Žan
Meni je všeč vse!!! Ful mi je faj, da tud ko imava kašen čisto običajen položaj, mi on s prstom masira okoli anusa, al pa da ga da noter, všeč mi je analno in da mi poleg draži še ščegetavček, al pa, da ob običajnih položajih, medtem, ko si sama dražim ščegija, še kak prstek uide polg njegovega v nožnio. To je tud njemu fuuulll všeč!
kaj pa tebi?
Ne, sej pravim, da jih zaenkrat še ne rabiva. Si pa želim, da bi se enkrat ful zapacala al s smetano, čokolado al pa čim podobnim in bi pol ful packala in se limala en na drugega.
saj je že predlagal, samo nama nikoli ne uspe prej do trgovine, da bi si kupila kaj sladkega!!!
Vama pa tud vidim, da ni dolgčas v postelji! Kakšne pripomočke pa visva uporablajta? A mata lisice? To more bit ful dobro, da jo zvežeš,…
Ne, to sploh nism jst! Sej sm ti zadnjič napisala, da ne vohaš mojga telesa ampak moj karakter. Oblačim se čisto normalno, niti pod razno ne izstopam! Pač, ene lanene hlače, pa majčko z naramnicami zgoraj. je pa res, da včasih hodim naokoli brez hlačk – to je ponavadi takrat, ko vem, da se bova z mojim vidla in da bova tud mela kam it!
Veš, taka sem odkar sem spoznala njega. Pa sploh ne, da bi me on silil! Njemu sem bila že prej ful všeč. Ko je prvič hotel sexati, jaz ful nisem hotela, ker sem bila še s prejšnjim. In ravno to ga je tko zelo vzburjalo. Sva bla še naslednji dan skupaj in je imel cel dan težave s pritiskom! Jst pa ne pa ne! No, potem sem pa hitro popustila. saj pravim, da sva skupaj teden dni manj kot se poznava.
Potem pa sem začela spreminjati svoje nazore in prepričanja in sem postala taka, kot sem! In sem mu še bolj všeč!
Kakšna pa je tvoja? Te privlači in vzburja ali se mora potruditi, da te razvname?
Kako se oblači?
Forum je zaprt za komentiranje.