Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ženske ne dosežete orgazma z moškim, pa bi ga zelo lahko

Zakaj ženske ne dosežete orgazma z moškim, pa bi ga zelo lahko

Ker se same ne potrudite za to. On lahko pomaga, ve ste pa tiste, ki ga vodite do tja. Znate?

Egoistično zadržimo taboljše zase… ?

Ponotranimo občutke, zato jih vi od zunaj ne vidite

Sramežljivo skrivamo svojo pohotnost

Ne obešamo intime na veliki zvon

Včasih vas pa nagradimo, da ste lahko deležni naše blaženosti ?

Saj ni to nobena znanost. Enkrat ali dvakrat ga vodiš, mu pokažeš, potem bo pa že pogruntal, kako gre. Po tednu inštrukcij te bo tako obdelal, da se ti bo mešalo od užitka. Res ste prikrajšane in za to ste si same krive.

Zato, ker nič ne znajo. Nno, redke že, ampak večina ni sposobnih za nič. Tako kot ostali spoli ne.

Orgazem je v glavi.

Dosežem ga lahko s komer želim.  Ali ne dosežem, če ne želim.

Celo življenje so frustrirane in se ne znajo sprostiti. Zato težijo ves čas in obrekujejo. Mala frustrirana in besna bitja so to. Med parjenjem razmišljajo o prahu na omari in neposesanem avtu.

So defekten produkt.

Odgovor na objavo uporabnika
aha185, 29.01.2025 ob 21:21

Ker se same ne potrudite za to. On lahko pomaga, ve ste pa tiste, ki ga vodite do tja. Znate?

PRevec zategnjene ,kao čistunke moski pa smo itak pra….ci

Sicer pa je par dni nazaj nekje tu gor krožila debata kak jih psi pripeljejo prej do vrhunca

Češ kako se jim nastavijo in da imajo raje pse za partnerje kot moške

Res je cas da se ta planet samo ocisti vsaj 70% z kaksno zonozo brez cepiva oz zdravila

Če ženska ne doseže orgazma z moškim, ni to vedno zato, ker bi moški delal kaj narobe. Pogosto je težava v tem, da se ne odpre in ne vodi moškega. Orgazem ni darilo, ki ti ga nekdo prinese na pladnju – je rezultat skupne igre, povezave in razumevanja.

Jaz verjamem, da moški lahko naredimo marsikaj, da damo ženski prostor, varnost in stimulacijo, ki jo potrebuje. Ampak na koncu ste ve tiste, ki poznate svoje telo najbolje. Vodite, povejte, pokažite, kaj vas pripelje tja. Naj to postane ples, kjer oba sodelujeta. A ste pripravljene prevzeti to moč?

Ker, iskreno, ni večje zmage za moškega kot videti žensko, ki cveti v svojem užitku.

če take mlahave kurce jahate kot je to gorec pol ni čudno da ne pridete do orgazma..katera pa še je z mehkim orgazmirala lepo vas prosim hehehee

Jaz sem ji dal prostor. Ni ga dosegla, ko sem jo nabijal. Vedno je bilo med stimulirajo drugih točk, raketo pa sem imel v njej in samo na koncu nežno… dosegla ga je  ko je sama želela.

Zato ker ga lahko same v 3 sekundah, moški je pravzaprav pri tem le ovira.. zakaj bi se matrale zanj, ko lahko dosti bolje same opravimo. A? Kaj pa ta resnica?

kdo pa pravi da ga ne?

odvisno s kom 😉

in ni vse samo kako do njega priti, ce mas nekoga rad (za zenske) pride do njega velik lazje. ce je pa samo strast, pa odvisno kok te nekdo pali. je pa pri vsaki drugace, normalno

No, 30.01.2025 ob 07:10

Zato ker ga lahko same v 3 sekundah, moški je pravzaprav pri tem le ovira.. zakaj bi se matrale zanj, ko lahko dosti bolje same opravimo. A? Kaj pa ta resnica?

Ja za koji klinac pa pol težiš dedcem s tem. Bodi sama, pa uživaj, a ne.

