Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zamašene pore

Zamašene pore

Živjo!

Zanima me, kako naj se spopadem z zamašenimi porami po obrazu (čelo, nos). Je to možno opraviti s prehranjevanjem (sadje, voda, post?…) ali kakšno kremo, gelom, tonikom… ali moram v kozmetični salon? Pa še: a ima kdo že izkušnje z Vichyjevim Normadermom? Bi bilo morda to tisto pravo? 😉

Hvala in LP

Pore,ki so že zamašene ti mora očistiti kozmetičarka,potem pa moraš kožo negovati z ustrezno kremo,čistilnim mlekom,tonikom…seveda pa je pomembna tudi prehrana.Pri mešanem tipu kože pa se žal ne moreš ogniti vsakomesečnemu obveznemu čiščenju kože v salonu.Seveda če hočeš,da bo koža negovana in brez komedonov.

Glede VICHY NORMADERM. Jaz ga uporabljam za nos in lica (stara pa sem malo čez 30). Skoraj redno oz. vsaj zvečer. Ker krema je zelo mat in če jo je preveč se puder kar paca. No, ogrci na nosu so skoraj izginili, pore so manj opazne in tudi nanovonastali mozoljčki hitro izginejo. Pred ms se jim nikakor ne morem izogniti. Drugače je pa krema uredu. Čudežev pa ni, pa čeprav je na reklami in v prospektu tako krasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close