Zakonska zveza brez otrok
Zadnjič smo udarili debato o tem, ali bi moški vztrajali v zakonu, v katerem ni otrok. En neandertalec je rekel, da bi najprej preveril, če lahko ženska zanosi, potem bi se šele poročil. Kot, da moški ne more biti neploden.
Ali bi se ločili v primeru, da ne bi bilo otrok? Poznam nekaj primerov, ko so tipi zaradi tega zapustili žensko.
Aurora706
zate damica. edini razlog, da se moški poroči je , da si ustvari družino. to je top razlog. tvoja izjvaa kaže na tvojo nezrelost. normalno, da bo pameten moški želel, imet otroke. saj ni luzer kot tvoji beta luzerji ki tebe i ntebi podobne simpajo. hahahahah
feminsitke ste same krive, da vaša pizda ni vredna nič. ker včasih se je moški če je želel luliko, moral poročit. ali pa iti h kurbi. zdaj, ko dajete svoje pizde zastojn okoli fsem ker ste osvobojene pa ima to pač posledico. fsako dejanje ima posledice. zakaj bi sposoben, kompteten , bogat, uredu dec, nek alfa samec, želel 30+ letno indoktrinirano v feminizem?? če lahko dobi mlado 24 letnico ki ej že žena in mu da 3 otroke??
kakšen smisel pa je za moškega poroka z feminsitko, ugabno druzboslovko, če mu ne da frocov???? HAHAHAHAH
ti si umsko bolana skrajna feminstika, ultra levičarka. ti nimaš nobenega vzvoda odločanja. moški smo nagrada ne ženska. ženski orgazem ni pogoj za zanositev. če ne boš ti normalna bo pa kera druga. saj slovenke – musarce kratkonoge deblorite grdosije umsko zaostale z davnovim sindromom niste edine ki imate pizdo. hahahahah tudi če se fsi moški poročijo še vedno ostane 2/3 žensk samskih.
to je moški svet. zapomni si to. ti si recimo 5ka. povprečje. ja, mogoč te bo pofukal se spraznil vate kakšen moški ki ej 8ka. ok. ampak poročil te ne bo. ti moraš gledat moške ki so 5ka. pa ne po izgledu. ker moraš ti bit lepa. karakterno in po denarju malo mora bit povprečen. ker si ti podpovprečna.
če ne moreš imet otrok pa si itak ne vem kaj naj rečem ,da ne bom nesramen. ampak ker si ti nesrmana full bom rekel. NULA SI. za praznit jajca, če si suha in lušna. al pa za kekega ločenca starega 45 če si ti 30 ki ne želi več otrok. recimo. ampak to je nula možnosti. ker fsak moški ima denar, bo želel 20 otrok.
kaj naj moški s teboj? tečt ne moreš, za fight nisi, popravit ne znaš nič, kaj naj moški počne s teboj. če rabi druzbo ima psa. prijatelje, hobi.
glej, saj ti lahko dobiš kakega povprečenga, ampak takega ne boš spoštovala. čeprav si sama podpovprečna. in taki, kot bi ga ti cenila – TEKI NE ŽELIMO TEBE.
žal tako je.
Aurora706, 09.08.2025 ob 19:37
Zadnjič smo udarili debato o tem, ali bi moški vztrajali v zakonu, v katerem ni otrok. En neandertalec je rekel, da bi najprej preveril, če lahko ženska zanosi, potem bi se šele poročil. Kot, da moški ne more biti neploden.
Ali bi se ločili v primeru, da ne bi bilo otrok? Poznam nekaj primerov, ko so tipi zaradi tega zapustili žensko.
Če nekdo partnerja zapusti, ker ta ne more imeti otrok, je nezrel in ne pozna pojma ljubezen. Takšna dva že v štartu ne bi smela biti skupaj, ker njuna zveza nima trdnih temeljev. Če ni neplodnost težava, bo pa kaj drugega. Problematični otroci, bolezen, finančne težave… karkoli. Življenje ni samo pravljica, so tudi problemi, ki jih zreli ljudje v zdravem partnerstvu rešujemo.
