Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamrznjeno meso v pecico?

zamrznjeno meso v pecico?

Danes nisem racunala na kosilo in nisem dala mesa iz skrinje, tako da je se zamrznjeno.

Sem va dala v vodo, a tudi to bo trajalo, saj je vecji kos mesa.

Kako bi zgledalo, ce ga dam kar zamrznjenega v pecico pect?

Ne morem si predstavljat, da bi ti kdaj imela družino.

V mikrovalovni pecici ga odtali.

Super ljudje, butasti odgovori. Ja, zamrznjeno meso je možno dat v pečico. Samo pač se peče več časa. Treba je vedet tudi da bo med peko šlo več vode od njega in bo tako druga hrana bolj kuhana, če bo zdraven. Peče se peč na grobo še enkrat več. Jaz nikoli ne gledam na čas ampak vedno se orientiram na središčno temperaturo mesa.

Perutnina, govedina.. karkoli je jst počakam da preseže 85 stopinj in potem sem 100% da je pečeno.

Če se bo prveč sušilo znižaj temperaturo, če se bo prepočasi dodaj temperaturo in dodatno vklopi ventilacijo. Recimo zamrznjen cel piščanec bi jst tko na grobo rekla da daj 180 stopinj ventilacijsko. Ko se na grobo odtaja, daj ven, natri z zelišči, olji, nadevom, kar imaš in hop naprej v pečico.

Jst sem tako nardila zamrznjene bedra in krompir na rezinah. Vse skupaj se je peklo 1h in 40 do 45 minut. Je šla voda od mesa in sem potem ko sem to ugotovila dala ventilacijsko da je sušilo in je pršlo prav res dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close