Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakyntos ali Samos?

Zakyntos ali Samos?

Sva 19 in 22 let stara fant in punca,ki se v zacetku avgusta odpravljata na dopust.Zanima naju predvsem,kje bi bilo boljse,kar se tega tice v tem smislu: vseeno dovolj zabave in nocnih klubov,obenem pa tudi lepe plaze in blazen mir za romantiko 🙂 odlocitev mora biti hitra,saj ponudbe kar kopnijo.Kaksni predlogi?

Hvala !

Zakyntos, plaze mikavste, zabave dovolj, obvezen izlet na otok, ki je na vseh reklamah za Zakyntos.

Bila sem na Zakynthosu, v Laganasu. Apartmaji Venus, preko agencije Kazipot. Apartmaji so bili toliko oddaljeni od centra, da je bilo dovolj mirno za spanje. Pes je bilo cca. dobrih pet minut do glavne ulice. Pescene plaze, ful lokalov in diskacev, koktejl barov… Najem skuterja obvezen, da se lahko zapeljeta na kaksen bolj romanticen koticek.

Jaz sem bila tudi na Zakyntosu in je bilo super. Priporočam!

Ios!

jaz sem bla na Zakintosu, v Laganasu. Bil je maturantski izlet, bli smo v najbolj turistični ulici, polni lokalov, diskačev… je noro za žurat, barmeni so zakon, koktajli v potokih… ni pa neke hude romantike, ker na naši plaži (mivka, ležalniki) je bilo non stop full folka. Mogoče bi šla lahko s čolnom poiskat kakšne mirne zalivčke, ampak po mojih izkušnjah je povsod več ali manj polno turistov, ker je dosti organiziranih izletov okoli otoka z raznimi barkami in te potem peljejo v manjše zalivčke na kopanje. Kar se tiče zabave vama toplo priporočam, romantiko pa si bosta itak znala pričarat sama!

Taja, kakšni so pa apartmaji Venus?

Pozdravček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close