Se mi še ni zgodilo, da ne bo dosegla orgazma med seksom. V čem bi bila sicer poanta ljubljenja (če izvzamemo delanje otrok, kar je parkrat v življenju). Tiste, ki orgazma ne dosežejo, pa ni čudno, da se jim po xx letih več ne da seksat. V tem primeru zlorabljajo svoje telo. Ga dajo na razpolago, da uživa nekdo drug. No, jaz nisem takšna mazohistka.

Anonimno604, 30.01.2025 ob 10:01

Se mi še ni zgodilo, da ne bo dosegla orgazma med seksom. V čem bi bila sicer poanta ljubljenja (če izvzamemo delanje otrok, kar je parkrat v življenju). Tiste, ki orgazma ne dosežejo, pa ni čudno, da se jim po xx letih več ne da seksat. V tem primeru zlorabljajo svoje telo. Ga dajo na razpolago, da uživa nekdo drug. No, jaz nisem takšna mazohistka.

Ha, ha, ha.

O ja, pa z lahkoto, in to iz prve. Tebi najbrž niti ni v interesu, da ženski pride, da še zaporedoma odpiraš temo eno za drugo. Ni glih luštn, če ob tebi hodjo same nedoje…ke.  He he, kdor zna, zna…….. zna

Tolk ste žleht, da si ga še sami sebi ne privoščite.

CharismaticSoul, 30.01.2025 ob 00:14

Če ženska ne doseže orgazma z moškim, ni to vedno zato, ker bi moški delal kaj narobe. Pogosto je težava v tem, da se ne odpre in ne vodi moškega. Orgazem ni darilo, ki ti ga nekdo prinese na pladnju – je rezultat skupne igre, povezave in razumevanja.

Jaz verjamem, da moški lahko naredimo marsikaj, da damo ženski prostor, varnost in stimulacijo, ki jo potrebuje. Ampak na koncu ste ve tiste, ki poznate svoje telo najbolje. Vodite, povejte, pokažite, kaj vas pripelje tja. Naj to postane ples, kjer oba sodelujeta. A ste pripravljene prevzeti to moč?

Ker, iskreno, ni večje zmage za moškega kot videti žensko, ki cveti v svojem užitku.

No končno en moški ki razume te stvari. Bravo . Res je, ovira je v glavi. Jaz sem imela tudi to težavo in jo premagala, ker sem se zaradi te težave počutila zelo neženstveno. Začela sem intenzivno delati na lastni  čutnosti, prebrala knjige, kupila vaginalne kroglice ki so meni zelo pomagale. Pa imam istega  partnerja, nisem ga  zamenjala . 95% žensk lahko doživi orgazem, zakaj ga ne, pa je v večini razlog za lenobo, ne da se jim. Ti moraš že pred odnosom biti razvnet, v pričakovanju. Tud če si v dolgoletni vezi, se da ogenj ohranjati, pričakovanje, tisti draž ki da erotičnost odnosu. In velikokrat so ravno ženske najbolj apatične. Potem pa so užaljene, ko moški najde ljubico.

Znanost, 29.01.2025 ob 22:04

Saj ni to nobena znanost. Enkrat ali dvakrat ga vodiš, mu pokažeš, potem bo pa že pogruntal, kako gre. Po tednu inštrukcij te bo tako obdelal, da se ti bo mešalo od užitka. Res ste prikrajšane in za to ste si same krive.

Žal ni čisto tako. Sama sem edini res pravi orgazem doživela z moškim v prepovedani zvezi, zaljubljena do poslednjega vlakna same sebe. Občutek je neopisljiv. Ne gre za vaginalni, klitorični, analni, s točke G povzročeni, to same traparije. To je nekaj kar te preplavi vsega, koliko časa traja ne veš, potem, edino po takem orgazmu si res potešen, tudi in predvsem čustveno. Žal samo enkrat. Vsi ostali orgazmi, ki so bili, v redu, a nič posebnega, tudi s prej omenjenim.  Ja drage moje zaljubljenost, pa ne taka navadna, običajna.

ženske tako dobro glumimo, 30.01.2025 ob 10:05

Ha, ha, ha.

Zakaj se režiš? Povej mi en razlog, zakaj bi jaz seksala, če mi ne bi bilo fajn? Saj nisem prostitutka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close