Meni je to čudno. edini razlog, zakaj bi moški imel družino, je načeloma, da bi imel otroke. Kaj ti bo ženska, če ti ne more dati otrok, ali jih ti ne moreš njej? Pogovarjati se z ženskami nimaš kaj, že tu ti nasprotujejo, ko en stavek napišeš. Skupnih tem ni. Gospodinjila ti ne bo, ker niso več tako vzgojene. Prosti čas preživljamo vsak po svoje, vsak ima svoja zanimanja. da bi živel z žensko, brez d aimata otroke, to mene spominja na socialno ogrožene študente, ki živijo skupaj, ker je ceneje. Ne hvala. Z leti, ko je to azmišljanje, imeti ali ne imeti otroke za tabo, je torej še en razlog manj za kakršnokoli resno vezo z neko žensko, s katero imaš itak malo skupnega.
Glej, če je tebi prehitro špricnilo – ne buzeriraj drugih, ki nimajo in ne želijo otrok s kar nekom, s komer nočejo delati otrok. Je težko dojeti, d aobstaja kaj drugega od pamža, ki ga imaš ko mlinski kamen 18 let in dlje? Ali da ne morejo / nočejo imeti otrok? Daj ljudem mir. Ločeni prijatelji, kjer je otrok pri mami pravijo, da imajo boljše življenje.
Anonimno203
vidiš ti si problem. ker ti izhajaš iz sebe. ker si ti verjetno takšna, ki ne morei met otrok. zakonski stan je tebi bil popolnoma napačno predstavljen. kaj imaš prav, je, da ja, taka dva že v štaru ne smeta biti skupaj, tudi po večini nista. to da moški pusti žensko ki ne morei emt otrok je popolnoma normalno. če pa bi bile vloge obrejene pa bi rekla, seveda da gre ona k takemu ki ji lahk oda otroka, če si to želi. vidiš t isi problem ker si inkluzvina feminsitka. so te razvajali doma. vzgajala te je mamica ločenka.
ker tudi če ti recimo en moreš iemt svojih otrok, primer. si pa normalna, kar ti nisi. lahko otroka posvojiš. kumot. če si le normalna. ampak ti to nisi. če bi ti imela močnega ateka doma, ki bi te teral, ne pa mamice z inkluzvo in smisljenjem sami sebi, bi ti bila ŽENA in MAMICA. in bi si to želela biti. in bi lahko bila. ful uredu ženai n mamica.
zakonski partnerski odnos ni ljubezen. to pride kasneje. zakonski odnos je žena služi možu. to je poslanstvo. svetuje – ne odloča. vzgaja do 5 leta naprej mož.
ampak tebi to stališče, desjtvo, to je tebi strup. ker nisi zrela. ker nerzaumeš odnosov. ker ne moreš. ker ti je mamica in šola oprala glavo. to je resnica in problem.
tebi je mamica uničila življenje. pa šola pa politika. če b imela ljubečega ful strogega atija, pa bi ti rekel. ej mala, ok. se je izkazalo da nemoreš otrok. kaj se cmeriš zdaj. cmerla se boš pol, kasneje. zdaj te rabimo priparlvejno za akcijo, na barait. boš imela sluzbo normalno, boš nšla moža, ki ne morei met otorok, pa je . pa bota posvojila 5 otrok ja? apak tebi to ni bilo tako predstavljeno.
žal si ti problem. i am fucking sorry , tko je.
samski cinik, 09.08.2025 ob 21:00
Meni je to čudno. edini razlog, zakaj bi moški imel družino, je načeloma, da bi imel otroke. Kaj ti bo ženska, če ti ne more dati otrok, ali jih ti ne moreš njej? Pogovarjati se z ženskami nimaš kaj, že tu ti nasprotujejo, ko en stavek napišeš. Skupnih tem ni. Gospodinjila ti ne bo, ker niso več tako vzgojene. Prosti čas preživljamo vsak po svoje, vsak ima svoja zanimanja. da bi živel z žensko, brez d aimata otroke, to mene spominja na socialno ogrožene študente, ki živijo skupaj, ker je ceneje. Ne hvala. Z leti, ko je to azmišljanje, imeti ali ne imeti otroke za tabo, je torej še en razlog manj za kakršnokoli resno vezo z neko žensko, s katero imaš itak malo skupnega.
Ne razumem zakaj bi se vezal z zensko, s katero nimas nic skupnega. S tako zensko nebo funkcioniral niti z otroki. Kaj ti je model?
Drugace pa imajo vecinoma zenske vecjo zeljo po otrokih kot moski. Moski si jih razen izjem niti ne zelijo kaj prevec.
