Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamerznitev kredita

zamerznitev kredita

Zanima me ,če se da zamrznit kredit za kakšne 3 mesece,ali ima kdo izkušnje s tem .Hvala za odgovor

Pojdi na banko in teži! Zahtevaj nadrejenega od nadrejenega od nadrejenega! Vsaka banka lahko odobri zamrznitev kredita za nekaj mesecev, samo nočejo banda pokvarjena! Tajkune pustijo, plebejce pa uničujejo! Jaz sem to dosegla šele, ko sem zagrozila z osebnim stečajem, ampak verjetno bi dosegla že prej, če bi nastopila bolj odločno.

Zakaj ne upoštevate preprost način trgovanja: zaslužiš, prišparaš, kupiš. *BREZ kreditov.

Pojdi do svojega svetovalca, kateri ti je urejal kredit in se pogovori. Prej boš šla, bolje bo. Zaprosiš za moratorij, pa tehten vzrok moraš imeti: smrt /bog ne daj/, odhod otroka na šolanje v tujino, kakšna element. nesreča, brez poselnost katerega od družin. članov … . Premisli dobro, če se ti sploh splača. Itak boš morala pa kasneje vse plačat – še malo več.

Sedaj mi pa še povej, kako naj pri eni plači in treh članih družine, prišpara človek recimo cca 100.000 EUR, da si kupi recimo staro trisobno stanovanje?

Jaz sem se poskusila zmenit v banki za zamrznitev kredita za ene par mesecev,ker sem izgubila službo…..So mi rekli,da sicer lahko,vendar je treba k pogodbi o kreditu dodat aneks, ki pa se ga overi pri notarju – ta overitev pa bi me stala dva mesečna obroka kredita….Sem vidla, da se mi ne splača in sem se raje dogovorila za manjši obrok in vsak mesec en manjši del zapadlih obrokov….Vsekakor pojdi v banko in se pozanimaj o možnostih.

Meni niso odobrili.
Potem se je obrnilo drugače in sem predčasno poplačala kredit.
To je še bolj neumno, še neko kazensko klavzulo so mi nabili zraven.
Ah ja.

joj kok si plehka ne vidiš 5 cm pred sabo

Zakaj ne upoštevate preprost način trgovanja: zaslužiš, prišparaš, kupiš. *BREZ kreditov.——————-zato ker eni ne zasluzimo toliko na mesec, ,,enim pa je res vseeno kam dajo denar ker ga imajo prevec. Ti bi morali mal dat tiistim ki nimajo, pa bi bilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close