Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zamrzovanje lazanje

Zamrzovanje lazanje

Pozdravljeni!
Zanima me, kako pripravite lazanjo za zamrzovanje. Ali daste zamrznit surovo ali že spečeno in v čem jo zamrzujete?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav,
Marjeta

Hej!

Sama jo zamrznem se v surovem stanju v tisti aluminijasti posodi za zamrzovanje( razlicne velikosti). Lahko ma zamrznemo tudi ze speceno;
ce mi ostane, tisti kos zamrznem, ce vem, da ga ne bomo naslednji dan pojedli. Lp

Narejeno, ne pečeno v pekaču katerem se bo pekla, pokrit s alufolijo v zmrzovalnik, pred peko 2 uri prej ven pol pa v hladno pečico, da se še otaja tis kar se ni lepo počasi s dvigom temperature………..nimam pa sicer debele lasagnje……..probam zadet količino, da zmažemo v eni rundi…

Nikoli je ne delam samo za zamrzovanje, kadar pa jo delam, naredim kar veliko, ker je precej dela z njo (sama tudi naredim testo, ker je precej boljše kot kupljeno).

Če mi ostane, jo dam že spečeno po porcijah v plastične posodice in v zamrzovalnik. Kadar jo rabim, jo zjutraj vzamem ven in jo za kosilo pogrejem v MVP, če je ne bi imela, bi jo pogrela v pečici.

Ko jo delam, je naredim več. Eno posodo za sproti, tiste aluminijaste za enkratno uporabo pa dam zamrznit. Spečem jo potem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close