Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaljubljena v ljubimca

Zaljubljena v ljubimca

Da povem kar v naprej, da sem poročena 37letnica, 1 otrok, mož je poslovnež in ga nikoli ni doma, zvečer in za vikende.

V službi sem spoznala kurirja ki mi je nosil pakete, ki sem jih naročala. Sčasoma sva začela že tikat, kmalu je padla prva kava zunaj in potem seks v hotelu nasproti lokala. Povedala sem mu kaj lahko pričakuje od mene, da sem poročena, da mi manjka moške pozornosti in predvsem seksa in cartlanja.

Dobivava se že slabo leto, 3x na teden, ali tudi vsak dan, in sem ugotovila sedaj da sem zaljubljena vanj.

On čuti enako in zdaj se pogovarjava o morebitnem skupnem življenju. On je samski in brez otrok, 3 leta mlajši od mene.

Je tukaj katera ki je naredila odločilni korak in kako?

Ženska. Bodi pametna, poskrbi raje za otroka in se z njim ukvarjaj. Dedec kot dedec, je že videl svojo priliko in iz te moke ne bo nič boljšega kruha. Najdi si še kakšen hobi in se ukvarjaj s sabo. Pri teh letih je to bolje.

Odgovor na objavo uporabnika
Fossy, 13.12.2021 ob 15:55

Da povem kar v naprej, da sem poročena 37letnica, 1 otrok, mož je poslovnež in ga nikoli ni doma, zvečer in za vikende.

V službi sem spoznala kurirja ki mi je nosil pakete, ki sem jih naročala. Sčasoma sva začela že tikat, kmalu je padla prva kava zunaj in potem seks v hotelu nasproti lokala. Povedala sem mu kaj lahko pričakuje od mene, da sem poročena, da mi manjka moške pozornosti in predvsem seksa in cartlanja.

Dobivava se že slabo leto, 3x na teden, ali tudi vsak dan, in sem ugotovila sedaj da sem zaljubljena vanj.

On čuti enako in zdaj se pogovarjava o morebitnem skupnem življenju. On je samski in brez otrok, 3 leta mlajši od mene.

Je tukaj katera ki je naredila odločilni korak in kako?

In kaj pa otrok? Kako boš svojemu otroku razložila, da natikaš rogove očetu?

ženska draga, od poslovneža do kurirja? nizko boš padla. kaj pa denar? kaj pa otrok?

Sicer ne kurir, ampak varnostnik. Zanosila, so se preselili v tujino in sedaj kar uspešno in srečno živijo skupaj, kar je pač taka običajna pocukrana zgodba. Pri primeru, ki ga poznam, je namreč zanimivo to, da sta kasneje pomagala bivšemu dobit dobro službo v bližini njih, da je bil bližje otroku in da je celo en mesec živel pri njih.

Ženska: daj misi z gornjo glavo- ker  misliš z glavo svojega  ščegija. In ker tvoj  občasnik paketni kurir tudi misli samo s spodnjo glavo in da ima jajca 3x tedensko prazna.

jasmina660, 13.12.2021 ob 16:00

ženska draga, od poslovneža do kurirja? nizko boš padla. kaj pa denar? kaj pa otrok?

hja, če nisi živela sicer s kakšnim tipičnim poslovnežem, ne veš, kako to izgleda lahko:

od doma gre zjutrj, ti popedenaš vso mladino, še popoldan po aktivnostih, daš spat, si z njimi  v zdravem in bolnem ( tudi ob hospitalizaciji, njega ni, ker je npr. v Beogradu na službeni poti, ali pa nakakšni drugi celini),  med tednom pride pogosto domov ob 2eh zjutraj, nakresan – ker so ga žrli po službeni dolžnosti v kakšni izolirani sobi določene gostilne. Nekje 2x tedensko – 7+ let.  Med vikendi  ti na kavču zdravi mačka – poležava po kavču -neobrit, smrdi mu iz ust, mastni lasje, s kapuco na glavi.  Tudi kakšno bruhanje kje pobrišek, ko uide. V ponedeljek se pa spet da v poslovno obleko z zlikano srajco in bleščeče čevlje in fejk nasmešek na obraz.  Meni je bilo po 15+ letih dovolj. Mej  ti takega poslovneža – ga ni denarja. se imam preveč rada. So izjeme, ampak tega je čedalje več in preveč po sloveniji – nekateri pa še snifajo tabelega. Moj vsaj to ni.

imej takega z veseljem, 13.12.2021 ob 18:15

hja, če nisi živela sicer s kakšnim tipičnim poslovnežem, ne veš, kako to izgleda lahko:

od doma gre zjutrj, ti popedenaš vso mladino, še popoldan po aktivnostih, daš spat, si z njimi  v zdravem in bolnem ( tudi ob hospitalizaciji, njega ni, ker je npr. v Beogradu na službeni poti, ali pa nakakšni drugi celini),  med tednom pride pogosto domov ob 2eh zjutraj, nakresan – ker so ga žrli po službeni dolžnosti v kakšni izolirani sobi določene gostilne. Nekje 2x tedensko – 7+ let.  Med vikendi  ti na kavču zdravi mačka – poležava po kavču -neobrit, smrdi mu iz ust, mastni lasje, s kapuco na glavi.  Tudi kakšno bruhanje kje pobrišek, ko uide. V ponedeljek se pa spet da v poslovno obleko z zlikano srajco in bleščeče čevlje in fejk nasmešek na obraz.  Meni je bilo po 15+ letih dovolj. Mej  ti takega poslovneža – ga ni denarja. se imam preveč rada. So izjeme, ampak tega je čedalje več in preveč po sloveniji – nekateri pa še snifajo tabelega. Moj vsaj to ni.

