Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem
Mogoče bi pa le rade ugajale nekomu… tako močno, da potem “pozabijo” nase + jih je strah zaupat nekomu svoje želje, potrebe, ker preprosto ne zaupajo, ker so se dale prehitro samo zato, ker se to danes tako pač počne….. :/
Sicer bodo pa seme povedale, če upajo 😉
Ja res je.Ženske to preveč pogosto počnemo:)
Ni zdaj za modrovati zakaj je temu tako,pač tako je.
Na začetku veze je tko da se zadeve pred “finishem” prehitro končajo,to pa iz različnih razlogov.Tega ni moškemu nigdar za zameriti.Sama pravim,da bi kot moški bila popolnoma za nič:) Uboga ženska,ki bi jo jaz mogla “počakati” da doživi užitek:))
Kolega ON je komentiral kar v redu.Ženska ne želi na samem začetku moškega prizadeti,mu vzeti samozavest da ni sposoben..Čeprav je narobe ,pa vendar to v reali tko je.
Rade moškega pohvalimo da in poskušamo razumeti da bo naslenjič bolje.Verjamem da,če bi ga na samem štartu popljuvala bi mi odšel,tega pa ne želim,ker mi je všeč:))
tko nekako..)
ko sta skupaj si delita tudi isti čas … enako količino.
ampak ženske ga porabijo za vse kaj drugega (npr., da je treba strop pobelit, da ga ja ne bo v fernke obrisal, ali je stanovanje zaklenjeno, …) kot moški
To pomeni, da iz ljubezni/spoštovanja do tebe, z resnico ne želi podreti tvoje iluzije o dobrem ljubimcu. 😉
ej Jabolko, ako naj vem? Tud če je katera kdaj z mano zaigrala orgazem, mi ni pol povedala, ej dragi, tole je bilo lažno, sam tolk da veš…
Torej nimam vzorca kakšen naj bi bil lažen in kakšen pravi… vendar menim, da ni bilo lažnih, vsaj po krčih in tresenjih in podobnih znakih.. ampak 100% vedet pa res ne morem. Lahko pa se zmeniva… ti enega zaigraš, da vidim kako je takrat 🙂
A ni bolje moškemu povedati, da še ni končala in se moški potem bolj potrudi ? Ali pa oba skupaj. :)[/quote]
To je zato ker se moški ne potrudijo dovolj.
jaz recimo ga sploh ne porinem v žensko dokler ji prvič ne pride 😉 (jezik, prsti)
Se pa da relativno hitro opazit fake in realni orgazem, predvsem po nekontroliranem globoken dihanju ”krčih” hitrih gibih in potem nenadnem sproščenju.
Tista ki zaigra bi ga meni samo 1x 😉
Mah… jst sm čist preveč sebično bitje, da bi te razsvetljevala v tem smislu. Pa tudi nekih učiteljskih nagnjenj in želja nimam. Tako, da lahko komot preskočiva. ;)))
Forum je zaprt za komentiranje.