Anonimno 3469, 09.08.2025 ob 21:11
Anonimno203
vidiš ti si problem. ker ti izhajaš iz sebe. ker si ti verjetno takšna, ki ne morei met otrok. zakonski stan je tebi bil popolnoma napačno predstavljen. kaj imaš prav, je, da ja, taka dva že v štaru ne smeta biti skupaj, tudi po večini nista. to da moški pusti žensko ki ne morei emt otrok je popolnoma normalno. če pa bi bile vloge obrejene pa bi rekla, seveda da gre ona k takemu ki ji lahk oda otroka, če si to želi. vidiš t isi problem ker si inkluzvina feminsitka. so te razvajali doma. vzgajala te je mamica ločenka.
ker tudi če ti recimo en moreš iemt svojih otrok, primer. si pa normalna, kar ti nisi. lahko otroka posvojiš. kumot. če si le normalna. ampak ti to nisi. če bi ti imela močnega ateka doma, ki bi te teral, ne pa mamice z inkluzvo in smisljenjem sami sebi, bi ti bila ŽENA in MAMICA. in bi si to želela biti. in bi lahko bila. ful uredu ženai n mamica.
zakonski partnerski odnos ni ljubezen. to pride kasneje. zakonski odnos je žena služi možu. to je poslanstvo. svetuje – ne odloča. vzgaja do 5 leta naprej mož.
ampak tebi to stališče, desjtvo, to je tebi strup. ker nisi zrela. ker nerzaumeš odnosov. ker ne moreš. ker ti je mamica in šola oprala glavo. to je resnica in problem.
tebi je mamica uničila življenje. pa šola pa politika. če b imela ljubečega ful strogega atija, pa bi ti rekel. ej mala, ok. se je izkazalo da nemoreš otrok. kaj se cmeriš zdaj. cmerla se boš pol, kasneje. zdaj te rabimo priparlvejno za akcijo, na barait. boš imela sluzbo normalno, boš nšla moža, ki ne morei met otorok, pa je . pa bota posvojila 5 otrok ja? apak tebi to ni bilo tako predstavljeno.
žal si ti problem. i am fucking sorry , tko je.
Dej No, ne se blamirat. Imam otroke in sem srečno poročena. Se pa z možem večkrat pogovarjava, kako zanimivo je, da bi nekateri z glavo skozi zid, samo da bi se razplodili, midva pa bi se imela prav luštno tudi brez otrok. Se pač LJUBIVA. Nisva skupaj samo zaradi otrok. Otroci so prišli zaradi ljubezni, ne najina zveza zaradi otrok. To je napačen koncept, ki je recept za nesrečne zakone. Potem so pa ljudje neizpolnjeni, prazni, ko gredo otroci od doma, pa se partnerja več nimata o čem pogovarjati in živita eden mimo drugega. Žalostno. Ker pri izbiri partnerja ne poslušate srca (ljubezen), ampak se prepuščate nagonu (razplod).
Nisem še srečal ženske, s katero bi imel kaj skupnega, pa sem že nekaj časa na svetu. Tudi tiste, ki so trdile, da so moje sorodne duše, so se kasneje izkazale za vse kaj drugega. tako da, vsekakor, edina motivacija za življenje z žensko bi bili otroci. No, zdaj sem že tolk star, da ta možnost odpade. Ni vprašanje, ali se ti ljubi sredi 40-eih imeti dojenčka, ampak je vprašanje, ali se ti ljubi pri 60-ih gledati najstnika. Odgovor je jasno, ne. Meni je žal, da rušim iluzije na forumu, ampak moški in ženske imamo bolj malo skupnega, če odmisliš možnost potomstva.
Moja mama je že 50+ let nazaj mojemu očetu rekla da hoče z njim najprej zanositi, šele potem se bosta poročila.Ker če ne bi zanosila, se z njim tudi porocila ne bi.
Poznam nekaj parov, ki so se na stara leta poročili. Moji sovrstniki ali še starejši. V vseh parih je en vdovec, ki je bil prej poročen, pa mislim da je nekaj na tem, da jim je to samoumevno iz. da ne marajo živet na koruzi.
Ljudje smo si tako različni, da je prav noro dajat vse ali večino v isti kalup. Jaz, recimo, se nikoli nisem in se ne bom poročila, imam pa dva odrasla otroka in sem bila v treh dolgoletnih vezah.
