Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakintos – za tiste ki ste bile tam!

Zakintos – za tiste ki ste bile tam!

No dopust imamo že rezerviran, ampak me vseeno zanima iz prve roke, kako ste bile tam kaj zadovoljne, kakšen namig, nasvet…karkoli…

Pa ob kateri uri ste leteli. Gremo z Adrio, pa še ne vedo kdaj je let.

Kdaj je let je odvisno tudi od agencije. Na Zakintos namreč ne leti le en avion tedensko.
Če ure ne vejo na agenciji, zaenkrat očitno še ni točno določena.

Uro poleta vam bodo najbrž sporočili kak teden pred odhodom.

Nam je bilo na Zakintosu zelo všeč, upam le, da ne greste v Laganas. Sicer pa – družinam zelo naklonjen otok s čudovitimi plažami, odlično hrano (priporočam čimveč jesti zunaj, posebno zvečer!) in prijaznimi ljudmi. Najemite avto in raziščite otok!

Imam ga v prijetnem spominu; čisto morje in peščene plaže, majhni zalivčki, a Laganas je res malo hrupen.Vsekakor priporočam izlet do Modrih jam in Zaliva tihotapcev.

Mi smo leteli okoli 8 zjutraj iz Brnika, povratek pa smo imeli okoli 11, po njihovem času. Jaz sem bila v Laganasu, ulice so zvečer res malo glasne, vendar meni se zdi da je tako skoraj povsod. Plaže so zelo lepe, in morje je toplo. Bila sem sredi avgusta.
lp

V Laganasu je res glasna samo glavna ulica. Mi smo bili predlani v drugi vrsti hiš, obrnjeni v smer glavne ulice, pa je bil nočni hrup čisto znosen oz. nas ni motil. Problem je edino ker za zgodnje vstajalce ni nobene ponudbe, tako da ne računajte, da boste kam hodili ob osmih zjutraj na kavico in sveže žemlje. Vse skupaj začne funkcionirati šele po 11 uri dopoldne. Če ste pa kje drugje (Tsilivi) ali kje bližje letališču je pa zelo lepo in mirno. Kot so vam že svetovali – jejte zunaj (upam, da niste vzeli polpenziona), najemite avto ali motorje in si oglejte otok. Sploh zunanja stran, ki gleda na odprto morje je fantastično lepa, čeprav so jo v zadnjih letih tudi že zelo skomercializirali.

Hvala punce, mislim da smo blizu Agassi-ja. Eh, malo sem že pozabila kje smo rezervirali:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close