Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zamasek v usesu

Zamasek v usesu

Dober dan.

Imam “zamasek” v usesu. Kateri pripomocek mi lahko svetujete? Sem leta nazaj kupil nekaj v lekarni,ma ni zelo dobro delovalo…

Ce kdo ima osebne izkusnje,lahko pove?

Odgovor na objavo uporabnika
Valikone, 10.06.2021 ob 12:00

Dober dan.

Imam “zamasek” v usesu. Kateri pripomocek mi lahko svetujete? Sem leta nazaj kupil nekaj v lekarni,ma ni zelo dobro delovalo…

Ce kdo ima osebne izkusnje,lahko pove?

Gre 100% za zamašek? ?

Pojdi k osebnemu zdravniku in naj ti očisti sluhovod. Ne lotevaj se tega podviga na lastno pest.

Zdravo, poskusi tulce za čiščenje ušes. Jaz sem hčerki velikokrat rešila pred spiranjem pri zdravniku:

Otosan tulec za higieno ušesa, 2 kom – Osebna nega (sanolabor.si)

Imajo jih tudi v DMu, lekarnah.

Pa srečno!

Nakapaj si toplo olje v ujo in se ulezi .

Primi uho in ga mal nategni.

Mecico primi tam ko gre uhan.

Lezi pol ure pa ne na usesu v katerem mas olje.

Potem pa poskusi pod tusem dat na toplo vodo. Bolj sus in nameri v uho. Pa ne takoj odnehat.

En cajt se muci.

Ce pa mas kako veliko inekcijo lahko pa s tem sutiras vodo v uho.

Isto ti bo dr delu. Vodo z inekcijo v uho ti pa bos drzal ledvico da novs mokr.

V leksrni majo pa res tiste palcke k jih prizges in pol pustis da dogori.

Poskus tud s tem. Sam ene kvalitetne kup ne kr en sit

Glicerin.

Nakapaj ga v zamašeno uho. Pusti kakšno minuto ali dve da zleze glicerin v uho in stopi zamašek.

Nagni glavo v drugo smer, da steče ven. Če ni šlo, ponovi za dlje časa. Na primer 5 minut.   Se še ni zgodilo, da glicerin ne bi stopil ušesnega masla. Samo, pazi da vse izteče. Če je treba počakaj tudi 10 minut z glavo na blazini.

Odgovor na objavo uporabnika
glicerin, 10.06.2021 ob 16:11

Glicerin.

Nakapaj ga v zamašeno uho. Pusti kakšno minuto ali dve da zleze glicerin v uho in stopi zamašek.

Nagni glavo v drugo smer, da steče ven. Če ni šlo, ponovi za dlje časa. Na primer 5 minut.   Se še ni zgodilo, da glicerin ne bi stopil ušesnega masla. Samo, pazi da vse izteče. Če je treba počakaj tudi 10 minut z glavo na blazini.

Vcasih fa tudi glicerin ne stopi in pomaga samo ciscenje pri orl. Lahko pa probas in vstrajas kaksen teden. Mojemu 15 letniku niso hoteli scistiti pri osebnem zdravniku, ker tega vec ne delajo. Ne vem pa, kako je pri odraslih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close