Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj?

Zakaj?

Zakaj so se pa vsi posti zbrisali,ki imajo cez 1oo odgovorov? Zaradi motenj?

Nč ne vem, da bi kej manjkal. Samo sortiran je mal drugač…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

poglej v arhiv…. sicer jst še nisem, ampak po mojem bi morale bit tam stvari, ki ji ni več tukaj gor……

LP

Remedy

ker so mel tvoje teme ze polhn kufer

Še zmeraj je gor, samo ene 25 strani nazaj.

Je moralo biti nekaj v zraku 😉

Hvala bogu, da je tvoj zginu, saj je bila tema že 100x prežvečena!!

ja, zaradi motenj v primoževi glavi :))))) ha ha ha

Kater “moj” pa?

Sorry Kren ni bilo mišljeno tebi, RE na Sokirano! (niti so se zaštrikale)

LP

“Hvala bogu, da je tvoj zginu, saj je bila tema že 100x prežvečena!!”

Prežvečena že, ampak je bila to ena redkih tem, kjer se je dalo dejansko spremljat “v živo”, kako se stvari odvijajo naprej in mislim, da je šele to ravno najbolj zanimivo pri kakih problemih. Škoda, da ni več takih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, tale odgovor je pa mim… to je bla ena tema, kjer si zenska ni znala narest svojga lajfa, it naprej, pa je morila kle gor do nezavest…
jst sm ze povedala svoje, strinjam se s Taro5 – kar je preveč je pa preveč.

drži !

Ja čarna in kako misliš da se godi drugim, ki tukaj gor pišejo svoje težave in se potem ne oglasijo več? Misliš, da vsem težave čudežno izginejo?! Tole je en tipičen primer, kaj se dogaja z ljudmi, ko so v težavah. In zanimivo je to spremljat. Komur ni, pač naj ne hodi brat tistega. Ja, tak je.
Ženska ni znala nardit svojega lajfa praviš. Prav rad bi te postavil v njeno situacijo. Lahko je po tipkovnici klamfat in se delat hrabrega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

carna,dovoli,da se vmesam.

*****to je bla ena tema, kjer si zenska ni znala narest svojga lajfa, it naprej, pa je morila kle gor do nezavest…****

Naj ti povem,da imam se kako dobro “narejen” svoj lajf.Pac je prislo nekaj vmes,za kar nisem pomislila in me je seveda vrglo po tleh.In kot ti je napisal Marko,lahko je po tipkovnici klamfat in se delat hrabrega,me pa prav zanima,kako bi se pocutila TI in kako bi ravnala v mojem primeru?
Verjetno ne bi bila tako nasopirjena?

A ste ljudje neumni, ali le ljubosumni? Če vam ne paše brati kakšne teme, je pač ne odprete. Kje pa piše, da je treba vse prebrati in potem moriti tiste, ki sodelujejo.
Se oproščam vsem, ki ne spadate med nergače.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close