zamenjava kovancev
sej v tem je fora… :O) – v vrsti ne čakam… ker se mi ne ljubi in grem potem rajši kak drugi dan, ko ni gužve… in tudi ne delajo panike…
kovancev ti pa nikjer ne bodo prevzeli kar ‘na lepe oči’, kljub temu, da imaš specifikacijo gotovine – saj jo vendar mora prešteti na roke… razen če greš v ‘veliko’ banko, kjer mogoče imajo celo ‘mašinco’ za štetje kovancev… takšne so včasih imeli na SDK-ju oz. na APP-ju… (ki pa ne obstajata več…)
torej v vsakem primeru moraš počakati, da preštejejo prinešeno gotovino…
lp
MCMLXXIV
Če polagaš na račun ali s kovanci plačuješ položnico-ni provizije.Če jih želiš menjati ali kupiti devize, ti zaračunajo 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} provizijo.Tako sem jaz kovance za 13000 položila na račun, stopila k sosednjemu okencu, da sem dvignila “papirnati” denar in spet na devizno okence po evre. Zelo zapleteno poslovanje Nove KBM:
Banka Slovenije na Slovenski cesti v LJubljani. Mislim, da imajo odprto za stranke od 8.00 do 12.00. Tam je v avli mašina za štetje, streseš notri in počakaš. Ko je vse prešteto, mašina natiska listek, stopiš do okenca in ti izplačajo papir. To je najbolj enostaven način menjave kovancev v SLO. Nihče te ne gleda postrani, ko prideš, nihče ne vzdihuje, ko pokažeš vrečo kovancev, pa še vrste ni nikoli.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.