Najdi forum

Žan

Si se vrnil na goloto! JA, maš prav, konec uživanja na balkonu. Ne vem, kaj si bova zdaj spomnila, ampak verjemi, da nama ne bo dolgčas!

No pa si me prehitela,namreč strinjal sem se ,da bi odprla svoj post,no zdaj sva tukaj.Verjetno se imata kot par lepo,ko uživata v vajinih igricah.Ali sta zadovoljna eden s drugim?

Zelo! Samo ne živiva skupaj, pač pa vsak na svojem koncu, tako da se ne vidiva čisto vsak dan. Ko pa se, nama je pa zeloooo lepo!
Kaj pa ti in tvoja?

Midva pa živiva skupaj in sva kar aktivna pri igricah.Ti je kaj dolgčas,ko tvojega dragega ni pri tebi?

te bo pljučnica “prijela” če se boš seda gola nastavljala na balkonu!

Veš da se mi toži po njem. Še dobro, da obstajajo telefoni, čeprav je potem račun ogromen! Dans me je že prek telefona spravu v tisto stanje, ko bi ga najrajše… Zna, fant, zna!

Bejba nekco se oglaša pod mojim imenom;tisto o pljučnici nisem pisal jaz.

Zdej se bova verjetno prestavla pod tuš al pa v kakšen vikend ob kaminček,…

Veš, sej teh zajebancij zunaj je bilo kar dost za letos, so naju prevečkrat zalotil!!!

Me res veseli,da se štekata.Koliko časa pa se že poznata oz.hodita?

Glej, zdej morem neki malga nardit v službi. Ti pišem malo kasneje, ok?!!
Pozdravček

seveda, ko so sosedje mislili, da je neurje zunaj, ko sta ropotala, pihala, hropla in tudi sicer spuščala nemogoče zvoke!

Ali imata rada užitek v naravi ali kje na kakšnem drugem nenavadnem mestu?

ej žan, si res pravi firbec, ni kaj, naj ti dela malo domišlija, ne pa da ti da bejba vse na pladnju!

Prosim prekini ti lažniŽan.Bodi fer in se predstavljaj s svojim imenom!

zmenjeno

Provokator ne se igrati.Ali si mi nevoščljiv,ker se dopisujem s Bejbo?

ej, ne me dražit, saj sem se umaknil?! Pa ne mislitm, da se je bejba sam s tabo prpravljena zgovarjat. ji je malo mar, se mi zdi, s kom klepeta, saj je družabno bitjece

TAko, ljuba moja Žana. Zdej bo kar na lepem preveč enih fantov, ki jih bom mogla zabavat!

Sta se sicer zelo pozabavala, ampak zdej pa pojma ne bom mela, s katerim Žanom imam opravka. Kaj ko bi se malo razjasnila, kdo je kdo, pa bom obema odpisala.

Sem pa še hotela rečt, da bi to, kar mi počnemo, komu že rahlo na varanje sličilo. Ne vem, a sta brala, da je za nekatere varanje že to, da si z nekom o opolzkih zadevah pogovarjaš oz. dopisuješ preko neta.

Kaj pravita?!

Ps. Dejta si prosim vsaj kako št. zraven nicka!

Kaj pa je zdej to?!! A zdej sta pa kar oba dva zginla. kako mi bo dolgčas!!! In še mojga cel tedn ne bom vidla!!! Joj joj joj, kako sem boga. A se vama nič ne smilim?!

na, kar mej ta starga Žana, nem se ne ljubi

Zgleda, da se ta starmu Žanu tud ne, ker noče več nič pisat. Smrk!!!

sej ti je ravnokar pisu okol enih ful dobrih številk ene potrditve tvojih trditev.Ali se ti ne zdi, da ie inferiorna oseba, glede na dosedanji potek vajine debate?

Bejba jest sem zopet tu,veš imel sem sl.stvari.Vidiš nek vsiljivec me je s tira vrgel,ker se je predstavljal z mojim imenom.Kje sva že prej ostala?Ja seveda o goloti in uživanju na balkonu.

Ti si še na balkonu, jst pa razmišljam o tušu in kaminu v zimskih dneh! En teden mi bodo ostale le sanje!!! Potem pa akcija, kjerkoli!!!

Sorry, sm se malo zgubila! sta me zmedla, ko nism vedla, s kom se pogovarjam. Kake Številke? Kake potrditve?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close