Zakaj zapravljati za najemnino?
Ne boš verjela, ampak eni v tem prav uživamo. :))[/quote]
Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.[/quote]
Jup, starci so jim vse zrihtali, zdej se pa hvalijo na MONu, ker živijo na svojem. Čeprav, jaz jim še vedno nič ne verjamem. Pa vsi neki sp-jevci, zaposleni v pisarnah ipd, tok zagnani, ambiciozni, potem se morajo pa na forumu dokazovat, pa prepirat z 20 letniki. Meni tu nekaj ne štima 🙂
Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.[/quote]
Jup, starci so jim vse zrihtali, zdej se pa hvalijo na MONu, ker živijo na svojem. Čeprav, jaz jim še vedno nič ne verjamem. Pa vsi neki sp-jevci, zaposleni v pisarnah ipd, tok zagnani, ambiciozni, potem se morajo pa na forumu dokazovat, pa prepirat z 20 letniki. Meni tu nekaj ne štima :)[/quote]
Matr ste pametni. Meni nihče ni nič dal ali zrihtal.
Obstaja kar nekaj razlogov zakaj živeti na svojem:
-počutiš se samostojnejši, kar pozitivno vpliva na tvoje duševno stanje
-počutiš se samozavesten, ker veš da moraš vsak mesec sproti skrbeti za svojo eksistenco, kar pozitivno vpliva na tvojo prodornost in karierni razvoj
-počutiš se varno, ker veš da v Sloveniji stanje glede nepremičnin ni vzdržno in da bodo cene prej ali slej padle in si boš zato prej ali slej lahko kupil stanovanje po večji razliki v ceni, kot si do zdaj porabil za najemnine
Konec koncev, prednosti so tudi čisto praktične:
-ljudje, tudi nasprotnega spola te smatrajo za odraslo in odgovorno osebo, ki je sposobna poskrbeti sama zase
-staršem ni potrebno razlagati, kam greš, zakaj greš in kdaj prideš
-če pripelješ osebo nasprotnega spola, ji ni potrebno razlagati, zakaj imaš tako stare “cimre”
-staršem preko predelne stene ni potrebno poslušati tvojih posteljnih akrobacij
-naučiš se kuhati in prati
In seveda najpomembnejše- radiatorje, muzko, vino in svojo bejbo lahko hedonistično užiješ do konca in se nato cel božji dan sprehajaš popolnoma nag po svojem flatu in edino kar te lahko skrbi je koliko ta luksuz stane (2 eur za elektriko in ogrevanje ter 5 eur za vino).
Forum je zaprt za komentiranje.