Zakaj?
“Hvala bogu, da je tvoj zginu, saj je bila tema že 100x prežvečena!!”
Prežvečena že, ampak je bila to ena redkih tem, kjer se je dalo dejansko spremljat “v živo”, kako se stvari odvijajo naprej in mislim, da je šele to ravno najbolj zanimivo pri kakih problemih. Škoda, da ni več takih.
Ja čarna in kako misliš da se godi drugim, ki tukaj gor pišejo svoje težave in se potem ne oglasijo več? Misliš, da vsem težave čudežno izginejo?! Tole je en tipičen primer, kaj se dogaja z ljudmi, ko so v težavah. In zanimivo je to spremljat. Komur ni, pač naj ne hodi brat tistega. Ja, tak je.
Ženska ni znala nardit svojega lajfa praviš. Prav rad bi te postavil v njeno situacijo. Lahko je po tipkovnici klamfat in se delat hrabrega.
carna,dovoli,da se vmesam.
*****to je bla ena tema, kjer si zenska ni znala narest svojga lajfa, it naprej, pa je morila kle gor do nezavest…****
Naj ti povem,da imam se kako dobro “narejen” svoj lajf.Pac je prislo nekaj vmes,za kar nisem pomislila in me je seveda vrglo po tleh.In kot ti je napisal Marko,lahko je po tipkovnici klamfat in se delat hrabrega,me pa prav zanima,kako bi se pocutila TI in kako bi ravnala v mojem primeru?
Verjetno ne bi bila tako nasopirjena?
Forum je zaprt za komentiranje.