Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakintos-Hotel sunshine-NUJNO

Zakintos-Hotel sunshine-NUJNO

Živjo.
Mene pa zanimajo izkušnje s Hotelom Sunshine na Zakintosu.
LP

Žal nisem nikoli bila v tem hotelu, ne vem pa kaj te zanima, ker sem bila že dvakrat tam ti mogoče lahko pomagam glede lokacije pa če mi poveš s katero agencijo in koliko zvezdic ima hotel tudi že veliko pomeni. A imaš NZ ali POL? Nasplošno pa so hoteli na Zakintosu bolj tako tako ( mislim da to velja kar za pretežni del Grčije), ker dejansko je tam prioriteta okolje in kulinarika v restavracijah – mmmmmmmmjammmmmiiiiiii

Ta hotel je v ponudbi Kažipota ima pa 3* in je samo nočitev.Je pa v mestu Laganas.
LP

Jaz sem obakrat bila s Kažipotom in sem bila zelo zadovoljna, sicer nekako vem da je ta hotel v neposredni bližini glavne promenade, a vseeno se hrupa ne sliši, plaža je res zelo blizu hotela, a si v sezoni sardelca, zato priporočam renta moto ali avto, tudi sicer je Grčija prelepa da bi bil cel dopust na enem mestu, sicer pa kot sem že omenila od hotela ne pričakuj preveč, hrana je bolj tako tako, sicer za ta Hotel točno ne morem reči, ker pač še nisem bila, a ponavadi je v Grčiji tako – upam da sem ti vsaj malo pomagala, sicer pa še vprašaj, načeloma pa se sprosti in uživaj, saj je Grčija prečudovita dežela zato se sama letos tja vračam že četrtič!!!!!

Ja zgleda,da tega hotela res nobeden ne pozna.
No vprašanje zate Janusha:kako je s cenami rentacarja,pa kakšne plaže so na Zakintosu lepe(če se da,da so blizu Laganasa),pa kaj mi priporočaš,da si ogledamo,….Aja pa hvala za dosedajšnje odgovore.
LP

še vedno sem jaz – janusha, le drug nick je, v glavnem midva sva vedno imela motor, ker sva še brez otrok, tako da če si na istem se ti to najbolj izplača, cene ne vem točno (nekje 100EUR za 6 dni), plaže na Zakintosu pa so prav vse lepe, žal je v Laganasu le ena plaža, sicer dolga cca. 9km, ampak kot že rečeno kar polna, seveda najlepša plaža je tista ki jo vidiš na vseh katalogih (Navagio beach-se mi zdi da se ji tako reče), a je dostop do nje možen le z ladjo, zato priporočam enodnevni izlet z ladjo okrog otoka, ker je tudi tako otok čudovit, ladja pa se ustavi, pri Blue Caves (modre jame), ki je tudi znamenitost Zakintosa, potem se pelje prav do te najlepše plaže, pa z ladje si lahko ogledaš prav vse plaže, ki jih Zakintos ponuja, meni osebno najbolj všečni, sta St. Nicholas Beach in Banana beach, obe sta bolj proti jugu otoka, sicer je otok kao mislim da četrti največji v Grčiji, a sva ga midva vseeno z motorjem prečesala v enem tednu, tako da se da, če pa imaš avto pa ga v dveh dneh sigurno popolnoma raziščeš, vsekakor pa se ti tudi izplača narediti izlet ki ga organizirajo tudi domačini in sicer da te pelje do tistih delov kjer so želve ( verjetno že veš da je to otok želv Cartta-caretta in stane nekje 10Eur, ampak ti denar dajo nazaj če želv ne vidiš.
Evo zdaj pa sem našla svoj post, ki sem ga pisala lani, ko sem prišla z dopusta, tako da ti ga tukaj pripenjam, sicer kaj več lahko izveš na strani http://www.planet-lepote.com, na forumu potovanja (samo v iskalnik vpiši Zakintos) smo se lani kar razpisale!

no, evo pa sva nazaj z najinega Zakintosa, kjer sva preživela prečudovit teden, sicer je bilo zadnja dva dneva dejansko peklensko vroče (46- 48 stopinj) in je bilo telo že kar malo na preizkušnji, ker tam je še zrak zelo suh, ni nobene vlage sploh in tako pri taki vročini skoraj komaj še dihaš, ampak vseeno, saj je bila zraven voda, tako da se vsekakor da preživeti.
Seveda sva bila priči tudi številnim požarom, ampak v času ko sva bila midva tam so jih kar uspešno gasili, razen z enim so imeli kar nekaj težav, tako da so menda tudi nekaj turistov evakuirali, vendar v krajih kjer imajo slovenske agencije svoje ponudbe ni bilo panike, je res da se malo čudno počutiš, ko gori na hribu pod katerim imaš hotel, a vseeno, tamkajšnje akcije gašenja z mnogimi letali te hitro pomiri.

No vsekakor je bil teden prečudovit, najela sva si skuterja za celih 7 dni (126EUR), hodila vsak dan na večerje ( dva menuja + solata +vino nanese cca 25EUR), očitno gostinci niso bili zadovoljni z napitninami, tako da sedaj v mnogih restavracijah že kar sami računajo napitnino cca 10%, tako dobiš račun in poleg še 2 EUR za postrežbo, sicer sva se mastila tu z božanskimi GYROS PITAMI (njammmmmiiiii , stane pa borih 1,60 EUR ), spila mnogo različnih coctailov ( od 2- 4 eur) in pa seveda poležavala na mnogih prečudovtih plažah ( 2 ležalnika + senčnih stane od 5 – 8 EUR za cel dan ).

Žal slik ne vem zakaj ne morem oz. ne znam prilepit, tako da res priporočam ogled FORUMA!!!!

Živjo.
Hvala za vse informacije.
Lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close