Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske mislijo, da so izkoriščane?

Zakaj ženske mislijo, da so izkoriščane?

Ti opereš in zlikaš cunje, jaz jih umažem. Ti skuhaš, jaz pojem. Naredim ti otroke, ti jih vzdržuješ. Zaslužiš denar, ki ga jaz zapravim. Vsak svoje prispeva. V čem je problem, da so ženske vedno nezadovoljne z razporeditvijo nalog v družini?

Vsak dela tisto, kar zna:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In zakaj bi pametna ženska sploh vztrajala v taki vezi? Če pa vztraja, se pa res nima pravice pritoževat. :)))

Najboljše, da narediš tako kot vse ostalo. V paru. Ti jo vprašaš, ona pa ti pove.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za en mesec zamenjajta vlogi, pa potem vprašaj za razlog. 🙂

Za en mesec zamenjajta vlogi, pa potem vprašaj za razlog. :)[/quote]

Takoj ko ona v meni zaplodi otroka Robi……..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za en mesec zamenjajta vlogi, pa potem vprašaj za razlog. :)[/quote]

Takoj ko ona v meni zaplodi otroka Robi……..[/quote]
To se pa z njo zmeni, ne z Robijem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

saj ne mislijo … le tak safr furajo ☺ … ker v tem uživajo

marihuanca, ti imaš nov nick? Dobro, da vemo.

Medtem ko tako misliš ti, te jaz oberem do kosti…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Medtem ko tako misliš ti, te jaz oberem do kosti…[/quote]

Marihuanca rabi samo eno pravo žensk, takšno z odločnim karakterjem in hkrati z določeno žensko mehkobo in zavidljivim intelektualnim potencialom (zagotovo družboslovka), da mu spodnese tla pod nogami, ker on je pravzaprav nerazumljena, občutljiva filozovska dušica s posebnim socialnim čutom :), ampak žal vsi ti poskusi (številni posti, ko nagovarja ženske in jih postavlja tja, kjer jim je mesto – štedilnik, vzgoja otrok) da se jim približa, tu na MŽ čveku ne morejo obroditi uspeha, ker ni pravih žensk za njega. Mogoče bi ga ti lahko malo spravila na zeleno vejo, da spoznal božansko lepoto ženske in jo znal ceniti in spoštovati, škoda le, da si oddana. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

slaba vzgoja

Medtem ko tako misliš ti, te jaz oberem do kosti…[/quote]

Marihuanca rabi samo eno pravo žensk, takšno z odločnim karakterjem in hkrati z določeno žensko mehkobo in zavidljivim intelektualnim potencialom (zagotovo družboslovka), da mu spodnese tla pod nogami, ker on je pravzaprav nerazumljena, občutljiva filozovska dušica s posebnim socialnim čutom :), ampak žal vsi ti poskusi (številni posti, ko nagovarja ženske in jih postavlja tja, kjer jim je mesto – štedilnik, vzgoja otrok) da se jim približa, tu na MŽ čveku ne morejo obroditi uspeha, ker ni pravih žensk za njega. Mogoče bi ga ti lahko malo spravila na zeleno vejo, da spoznal božansko lepoto ženske in jo znal ceniti in spoštovati, škoda le, da si oddana. :)))[/quote]

Ja, res je škoda. Lahko bi pomagala mnogim a ne? :)))

Drugače pa nimam občutka, da se hoče Franček približati ženskam. Saj on ne bi vedel kaj z žensko početi. Meni je tole zvenelo bolj kot ena bifejska izštevanka. Saj veš, kdo da naslednji za rundo:

Ti-shu-haš, jaz-po-jem,
ti-teč-na-riš, jaz-grem-ven…

Tako da, jaz sem jo samo dokončala tako, kot se je meni zdelo, da bi bilo prav :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kolk se ubadate s tem Frančkom piromančkom. Saj on ima mamico, sta v simbiozi, oba zadovoljna s tem, kar dajeta in dobivata. Druge ženske si ne zasluži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close