Ja, točno tako. Pa treba je še vedet, da se na poslovnih poteh dogaja marsikaj. Ženski ne manjka pozornosti kar brez veze. Tudi, če je mož odsoten je lahko pozoren. Ko pa on na bussiness tripih natika rogove ženi, ima na stalnih destinacijah stalne ljubice, na občasnih gre pa v k.urbe, pa valda žena čuti, da ni vse tako kot mora biti.

A ni stereotip poštarjev otrok? Ja sva že 2. Jaz sem tudi zaljubljena v ljubimca. Problem imam, ker on noče in me je dal ljubimec na ignor. Kaj naj naredim.

Hjcg, 14.12.2021 ob 20:54
    A ni stereotip poštarjev otrok? Ja sva že 2. Jaz sem tudi zaljubljena v ljubimca. Problem imam, ker on noče in me je dal ljubimec na ignor. Kaj naj naredim.

ta je lahka uganka: ker je zgolj fiktivni ljubimec hahah

Hahahaha…

…da se vam da odgovarjat na izmišljene zgodbice. Eni imate res IQ sobne temperature…

Me prav zanima katere pošte kurir je to…. Imam tudi jaz enega takega, ki me pošteno drajsa med svojo službo, pa nisem poročena in nimam otrok. Rad isto zaide v dotični hotel, ki je v bližini moje službe med malico. Sva se pa dogovorila, da je zgolj užitek in pri tem ostaja?.

Ce naredis ta korak bos nizko padla.

Iz konja na osla. Premisli. Zaljubljenost bo minila !

Sedaj imas financno varnost. Misli nase in na otroka.

Srecno

Kot Bi opisovala mojega bivsega. Identicna zgodba. Raje imam siromaka kot poslovneza. Denar se nikoli ni osrecil cloveka.

Pozdravljena, razmisli kaj si v življenju želiš, predvidevam, da si tudi sama uspešna v službi. In glede nato, bit z nekom samo zaradi finančne varnosti itd ni prava pot. In tudi za otroka ne, res je, da je ob ločitvi šok, ampak na dolgi rok je boljše, ker otrok nebo prevzel negativnih navad iz zveze z tvojim partnerjem. In glede nato, da si se odločila za ta korak verjetno že dlje časa ne štima. Tako, ce je to to in da če bo sprejel tvojega otroka, pol se lahko odločiš za ta korak.

V kolikor je mož ok in je problem le to, da je odsoten, ne hodi stran. Družina je nekaj, kar jo tvoj ljubimec ne bo razumel in s časom ga bo tvoj otrok vedno bolj motil, ker si on želi tebe, ne pa dela z otrokom, ukvarjanja z šolo, pa tudi odveč bo, ko se boš ti posvečala otroku…ne vem, dobro razmisli. So tudi drugačni, a večini se to ne obnese. Srečno!

Definitivno roba za oženi/omožiti, oba ???

Ne beri bedarije,ki jih folk tukaj piše saj ko berem odgovore na tvoje vprašanje mi gre na bruhanje.Če oba čutita ljubezen,kemijo,strast in razmišljata o skupni prihodnosti še le podajta na to pot.Preden se podata na to pot je še tukaj otrok ,ki bo sprejel tvojega novega partnerja saj sta se že sigurno spoznala in sprejela eden drugega.Ni vse v denarju,materialnih dobrinah, saj sreča je lahko v drugih  stvareh kot je zaupanje,objemi,toplina,ljubezen in želim vama velikoooo sreče .

Anonimno 4374, 15.12.2021 ob 00:16

V kolikor je mož ok in je problem le to, da je odsoten, ne hodi stran. Družina je nekaj, kar jo tvoj ljubimec ne bo razumel in s časom ga bo tvoj otrok vedno bolj motil, ker si on želi tebe, ne pa dela z otrokom, ukvarjanja z šolo, pa tudi odveč bo, ko se boš ti posvečala otroku…ne vem, dobro razmisli. So tudi drugačni, a večini se to ne obnese. Srečno!

Kako pa vse to veš? A poznaš tegale ljubimca?

ko bosta z kurirjem prisparala sano kakšno položnico za naslednji mesec, bo tud tvoja potreba upadla,  pol bo pa vse narobe zarad tega ka ni dnarja za dopust,pa za izlete, pa vecerjo…..ni vse dnar, sam zdej mas jebaca ki ti daje se tisto drugo….uzivaj dokler lahko

Kaj pa če greva v kakšnen drug hotel?

Idealno imaš. Bedaka, ki verjame v monogamijo in ti nosi denar. Pa enega mlajšega, ki te obdeluje. Ne uničuj tega in ne bodi ista bedakinja z monogamijo obsedena. Tamladega se boš tudi sčasoma naveličala in on tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close