zamujanje menstruacije pri 49 letih
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › zamujanje menstruacije pri 49 letih
Že teden dni mi zamuja menstruacija. Menstruacije imam drugače zelo redne. Ali je to lahko že znak mene? Je imela katera podobno izkušnjo?
Malo me sicer skrbi, da ni kaj narobe, pa vseeno nočem paničariti. Aja, noseča nisem 🙂
Ne boš verjela, ampak vse, popolnoma VSE smo že imele tako izkušnjo. Vsaki je že kdaj v življenju zamujala menstruacija. Enim zaradi bolezni, enim zaradi stresa, enim zaradi nosečnosti, enim zaradi mene, enim pa kar tako, brez razloga.
In ti se pri 49 sprašuješ, če “je to lahko znak mene”??? Resno?
Jaz sem stara 48 let, menstruacija mi zamuja že 5 tednov, zadnja pa je trajala 20 dni. Jap, to je začetek mene.
Pri 49. letih zadnja menstruacija in nikoli več.
Meni pomaga, če zvečer popijem kozarec vina. V parih dneh vedno pride.
Pomaga tudi pravo domače mleko, kakšen zrezek in zelenjava. Ne pomagajo pa testenine, riž in podobno. Meni.
V meni sem 6 let, stara sem 58. Zadnji dve leti pred koncem sem imela M na dva meseca. Potem je bila enkrat zadnja. Te menstruacije so bile tudi precej šibke.
Najprej vprašaj svojo mamo, kdaj je pri njej nastopila menopavza. Od tega odštej 10 let in to je okviren začetek tvojega klimakterija.
Če te skrbi le pojdi do ginekologa, da pogleda kaj se dogaja in boš mirnejša.
Huduca, nemogoce da ti pri 49 zamuja M!
Takoj teci v DM, kupi 3 razlicne testerje in se danes se testiraj!
Ce ni dveh crtic, jutri zjutraj na urgenco!
Pri 49 je nemogoce, da ti zamuja M!
(zenske! a sploh poznate zensko telo in SVOJE TELO?!)
Vsak teden ena tebi podobna odpre to temo. Pri teh letih ne mors bit tok nepoucena o teh stvareh no. Odpri gugl in beri.
Tudi se je zgodilo, ali je prej prišla. Če si pri teh letih, morda začetek mene. Kdaj imaš pa ginekologa? Naroči se, če morda v treh letih še nisi bila tam.
ne da niso ženske poučene., po mojem je to,da se še ne počutijo tok stare pa jih preseneti taka stvar…kr naenkrat predmenopavza in seveda spremembe,ki se dogajajo …mene je tut presenetilo …hitro pride in ne pričakuješ misliš,da si še mlada in da je to še daleč lp
Uvau
Neverjetno, glej in se čudi.
Veš kolk si stara?
Malo si preberi o meni, pa ne piši neumnosti na mon
Forum je zaprt za komentiranje.