Anonimno203
ful me veseli da se imata rada i nda imata otroke. super. ker otroci, niso od nobenga last, če že uporaim to besedo so last moškega. ne države in če grem v skrajnost ne žene, mamice. ampak očeta. to ti spet nediši, je pa dejstvo. evo bom prijazen. evo. ti nisirazumela nič. popolnoma nič. ker si ženska, ker reagiraš na tvoja čustva. še enkrat. evo. pa beri počasi. tvoj mož, se tebe ni izbral,ker je bil zaljubljen. iz ljubezni. izbral se te je, ker si gadobro pofukala. ali ker ni imel izkušen j in si ti bila edina ki mu je dala, ali pa je bil jebaček pa si mubila dosegljiva in sexy. katera koli opcijaje, tebi bolj diši, ima isto komponentno.
bila si mu sexy. ne všeč – sexy. ja? in on tebi. nobene ljubezni ni bilo, ko te je prvič fukal. a je tko? je!! torej, če je po tvoje, četvoja logika drži. pa ne, ampak če, pomeni da ti njemu sploh nisi bila všeč?! od kdaj pa moški izbiramo tko ženske? od nikoli. ker tega ne počnemo.
z nam z mojo ženo jeisto. skupaj gredo ljudje tudi malo po sreči po kako birekel ujemajočih hormonih. ampak zato mora bit ženska stara do 24. kasneje ne gre.
torej tibi rada, meni prodala, dasi je tovj mož tebe našel zaradi ljubezni. HAHAHAH ljubezen pride kasneje. poroka – ni partnerstvo. biti ženaj je častni naziv. žena – služi možu. nista enako, nista enakopravna. žena služu bogu v možu. pa vprašaj moža, sam ne bo hotel problemov pa ve da je to zate haklik tema, in ve kaj ne sme povedat, če želi mir. načinda zveš resnico je, da greta nekam in si oblečena v kurbo in se napijeta da boš titudi pijana in ga pol vprašaš. ko mu že fafaš. sem ti bila sexy na 1zmenku? alsibil zaljubljen? ahahahahahahha mislimto it spraševat e tko maučudno. ker ženske samevedno govorite o tem kak oso simpeki luzerji in jih date vfriend zone. torej ni nobenega načina,da bi bil tvoj mož zaljubljen vate. imela si dobro rit, dobre joške. on je bil fit in to je to. pol pa naredi kemija fseostalo. in kersta dovolila da je kemija naredila fse ostalo, kersta bila še mlada, sta sedajsrečno skupaj.
tako je. in nič drugače. sploh moški se kr tako ne zaljubi. mislim. hahahahaha lepo da se pogovarjata, super. ampak toje tema, kera je haklik pritebi. ker kaj ti naj reče?? no povej, kaj ti naj reče?? nič nisme bil zaljubljen sam pofukat sem te hotel. karje tko resnica. in?? kaj zdaj? tko je. ti si se tudi hotela samo pofukat. tko je. tko mora bit.
pa ti nehaj težit tvojemu možu z takimi. če tvoj moš gleda recimo 20 letnice. si jezna? malo si. in fse feminsitke ezbačiek ga bulajo??
torej, če to sceno postaviva v drugačno svetlobo. primer. mu postavim vprašnje, lahko ti tudi. bi ti sedaj mene 22 letno? čegledata slike? ja logično da bi!! zakaj ne? torej lahko gedla tvoje slike ko si bila maldai nsexy, ne sme pa gledat in si želet drugih tolk ostarih punc????
mislim!!! malo se skulirj ti raje.
samski cinik, 10.08.2025 ob 06:11
Nisem še srečal ženske, s katero bi imel kaj skupnega, pa sem že nekaj časa na svetu. Tudi tiste, ki so trdile, da so moje sorodne duše, so se kasneje izkazale za vse kaj drugega. tako da, vsekakor, edina motivacija za življenje z žensko bi bili otroci. No, zdaj sem že tolk star, da ta možnost odpade. Ni vprašanje, ali se ti ljubi sredi 40-eih imeti dojenčka, ampak je vprašanje, ali se ti ljubi pri 60-ih gledati najstnika. Odgovor je jasno, ne. Meni je žal, da rušim iluzije na forumu, ampak moški in ženske imamo bolj malo skupnega, če odmisliš možnost potomstva.
Ce ne gre z zenskami pa probaj z moskim. Zakaj bi se silil z zenskami.
Drugace je moj sodelavec dobil otroka pri 50.
S partnerjem sva se zavestno odločila da na ta posran planet brez prihodnosti ne dava še enega butastega potrošnika za striženje /sužnja elit in AI.
