zamerznitev kredita
Pojdi na banko in teži! Zahtevaj nadrejenega od nadrejenega od nadrejenega! Vsaka banka lahko odobri zamrznitev kredita za nekaj mesecev, samo nočejo banda pokvarjena! Tajkune pustijo, plebejce pa uničujejo! Jaz sem to dosegla šele, ko sem zagrozila z osebnim stečajem, ampak verjetno bi dosegla že prej, če bi nastopila bolj odločno.
Pojdi do svojega svetovalca, kateri ti je urejal kredit in se pogovori. Prej boš šla, bolje bo. Zaprosiš za moratorij, pa tehten vzrok moraš imeti: smrt /bog ne daj/, odhod otroka na šolanje v tujino, kakšna element. nesreča, brez poselnost katerega od družin. članov … . Premisli dobro, če se ti sploh splača. Itak boš morala pa kasneje vse plačat – še malo več.
Jaz sem se poskusila zmenit v banki za zamrznitev kredita za ene par mesecev,ker sem izgubila službo…..So mi rekli,da sicer lahko,vendar je treba k pogodbi o kreditu dodat aneks, ki pa se ga overi pri notarju – ta overitev pa bi me stala dva mesečna obroka kredita….Sem vidla, da se mi ne splača in sem se raje dogovorila za manjši obrok in vsak mesec en manjši del zapadlih obrokov….Vsekakor pojdi v banko in se pozanimaj o možnostih.
Forum je zaprt za komentiranje.