zakaj
Bolj kot se smiliš samemu sebi, salbše ti bo šlo. Samo od sebe se nič ne bo izboljšalo. Treba je mislit pozitivno. Največja napaka je, da pri drugih vidiš vse dobro, pri sebi pa samo slabe stvari. Poseledica tega, je takšno mišljenje.
Že res, da niso vsi ljudje vedno dobre volje, ampak za te, ki ji za moje pojme gre kot po maslu, je največji in sploh problem dneva recimo to, da se s fantom vidijo samo cel popoldan in večer, ne pa kar cel dan in s takimi stvarmi zamorijo sebe in okolico. Jaz pa ravno čisto vesela pridem od zdravnika, da bo vsaj za nekaj let vse ok in si v tem času lahko postavim življenje, ki ga 3 leta zaradi (ne)zdravja pravzaprav nisem imela in sem ga 19 let sestavljala zopet od začetka.
Vsak človek ima svojo bolečino (po kmečko – svoj križ). Eni jo priznamo in smo se naučili z njo živeti, drugi jo tlačijo vase in se je sramujejo in jo skrivajo ter dajejo vtis, kako so srečni. Vprašanje, kdo lažje živi. 🙂
Vsekakor je pa največje bogastvo in sreča zdravje, urejeno življenje, ljubezen in družina.
Zapomni si nekaj, nič ni od nič, če jim gre vse kot po maslu, to ne pomeni, da jim vse to pade iz neba, sigurno delajo na temu, da to je kot je in jaz na vse to gledam cist normalno..privoscim jim, zakaj ne!
In cisto vsak ima dobre in slabe dni, le da jih eni resujejo uspesno, eni pa kar ne vidijo poti iz vseh unih slabih dni…če človek želi, hoče, je pozitivno naravnan, ni hudic, da ne splava iz vseh unih polen ven.
Forum je zaprt za komentiranje.