Najdi forum

Žan

Bejba kje si?Odprla sva svoj post in tako je že kazalo na mega debato s teboj,ker si energična in samozavestna.Meni se zelo klepeta,ker si zelo zgovorna in konkretna.

Ja, sej klepetam, kolkor lahko. Samo jst sem v službi in morem tud tu kaj nardit. Upam, da boš razumel. Drgač pa mava spet dve debati. Tam na Onem postu moreva zaključit, ker ne folgam vse gledat in odpisovat!

Ok Bejba sem že tu.Prihaja jesen in igrice bodo potekale ob kaminu,ali ob soju sveč .Zelo v redu je ker si s partnerjem zadovoljna.Le kje sem hodil jaz ,da se nisva spoznala.Če bi se,to bi se strele kresale.

Sej lahko popestriš že obstoječe zvezo!

Jst tud nism mela še nikol takega odnosa, ker ga nisem znala ustvarit. Potem pa je prišel on!!! In zdej se imava ful dobro, ker sva sproščena inznava uživat. Ti pa povem, da sva rabla le en dan skupaj, da sva se zbližala. Prej se pa sploh nisva poznala.
Povem ti, to je NOOOOROOOO!!!!

KOliko časa pa sta že skupaj?Midva dve leti.

Pravijo, da človek potrebuje 1 min, da opazi posebno osebo, 1 uro, da se z njo spozna, 1 dan, da mu postane draga ali jo celo vzljubi, ampak celo življenje, da jo pozabi.
Vzemi si 1 minuto časa, ali pa je to, kar počneš, pomembnejše?!!

Midva se poznava le tri mesece, skupaj pa sva en tedn manj!
Prej sem mela drugega, ampak ko sem spoznala tega, se mi je svet obrnil na glavo. Začela sem čisto drugače razmišljati in se obnašati. Skratka, sem popolnoma druga oseba, kot sem bila prej!
S prejšnjim pa sva bila skupaj 3 leta in pol.

To mi je poslal moj. in pri nama je to definitivno držalo. takoj, ko sem ga videla, sem vedala, da je on nekaj posebnega.

Vidiš to je nevidna energija in ujela sta se.Le kje sem bil,ko si bila sama.

Sej nism bla, v tem je finta. Pa kaj ti ni lepo s tvojo?

Kakšen sex pa imata rada poleg položaja 69.Kakoga zapelješ,da ga zapališ?

Njega pa res ni treba zapeljevat, ker je čisto nor name! Samo z roko grem preko premoženja, pa je že čisto vroč Jst pa se tud tako zmočim, da me le lepo pogleda!
To pa zna bit včasih problem, ker si kje na javnem prostoru in pol njemu stoji, meni pa hlačke premočijo,… Potem pa ne moreva stran…

S svojo mi je lepo,a vem,da so še boljše in strastnejše.Uživam v igricah,vseh načinov,vendar so nekatere le sanje.

Katere igrice pa ostajajo le sanje?

Lahko bi se umaknila kam stran,šla v avto in se odpeljala malo stran in se strastno ljubila.

Ne vem,če bi jih tu našteval.Bi ti povedal z veseljem a tu so še drugi.Kaj misliš?Veš zelo so vrooče in niso pretirane.

Ja, samo obstaja možnost, da te dobijo policaji… Verjemi, sva probala in se je ravno to zgodilo. Da ti vidiš, kako so se nama smejali!

Treba je iti v gozd ali k reki ali kam na polje.Lahko pa v dvigalo in ga ustaviš in akcija.Lahko gresta na morju v vodo in sredi dneva uživata samo znati je treba,imeti zamisli,malo domišljije,žgečkljivih idej-nenavadnih,vendar za nikogar neprijetnih.

Kaj se sekirš, saj te noben ne pozna oz. noben ne ve, kdo v resnici si.
Vidiš, ravno to je mogoče vajin problem. midva se ne ozirava preveč na druge. Zadnjič sva jedla zunaj in sva dobila sladoled s smetano. Pa sva se kar za mizo ful zapacal po obrazu, potem sva pa šla vse sladka od mize v avto in sva se tam polizala.

Ne smeš se obremenjevat s tem, kaj si drugi mislijo. Živi svoje življenje in pusti druge, da živijo svoje!

Se popolnoma strinjam s tabo. Stvar je bila takrat, da sva šla v gozd. Samo sva bla očitno na napačnem kraju, ker so prišli tja v kontrolo. Ne vem, baje se tam dogajajo neke čudne stvari; ne vem a se tam droga preprodaja al kaj. Midva pač nisva nič vedela, videla sva kolovoz, zavila tja, akcija, potem pa policaji!!!

Prav imaš Bejba.Ti si res odprta ženska,odločna,brezkompromisna in taka si mi zelo všeč.Prijetna punca si.

Aa ti si tista,potem so pa policaji od daleč opazovali in kar naenkrat se oglasi njihov voki-toki,pa je bilo strasti konec.

Le glej, da ti ne postanem preveč všeč. Pokliči ti raje svojo in jo preseneti, vrži na mizo v kuhinji in jo tam obdelaj do onemoglosti!

Tega si jaz zelo želim, pa nimava mize oz. kuhinje!

Si se spomnil.

Ja, midva sva bla ta dva, ja. Si zamisliš?!!

Ej, a si zdej v službi al kje drugje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close