Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZALJUBLJENA

ZALJUBLJENA

Razporočena sem in živim sama. Sin in hči sta se odselila. Pred pol leta je sin pripeljal svojega prijatelja, da uredi vodovodno instalacijo v kopalnici.

Pogovarjali smo se, ta “fant” je še večkrat prišel k meni, urejal in veliko sva se pogovarjala. Ob določen trenutko je prišlo do stika, ko sem mu pomagala držati pripomočke. Nihče od naju ni odmaknil roke, pogledala sva se in takoj sem zaznala, da ni ravnodušen do mene. Tudi meni je všeč, vendar-enkrat mlajši od mene.

Še prihaja in malo, čisto malo je manjkalo, da nisva končala v postelji. Še sreča..

On menda ima partnerko, tudi otroka, a o tem ne rečeva nič.

Jaz pa zelo veliko mislim nanj, na njegov obraz, na njegove lase, na njegov dotik.

Kako naj se znebim tega lažnega upanja ?

Baba nora, ne kompliciraj si življenja. Pa pridi že k pameti, saj si že dovolj zavozila. samo še to sramoto naredi sinu.

Čimprej naj konča obrtniška dela in naj ne prihaja več.

Odgovor na objavo uporabnika
v pol mlajšega, 07.09.2021 ob 12:35

Razporočena sem in živim sama. Sin in hči sta se odselila. Pred pol leta je sin pripeljal svojega prijatelja, da uredi vodovodno instalacijo v kopalnici.

Pogovarjali smo se, ta “fant” je še večkrat prišel k meni, urejal in veliko sva se pogovarjala. Ob določen trenutko je prišlo do stika, ko sem mu pomagala držati pripomočke. Nihče od naju ni odmaknil roke, pogledala sva se in takoj sem zaznala, da ni ravnodušen do mene. Tudi meni je všeč, vendar-enkrat mlajši od mene.

Še prihaja in malo, čisto malo je manjkalo, da nisva končala v postelji. Še sreča..

On menda ima partnerko, tudi otroka, a o tem ne rečeva nič.

Jaz pa zelo veliko mislim nanj, na njegov obraz, na njegove lase, na njegov dotik.

Kako naj se znebim tega lažnega upanja ?

Če veš, da ima družino, niti slučajno ne diraj in se ne zapletaj. Ne vem kako ti razmišljaš, ali ga želiš samo za posteljne igrice ali kaj več. Kako bi tvoj sin reagiral, če bi zvedel, da si v vezi z njegovim prijateljem?  Malo si ego nafilaj, počuti se počaščeno, da si zanimiva toliko mlajšemu. To pa naj bo tudi vse. Moje mnenje.

Pri meni tudi nekaj podobnega. En od sinovih prijateljev se je po mojih ugotovitvah tudi malo preveč zagrel zame. Jaz se samo smejim. Ne predstavljam si, da bi s takšnim mladcem hodila okrog ali se šla posteljne vragolije. Mi pa laska, priznam 🙂

Lahko je reči ampak kaj narediti, ko čustva brezglavo reinejo tja, kjer niso potrebna.

Ravnodušnost, da, ampak ko telo želi in hoče potešitve, ko zaznaa vonj v vsakem trenutku in si strašno želiš dotika. Tako se nisem počutila že od takrat, ko sem bila prvič zaljubljena.

Naj zaprem vrata hiše, ki je bila vedno odprta takorekoč za vse obiskovalce, mislim sosede, znance, prijatelje…

Odgovor na objavo uporabnika
ne diraj, 07.09.2021 ob 12:48

Če veš, da ima družino, niti slučajno ne diraj in se ne zapletaj. Ne vem kako ti razmišljaš, ali ga želiš samo za posteljne igrice ali kaj več. Kako bi tvoj sin reagiral, če bi zvedel, da si v vezi z njegovim prijateljem?  Malo si ego nafilaj, počuti se počaščeno, da si zanimiva toliko mlajšemu. To pa naj bo tudi vse. Moje mnenje.

Pri meni tudi nekaj podobnega. En od sinovih prijateljev se je po mojih ugotovitvah tudi malo preveč zagrel zame. Jaz se samo smejim. Ne predstavljam si, da bi s takšnim mladcem hodila okrog ali se šla posteljne vragolije. Mi pa laska, priznam 🙂

Itak pa si ga že kiksnila pri dotikih. Če fant nima pameti, bi jo lahko imela vsaj ti in vljudno odmaknila roko, ne pa da se zraven topiš v njegovem pogledu. Zdaj si še mogoče samo zaljubljena in boš to prebolela. Če boš ga pa spustila blizu, pa razmisli o posledicah.

V dobro zate in zanj.

Glej, to te ne bo spustilo tudi če se data dol. Trpela boš itak, tako da boljše, da prekineš takoj in odločno. Ne toliko zaradi njega, njegove družine ali tebe same. S takim kiksom boš izdala sina, lahko se zgodi, da za zmeraj. Verjamem, da poba bi, ampak še bolj verjamem, da so pri njem vpletena spodnja čustvena stanja. Če bi slučajno to bilo to, pa je pob tisti, ki mora razpucat sam s sabo, kako zelo si ga zdrmala. Da sta se na nek način zdrmala, je tudi njemu jasno. Ni prihodnost v skokih čez plot. Naj razpuca svoj odnos doma, svoj zakon, svojo družino. Šele takrat je morda čas, da prinese spet svojo škatlo z orodjem. Do končanja že začetih del naj pa poskrbi tvoj sin, preloži na njega in spokaj hodit hormone nekam v strmi klanec, da ti ne bodo skakali naokoli.

Kaj pa je to zdaj za en izraz? Razporočen? A so to neki moderni izrazi, da se ločitev ne sliši tak pasje?

Reci, da ni bilo med vama nič, kajti sumim, da se je že zgodilo in da te peče vest.

Kaj pa na njegov vonj telesa tudi kaj mislis?

Jaz te popolnoma razumem. V sili se hudic muhe zre. Priloznost zamujena ne vrne se nobena. Da ti na stara leta ne bo zal ker ga nisi zajahala. Pa to kar ti vse fizolofiras nima nobene zveze z cloveskimi potrebami.

Zaljubljena gor ali dol, vendar pri dvajsetih ali pri petdesetih se ljubezen bistveno razlikuje in samo upam, da nisi oskrunila pol mlajšega od sebe, kajti to te bo teplo, tebe in njega.

Ti si tista, ki mora čustva vzeti v svoje roke in mladca tretirati kot svojega otroka ne pa kot ljubimca.

Saj nisi edina niti na domači sceni, ne v bližnji okolici, se pač ne razkriva takih zadev ampak na svetovni sceni so tudi taki “kiksi” ali pa taka nagnenja, kakorkoli že to imenuješ.

Se pač zgodi, čustev ne zmoreš venomer nadzorovati  in usodna srečanja se zgodijo.

Kako bi se pa tebi zdelo, če bi ena stara tvojega sina jahala on pa bi doma imel družinico? Verjemi za vse grehe se dobi plačilo!  Tace stran!

Alenka in Anže sta precej medijsko izpostavljen par, kjer imajo njegovi starši veliko neodobravanje glede te zveze.

Ti nisi zaljubljena, ti si zgubljena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close