Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žalostno, da foruma ne bo več

Žalostno, da foruma ne bo več

Res žalostno. Tu gor si vedno izvedel najnovejše novice, veliko smo o kuhariji govorili, o vsakodnevnih tegobah… Zdaj bo narodu še to zabranjeno. Očitno nove, moderne direktive ne prizanašajo niti klepetu med sodržavljani. Če pa se forum zapira zaradi parih vulgarnih in nasilnih osebkov, pa bi ga dali pod ključ in dovolili vstop samo registriranim, vulgarne pa blokirali. Zakaj to ne gre? Kaj se v resnici skriva tu zadaj? Bojim se, da bo svoboda govora postajala vedno bolj omejena. Nekaj v stilu Sovietske zveze. Zaželjeno bo le glasno govorjenje o Palestini, Lgbt, ode slave vladi, socialno šibkim in Muslimanom. Za vse drugo pa boh ne dej, da o čem kritično razpravljamo. Ima kdo kakšno informacijo, bo kje drugje kak drug forum?

Ko ga jebe.

Ja, je res zalostno.

Ce pomislim…marsikomu se bo stiska lahko povecala..tukaj je anonimno, zastonj prisel s svojim problemom po nasvet.

Ali pa osamljeni ljudje so nasli del pripadnosti, morda del sonca…

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 24.09.2025 ob 18:20

Ja, je res zalostno.

Ce pomislim…marsikomu se bo stiska lahko povecala..tukaj je anonimno, zastonj prisel s svojim problemom po nasvet.

Ali pa osamljeni ljudje so nasli del pripadnosti, morda del sonca…

Se strinjam s tabo. Tu gor si pogosto prebral kakšne stiske in poskusil človeka spodbuditi, da pa saj ni tako hudo.

Pejte gor v prvo temo jamrat!

Lepo si napisala in resnično je tako. Kot berem, se bodo nekateri preselili na Čvek 123. Pridi še ti.

da starševski čvek ostaja še dalje aktiven 

Bogve, če bi bili na Styriji pripravljeni prodati forum?

Tebe bi blo pa treba orenk premlatit!!

Si zagnojila s tisto temo o vicih in šalah in zdaj jo moramo non stop gledat na vrhu foruma!! Mi gre tolk na živce, da že zarad tega komaj čakam, da forum crkne!

Tebe pa premlatit!

Šnelca_783

24.09.2025 ob 18:20 zadnji odgovor 24.09.2025 ob 19:31

Ja, je res zalostno.

Tebe bi blo pa treba orenk premlatit!!

Si zagnojila s tisto temo o vicih in šalah in zdaj jo moramo non stop gledat na vrhu foruma!! Mi gre tolk na živce, da že zarad tega komaj čakam, da forum crkne!

Tebe pa premlatit!

Odgovor na objavo uporabnika
ptička mi je prišepnila, 24.09.2025 ob 19:29

da starševski čvek ostaja še dalje aktiven 

Če res, me za kazen ne bo eno leto.

Kaj bo pa s tisočimi reklamami? ??

Žalostno je, tudi marsikdo je našel tolažbo. Smo pa tudi naleteli na greznico, sama sem parkrat vprašala za nasvet in kar nisem mogla verjeti, kakšni odgovori. Brez sočutja, empatije.

Je postal greznica že od 2010.Facebook,Telegram,Viber je najboljši za skupine,deljenje informacij,širjenje novic,… Tule pa vsak ki ima 5 minut časa smeti vsako temo.

odkar so moderatorji ukinili temo Štepaj muziko, mi ta forum ni več zanimiv. Glasba povezuje pozitivne ljudi. Enim nam je glasba kot droga.

Tudi meni. Od tiste prenove je šlo samo navzdol.

Štepanje je bilo nekaj najboljšega na tem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close