Najdi forum

Žan

Vsaj v besedah in idejah sva si všeč,kaj pa je to takega,če debatirava.Ali živiš pše pri starših in če sexata glasno,upam,da ne slišijo nezaželjena ušesa.

To je bil pa šok za vaju.Gotovo sta šla domov in dokončala doma,ali pa stvar še nekajkrat ponovila in začinila.Pravilno.

Sem v službi,zakaj?

Ne, živim pri nekih znancih, imam svojo sobo, ampak nikoli ne prideva k meni. Pa tudi k njemu ne grava, ker je neka podobna situacija. Tud tisti balkonček ni najin. Poznava eno žensko, ki oddaja sobe, pa ima tisto z balkonom rezervirano za naju.
Se je pa zadnjič neki repenčila, da naj poskušava bit bolj tiha, ker ima še druge goste. Čeprav mislim, da nisva tako zelo glasna.

Veš da! Šla sva drugam, ker nama tam ni bilo, čeprav bi naju z lahkoto odkrili tudi na drugem mestu. Ampak je bilo pestro!!!

Ker imaš čas pisat! Jaz imam srečo, da danes ni šefice, drugače pa nimam časa tako zvesto na forumu sedet.
A te lahko vprašam, kolko let imaš? Sej če nočeš, ti ni treba odgovorit!

Lepo lepo,veš najboljš je nekje v naravi in dolgo neskončno,pa biti prepričan,da te noben ne opazuje.Če pa,je pa bolje da naskrivaj.Sta pa mlajši vroč parček,če se ne motim.?

Imam 31 let,in lepo službo,sem iz zahodnega dela Slovenije,no iz Gorenjske,za informacijo.

Ja, res da nisva dolgo skupaj, tako da je vse zelo strastno, ampak kolikor vem je on imel že prej eno zelooo resno zvezo in je bila čisto do konca strastna. Dokler se nisem pojavila jaz. Tako da mislim, da bo ta strast ostala!

Drugače pa mene vzburja, če vem, da me kdo opazuje. Ampak moram nekako bit pripravljena na to oziroma vedet in videt. Najbolje pa bi mi bilo, če bi se ta tretja oseba začela samozadovoljevat, al pa, če sta dva, da bi se še ona dva dol dala tam poleg!

Ma včasih ti mora biti vseeno,tudi če kdo bulji,važno je da te ne prepodi in sta oba zadovoljena.

Lih ta prava leta!!!
Moram pa ti čisto odkrito priznat, da mi načeloma gorenjci niso všeč. Čeprav ti se mi zdiš kar ok, razen kar sem dobila občutek, da si malo preveč zadržan, ali pa nezadovoljen s svojim spolnim življenjem. A je kaj od tega res??

Veš da! Če jim paše, naj gledajo! Vsa ima še kdo kaj od tega, ne?
Povej mi, si včeraj resno mislil, da se ne smeš nag šetat po stanovanju?

Potem pa imaš rada grupne,seveda v lažji obliki in meji normale,brez menjavanja partnerjev.Tudi jaz bi rad videl,da opazujem v bližini sexajoči par,sam pa sem v akciji.Ali pa dve ženski in jaz-imam pač skrite želje.

Bejba, Kaj mi lahko mejlaš naslov tiste ženice z balkončkom

Malo heca ne bo škodovalo.

Ja, jst bi kar probala. Mogoče bi tud menjala partnerje. Samo pri meni bi skor mogla bit dva moška. Ne vem, ženske mi niso. No, pa bla bi ljubosumna, če bi vidla, da se moj še z eno ukvarja. Če bi se pa dva tipa z mano oz jst z dvema, to bi mi pa blo ful dobro!

Se pravi, da si se hecal, ja?!

Ja res je zadržan in neizživet,vendar strasten in nimam še toliko praxe.Koliko si stara ti,če ni skrivnost,vem,da se žensk ne sprašuje.No pa raje povej koliko je star tvoj?

Da naju prideš gledat?

To ni tako blizu gorenske.

Sorry, kuštravček, sploh nism opazila, da si ti in ne Žan. Zakaj te zanima?

Res si prava,ki zna uživati in nisi zadržana.Čim več takih punc brez dlake na jeziku in svoboden,odprt pogled na erotiko.

Ma seveda sem se ,malo heca ne škodi.

Jst 25, on pa tam blizu tvojih let.

Verjamem, da si strasten in da si močno želiš strastne ženske. Veš, tudi jst sem bla s prejšnjim v neki taki zvezi. Zato pa je potem počlo in sva šla narazen, ko sem spoznala zdajšnjega!

Ni kaj, mislim da mora bit spolno življenje eksplozivno, da si moraš partnerja na tiho želet vedno in vsepovsod.

Mislim,da smo še premalo odprti do sexa.Kaj pa imaš ša rada pri sexu?

Ja, tega manjka pri nas slovencih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close