Jebite si mater z 9 mrd ljudi, kot da vas ni kurcevih ščurkov dost tud brez najinega neobstojecega froca smrdljivega podrekanega.
Enako sta se odločila najina sovrstnika, oba izjemna intelektualca on dr. matematike. Skupaj sta srečna že več kot 30 let brez hudičevih pamžev. Z mojim pa sva skup že 23 let in jaz še 5 let starejša od njega tako da si v pizdo in rit zatlacite svoje kurceve teorije.
Mja, jaz bom šel dalje. vsa čast tistim, ki tako živijo, ampak če ni potrebe po otrocih, tudi potrebe po ženski ni. zakaj, da me bo v slabo voljo spravljala, d ami bo vsak dan nakladala, kaj vse je narobe z mano, ta čas pa zapravljala moje prihranke?
Brezveze. Življenje mine tako ali drugače, starejši kot si, bolj vidiš, da je še najbolje biti sam.
Moj partner, 10.08.2025 ob 13:01
S partnerjem sva se zavestno odločila da na ta posran planet brez prihodnosti ne dava še enega butastega potrošnika za striženje /sužnja elit in AI.
Jebite si mater z 9 mrd ljudi, kot da vas ni kurcevih ščurkov dost tud brez najinega neobstojecega froca smrdljivega podrekanega.
Enako sta se odločila najina sovrstnika, oba izjemna intelektualca on dr. matematike. Skupaj sta srečna že več kot 30 let brez hudičevih pamžev. Z mojim pa sva skup že 23 let in jaz še 5 let starejša od njega tako da si v pizdo in rit zatlacite svoje kurceve teorije.
Ko bo se njegova ura odtiktakala, kot je ocitno tvoja ze, se pa spet javi, kje sta in kako vozita.
Tvoj post – jeza, srd, zagrenjenost – vse to zaradi neke odlocitve, imeti otroka ali ne?
Jebes nek kvazi humanizem in intelektualno superiornost, ce producira take trpece revcke, kot si ti.
Jao
Ni vprašanje, kdaj imeti otroka. Vprašanje je, kaj hočeš s svojim življenjem delati pri 60. Jaz se bom pri 60 vozil z avtodomom po Evropi in maksimalno užival, ne pa skrbel za najstnika.
V življenju je terba biti realen in pragmatičen. Imaš otroka pri 50, ok. Ta otrok tebe rabi še vsaj 24 let, če je ekstra priden, da ga spraviš do konc faksa in kruha.
Poročiš se v prvi vrsti zaradi partnerja, s katerim želiš preživeti življenje. Je hudo, če želiš imeti otroke, ampak še vedno so druge možnosti – posvojitev, umetne oploditve, molitve … Poznam kar nekaj parov, ki nekaj časa nista mogla imeti otrok, kasneje pa je ženska zanosila. In ne, ni bila vedno ženska problem, tudi moški je bil.
Takšno omejevanje, da bi se nekdo ločil od osebe, ki ne more imeti otrok, je ali prenagljena ali pa oseba res ni v redu, potem je itak boljše, da gresta narazen. Kaj pa če bi prišla bolezen, huda bolezen … Videla ženske, ki so ostajale z zelo bolnimi moškimi, za katere so skrbele kot za otroke, o takšnih moških sem brala, poznam jih pa ne …
Cilj narave je da imamo potomce ,razen če si gensko okvarjen, potem raje ne…Če se dva odločita da nočeta spravit otrok na svet,živeti pa skupaj ,je tudi ok ,zakaj pa ne…Nobena prioriteta ,potovanja,kariera ne odtehta veselje ,ko imaš zdravega otroka,to so ljudje čudaki,pa naj je še tak doktor znanosti…
samski cinik, 10.08.2025 ob 14:26
Mja, jaz bom šel dalje. vsa čast tistim, ki tako živijo, ampak če ni potrebe po otrocih, tudi potrebe po ženski ni. zakaj, da me bo v slabo voljo spravljala, d ami bo vsak dan nakladala, kaj vse je narobe z mano, ta čas pa zapravljala moje prihranke?
Brezveze. Življenje mine tako ali drugače, starejši kot si, bolj vidiš, da je še najbolje biti sam.
Midva se ne jebeva s takimi pogovori.
Celo fukava ne več. Sva lepo prijatelja ki imata za sabo tudi intimo in zelo veliko zgodovine
Ti si pa tako zagovedno zoprn da še cimre ne moreš dobit…
Forum je zaprt za komentiranje.