Zakaj ženske ne marate jadranja ali člonov
Jonc nepr, 16.06.2021 ob 07:12
Viharni jezdec, 15.06.2021 ob 23:04
ker se mi ne pije, 15.06.2021 ob 22:59
Sem kar dosti prejadrala svoje čase. Ampak dobit dobro družbo za jadranje je katastrofa. Zakaj so v večini samo moški? Zato ker ne hodijo jadrat ampak se nalivat par dni skupaj.
Dvakrat sem šla samo z moško družbo (službeno) in jao. Mislim en je itak dvakrat dnevno čepel in bulil v piko pa kozlal ker je pameten in njemu se ne bruha če se sprehaja spodaj in kuha kavico kao 🙂
En je zjebal čoln ker je pijansko bil pameten tako da smo veslali na kopno 🙂
Pijani so bili itak vsak dan. Pa so to neki gospodje kao 🙂
Smrdelo je k v svinjaku, na srečo sem imela svoj prostor za spat. Smrčali pa tako da smo se celo noč gugali pa je blo mirno morje 🙂
Da o primitivnosti ko smo kje šli malo v life zvečer sploh ne govorim, vsake pet min mi je en povedal da letos pa ni tako zanimivo ker ne more tako se obnašat kot običajno ko ni žensk – kao pripeljat žensk na jadrnico ipd. (ne vem kdo sicer gre s temi pijančki na jadrnico, pomoje so plačane :))
Vsi so pa pametovali skiperju. Matr se mi je smilil ta človek.
Junc, spet si izmišljaš in trolaš koza zavožena.
Ti me pa povsod vidiš, pohotneš stari. Od potence ti je ostala pa samo vulgarnosti.
Kaj si se pa ti toliko razkokodakala v temah o jadranju, nimaš kaj drugega počet?
Sanja599, 16.06.2021 ob 09:42
Kaj si se pa ti toliko razkokodakala v temah o jadranju, nimaš kaj drugega počet?
Sodelujem v temi, ki mi je domača, spremljam take teme. Končno sem že 1 mesec občasno v tem, ker sem morala že za praznike naštudirati, kam se iti testirat, kje so koncesije (mimogrede za jadralce: Wossama ni bil ažuren letos maja meseca, ker je en kup koncesionarjev umaknilo boje, bomo videli, kaj bo poleti).
In ne mi pripisovati tujih postov, jaz vedno pišem pod svojim nickom (zadnje dni neprijavljena, ker mi noče objavit). Za razliko od tebe, ki niti kokoš nisi, niti jajce, bolj klopotec.
Jonc nepr, 16.06.2021 ob 11:08
Sodelujem v temi, ki mi je domača, spremljam take teme. Končno sem že 1 mesec občasno v tem, ker sem morala že za praznike naštudirati, kam se iti testirat, kje so koncesije (mimogrede za jadralce: Wossama ni bil ažuren letos maja meseca, ker je en kup koncesionarjev umaknilo boje, bomo videli, kaj bo poleti).
In ne mi pripisovati tujih postov, jaz vedno pišem pod svojim nickom (zadnje dni neprijavljena, ker mi noče objavit). Za razliko od tebe, ki niti kokoš nisi, niti jajce, bolj klopotec.
Umiri malo konje.
Ad Wossama – a je bil spomladi še ažuren? Že nekaj časa ga ne spremljam, ker sem to preverjal kar preko kolegov. Če je bil, bo najbrž kmalu spet.
Ker nazadnje sem primerjal stanje lani – pa tudi ni bil ravno ažuren, ker se je zanašal na podeljene koncesije, ki pa zgleda da vsaj nekatere potem niso bile plačane oz so ukinili. Takrat je kazalo da so boje marsikje, kjer jih v resnici ni bilo. Npr Ist.
Forum je zaprt za komentiranje.