je z njim tako lepo, da ga ne bi nikoli prevarala!!!
Kren je meni čisto všeč Če ga slediš po drugih postih ugotoviš, da je en redkih, ki ima življenje pošlihtao tako kot se spodobi. In mislim, da se tud tokrat ne moti.
Zato pa ti pravim, da ko prideš domov…
Malo poživi vajino skupno življenje, preseneti jo, naj ne bo vsak dan enak. Midva sva zelo spontana, je pa po drugi strani tudi res, da nikoli ne veva, kje in kako bova čez pol ure ali pa uro. Kamor naju povleče, tja greva. Ponoči en ne more spati, pa se pokličeva, se voziva vsak eno uro, samo da se dobiva. Spontanost!!!
Forum je zaprt za komentiranje.