zakaj ?
Zakaj ne razpredam, kakor vas večina , kam bom šel na dopust in kako , in kaj , in po čem , in zakaj, in zato ?
Ker se mi vse skupaj upira , kakor se mi upirajo turistične strani na internetu, ki jih pogledam samo če se res odločim. Verjetno ima večina od vas več denarja kot jaz , čeprav tudi jaz nisem revež.Pri 2 službah.
Malo sem se hvalil , da naj bi v enem letu zaslužil več kot 300 jurjev neto z reportažami.Sem že bliže cilju: skoraj 34 jurjev , pa imam še več kot pol leta časa da zaslužim manjkajočih 270 jurjev.Poslavil sem si nor cilj , a najbolj nore stvari navadno uspejo.
Velika večina od vas se hvali z tem , koliko je dala za exsotično potovanje , da je potem 14 dni poležavala pod palmami. So izjeme. A vse skupaj je že en sam calgo , če se lahko tako izrazim.
Imam pa bistveno prednost pred večino turistov : Privatne sobe in penzioni zame ne obstajajo. Maksimalni čas , ki sem ga pripravljen potrošiti za rezervacijo, prijavo in odjavo in plačilo je 15 minut. V hotelu kjer bom moral samo 5 minut čakati da se soba pripravi me ne vidijo več. In ko sem na dopustu , odklopim in uživam.
Upam da tudi vi !
ker bom naslednji teden na dopustu , vas vabim na ogled http://www.lordwales.com in
http://users.volja.net/magicni
Trenutna reportažna carja sta dario cortese in igor fabjan , potem pa dolgo nič , in potem redno zaposleni novinarji , potem pa bi bila že moja malenkost , saj 2 objavi v 3 mesecih pri no name reportažnih piscih skoraj ni zaslediti. Večini no name usepe samo enkrat , meni je dvakrat , in se trudim da bi tudi tretjič , potem pa naj bi uredniki rutinsko objavljali. je pa ta služba garanje !
Tud jaz ti zelim tak dopust kot ga sam hoces. Izkoristi vsak trenutek lepega (saj ves, vcasih nam je potem zal, da nismo vec izkoristili kot bi lahko). Naj pa ti se povem, da v bistvu nobena sluzba ni lahka (odvisno za kaj se clovek odloci-in ce ima moznost odlocati se) in se moramo vsi truditi, da prilezemo do zeljenih ciljev. Upam, da ti bo uspelo biti cimbolj uspesen! Ne zelim tega samo tebi, ampak vsem.
Edini problem , ki ga imam , je ali vzeti z sabo digitalca ali ne.Odločil se bom pred odhodom.Tokrat bolj turistično , saj nisem mona , da bom lazil na vršič ali Karvanke , in tvegal snežni plaz. V kranjski gori je meter snega , nočne temperature med – 10 in – 20 !
Službi ? Ni kaj , Trr račun ima to slabo lastnost , da se bolj prazni kot polni ,
sem pa res malo utrujen.
lep pozdrav
lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.