Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zamerila se mi je Savina Atai

Zamerila se mi je Savina Atai

Mi je bila do zdaj simpatična, včeraj se mi je pa malo zamerila s svojim afnanjem, da mora vsakomur nadeti svoje ime oz. vzdevek. Če se nekdo kliče npr. Žiga, ga kliči Žiga in ne Baltazar in Aljaž je Aljaž in ne kralj Aljaž in tako naprej IN TAKO NAPREJ … Halo, vidi se, da ji je to blazno simpatično, jaz pa tega ne razumem? Me zanima, kako bi ji bilo, če bi ona prišla na oder in bi jo nekdo prekrstil v npr. Savina Svina. Dvomim, da bi ji bilo všeč. To meji na bullying.

Trapasta je v vseh pogledih in samo kvari gledanost sova.

Meni se je tudi včeraj zamerila, ko se je primerjala z Aljaževim prostovoljnim kuhanjem in njenimi leti v Mehiko!! Skrajno neokusno! Pa kako je lahko tako naduvana, pismo.

In kaj je bilo tisto, da je šla za TRI URE v SAN FRANCISCO? To mi ni bilo povsem jasno … ja, mal je premaknjena.

Kaj pa drugega, samo ven se še meče.

Pa tako simpatična mi je bila lansko leto 🙁

Človeka najbolj ponižaš, če mu odvzameš osebno ime, torej…

Ženska ima travme iz življenja, to vemo vsi in glede tega sočustvujemo. Ampak: je hudo, ko se mora dokazovati neprestano tudi sama sebi in to v javnosti.

Malce ji je tale komentatorski stolček letos že na začetku stopil v glavo, malo jo bodo morali prizemljiti, saj tadruga dva žiranta sploh ne prideta do besede, vedno zmanjka časa za njiju – neprestano ima svoje dolge monologe in malo žaljive vzdevke za tekmovalce. Ni duhovita in zabavna s tem, naj ji kdo to pove. Naj se navadi tudi poslušat druge, ne samo sebe.

So pa njeni zobje od lani tako čudni – a si je dala venirke čez? Izgleda, kot bi zgoraj imela protezo. Ali pa je samo včerajšnji odtenek šminke to tako opazno naredil.

Meni se je zagabila do konca že, ko je kritizirala ženske, ki si dajo preventivno odstranit dojke. Pismo rosno, kot prvo, kaj jo briga, kot drugo, je v njihovi koži? Se ne zaveda, da je lahko alternativa smrt? Je potem pomembno, da gre za bistvo ženstvenosti???? Je zanjo ženstvenost samo v joškah?

Šus od babe, sori.

Meni se je zdela premakjena (čeprav po svoje simpatična) že od njenega gostovanja pri Vid&Pero show. Sem glih nekaj v kuhinji delala, pa šla vseeno v dnevno pogledat, kdo take “klamfe serje” na TV. Ene normalne meje pa res obstajajo.

A mal je premaknjena? Je kar ornk premaknjena, kot cela njena familija. Za povrh pa še nategatorka, da ji ni para!

V bistvu si ti nenavadna afna :)))

Koga briga če je trapasta, ženska je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za ponucat, fukiš za popizdit in to je vse kar ženska rabi bit!

Frigidne babe pa tiho.

Daj zavali se nazaj na kavč s svojim vampom, pa še en pir rukni.

Ne pijem piva in nimam kavča, ga ne potrebujem.

Lahko si ljudje še tako lažejo, ampak na koncu rabijo biti ženske točno take, kot jih je 20 let opisoval dr. Rugelj in čisto nič drugačne, mastne, voljne, potrebne, osrečujoče. Skratka čisto nasprotje od bab tu gor, ki vsakega sčasoma tok zamorijo, da gre delat samomor al se pa pač uniči na kakšen drug način.

No Savina ni mastna in voljna, niti osrečujoča.

Meni se zdi naduvana in pretirano samovšečna plastik fantastik koketa, ki je našla tržno nišo, s katero obira naivne ljudi.

Verjetno se prvič v življenju strinjam s komentarjem Yo.

Ampak nomen est omen – S(a)vina.

Vse skup je trapasto do konca, ne samo Savina. Sem včeraj po poročilih pozabila prešaltat in sem gledala enih par minut…

ckbošs

Re: Zamerila se mi je Savina Atai

01.10.13 10:40

Meni se je zagabila do konca že, ko je kritizirala ženske, ki si dajo preventivno odstranit dojke. Pismo rosno, kot prvo, kaj jo briga, kot drugo, je v njihovi koži? Se ne zaveda, da je lahko alternativa smrt? Je potem pomembno, da gre za bistvo ženstvenosti???? Je zanjo ženstvenost samo v joškah?

Šus od babe, sori.

ckbošs!

Zakaj imamo torej dvoje oči, dvoje rok, dvoje nog … če je alternativa smrt, zakaj jih ne odrežemo???!!!
Halo???
Čemu rezati?? Alternativa vedno obstaja.

Kar se pa tiče Savine-Svine se strinjam. Človeka najbolj ponižaš, če mu odvzameš osebno ime, torej…

Hehe, tolk negativnih komentarjev in kritik, a skor vsi jo pa gledate?

Haha, če je situacija taka, ti ne preostane drugega, kot da še naprej sediš za računalnikom in z desno roko svaljkaš svojega malega smokija. Nimaš realne predstave o življenju niti o ženskah (navdihuje te pa pokojni Rugelj, ki tako kot ti tudi ni imel dosti pojma o ženskah). Verjetno si zato sam … in čakaš, kdaj se bo rodila tebe vredna potrebnica. Bošček si, ti rečem.

Lelaa če bi dobro prebrala vse zapise v temi, bi videla, da sem jasno napisal “frigidne babe pa tiho”.

Skratka ssshhhhhh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close