Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zamujanje

zamujanje

S partnerjem imava eno težavo, ki je ne moreva razrešiti in to glede zamujanja. Vedno ko se dogovoriva za neko uro, zamudi in to me ubija, pa čeprav samo 5, 10, včasih tudi 15 min. Čeprav obljubi, da bo naslednjič točen se tega ne drži, pa tudi pokliče me ne. Grozno se počutim, ker me ne upošteva. Zato sem potem jezna. Slaba volja me sicer hitro spusti, vendar ne morem nekako čez to. Ne očitamu mu, ne težim, ker vem da tudi to ne bi pomagalo. Veliko se pogovarjava o tem, ampak nobenega uspeha od nikoder.
Imava se rada, pa tudi ostale stvari so klapale do sedaj.

Kaj mi svetujete?
Kako se vi spopadate s tem?

Če zamudi 5 minut ok. Če zamudi 10 minut greš. Itak pa ma večina moških probleme z zamujanjem.

če se mu enkrat, dvakrat zgodi ajde ok, če pa vsak dan zamuja po 15 minut jah očitno se mu že ne mudi k tebi tako zelo ali se mu pa zdi zakaj bi hitel in prišel točno če ga boš tak al tak čakala nevem kok cajta. na tak način jih dosti razmišlja

Po določenem času se me da najti pri moji ročni uri!
Tako sem jaz uredil tole z zamujanjem.
Če je komu to všeč pran in če komu ni tudi prav!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa še ti zamudi 10, 15 min. Oziroma, če želiš, da se dobita ob 3h, mu reci, naj pride 15 do. Če on predlaga uro, avtomatsko prištej 15 min.
Če vse ostalo klapa, se ne obremenjuj s tem, ni tak problem. Pač sprejmeš to njegovo slabo navado, on bo pa kakšno tvojo in to je to.

pa daj še ti začni zamujat. prvič 10 minut, drugič 15 in stopnjuj tako dolgo, da mu bo prišlo do živega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close