Zakaj ženske ne dosežete orgazma z moškim, pa bi ga zelo lahko
aha185, 29.01.2025 ob 21:21
Ker se same ne potrudite za to. On lahko pomaga, ve ste pa tiste, ki ga vodite do tja. Znate?
PRevec zategnjene ,kao čistunke moski pa smo itak pra….ci
Sicer pa je par dni nazaj nekje tu gor krožila debata kak jih psi pripeljejo prej do vrhunca
Češ kako se jim nastavijo in da imajo raje pse za partnerje kot moške
Res je cas da se ta planet samo ocisti vsaj 70% z kaksno zonozo brez cepiva oz zdravila
Če ženska ne doseže orgazma z moškim, ni to vedno zato, ker bi moški delal kaj narobe. Pogosto je težava v tem, da se ne odpre in ne vodi moškega. Orgazem ni darilo, ki ti ga nekdo prinese na pladnju – je rezultat skupne igre, povezave in razumevanja.
Jaz verjamem, da moški lahko naredimo marsikaj, da damo ženski prostor, varnost in stimulacijo, ki jo potrebuje. Ampak na koncu ste ve tiste, ki poznate svoje telo najbolje. Vodite, povejte, pokažite, kaj vas pripelje tja. Naj to postane ples, kjer oba sodelujeta. A ste pripravljene prevzeti to moč?
Ker, iskreno, ni večje zmage za moškega kot videti žensko, ki cveti v svojem užitku.
Se mi še ni zgodilo, da ne bo dosegla orgazma med seksom. V čem bi bila sicer poanta ljubljenja (če izvzamemo delanje otrok, kar je parkrat v življenju). Tiste, ki orgazma ne dosežejo, pa ni čudno, da se jim po xx letih več ne da seksat. V tem primeru zlorabljajo svoje telo. Ga dajo na razpolago, da uživa nekdo drug. No, jaz nisem takšna mazohistka.
Anonimno604, 30.01.2025 ob 10:01
Se mi še ni zgodilo, da ne bo dosegla orgazma med seksom. V čem bi bila sicer poanta ljubljenja (če izvzamemo delanje otrok, kar je parkrat v življenju). Tiste, ki orgazma ne dosežejo, pa ni čudno, da se jim po xx letih več ne da seksat. V tem primeru zlorabljajo svoje telo. Ga dajo na razpolago, da uživa nekdo drug. No, jaz nisem takšna mazohistka.
Ha, ha, ha.
CharismaticSoul, 30.01.2025 ob 00:14
Če ženska ne doseže orgazma z moškim, ni to vedno zato, ker bi moški delal kaj narobe. Pogosto je težava v tem, da se ne odpre in ne vodi moškega. Orgazem ni darilo, ki ti ga nekdo prinese na pladnju – je rezultat skupne igre, povezave in razumevanja.
Jaz verjamem, da moški lahko naredimo marsikaj, da damo ženski prostor, varnost in stimulacijo, ki jo potrebuje. Ampak na koncu ste ve tiste, ki poznate svoje telo najbolje. Vodite, povejte, pokažite, kaj vas pripelje tja. Naj to postane ples, kjer oba sodelujeta. A ste pripravljene prevzeti to moč?
Ker, iskreno, ni večje zmage za moškega kot videti žensko, ki cveti v svojem užitku.
No končno en moški ki razume te stvari. Bravo . Res je, ovira je v glavi. Jaz sem imela tudi to težavo in jo premagala, ker sem se zaradi te težave počutila zelo neženstveno. Začela sem intenzivno delati na lastni čutnosti, prebrala knjige, kupila vaginalne kroglice ki so meni zelo pomagale. Pa imam istega partnerja, nisem ga zamenjala . 95% žensk lahko doživi orgazem, zakaj ga ne, pa je v večini razlog za lenobo, ne da se jim. Ti moraš že pred odnosom biti razvnet, v pričakovanju. Tud če si v dolgoletni vezi, se da ogenj ohranjati, pričakovanje, tisti draž ki da erotičnost odnosu. In velikokrat so ravno ženske najbolj apatične. Potem pa so užaljene, ko moški najde ljubico.
Znanost, 29.01.2025 ob 22:04
Saj ni to nobena znanost. Enkrat ali dvakrat ga vodiš, mu pokažeš, potem bo pa že pogruntal, kako gre. Po tednu inštrukcij te bo tako obdelal, da se ti bo mešalo od užitka. Res ste prikrajšane in za to ste si same krive.
Žal ni čisto tako. Sama sem edini res pravi orgazem doživela z moškim v prepovedani zvezi, zaljubljena do poslednjega vlakna same sebe. Občutek je neopisljiv. Ne gre za vaginalni, klitorični, analni, s točke G povzročeni, to same traparije. To je nekaj kar te preplavi vsega, koliko časa traja ne veš, potem, edino po takem orgazmu si res potešen, tudi in predvsem čustveno. Žal samo enkrat. Vsi ostali orgazmi, ki so bili, v redu, a nič posebnega, tudi s prej omenjenim. Ja drage moje zaljubljenost, pa ne taka navadna, običajna.
Forum je zaprt za komentiranje.