Zakaj zapravljati za najemnino?
Ženska, če si vsaj malo pismena, bi prebrala, da pišem o nakupu v dvojini. On pol, ona pol za stanovanje. Ti je sedaj kaj bolj razumljivo?[/quote]
Recimo 30, 40 letnik, ki je samski in ima cca. 800, 900€ plače. V čemu je smisel, da gre nekam v najem in plačuje drago najemnino, če pa imajo doma prazne sobe?
To je tvoj citat. Pišeš o samskih ljudeh, starejših odraslih, ki še pupajo pri mamici, da bodo lahko pri 50-ih na svojem. Saj ne bodo sposobni!
300€ na mesec je komaj za nek spodoben avto skozi čas. Res pa je, da so naša pričakovanja drugačna. Jst recimo ne bi živele na hribu, stran od ljudi, stran od infrastrukture in podobno…da bi dobila za mal keša. Tudi na skromno pohištvo se ne bi navadila.[/quote]
Je napisala očkova punčka, ki ji očka vse k ritki prinese. ALi pa mogoče možiček, ki ga ožemaš v nedogled?
Ženska, če si vsaj malo pismena, bi prebrala, da pišem o nakupu v dvojini. On pol, ona pol za stanovanje. Ti je sedaj kaj bolj razumljivo?[/quote]
Tako je……. samo Goldfishka tega ne razume. Če pri 24tem začneš šparat 300€/mesec je to pri 34tem 36.000€, če enako naredi druga polovica (oz vsaka oseba) bi imela skupaj 72.000€ kar je več kot dovolj za prav vlko stanovanje z pohištvom za dva……….. še ostane, če ne kupuješ glih nevem kake kvadrature.
Je pa tudi res da 300€/mesečno, je dokaj težko prišparat, sploh če imaš manj kot 800€ plače.[/quote]
Uauuuuu….36.000€:))). Potem se stiskaš v mali kvadraturi in se odločiš za življenje brez otrok? A veš, otroci zahtevajo prostor, denar in čas.
Recimo 30, 40 letnik, ki je samski in ima cca. 800, 900€ plače. V čemu je smisel, da gre nekam v najem in plačuje drago najemnino, če pa imajo doma prazne sobe?
To je tvoj citat. Pišeš o samskih ljudeh, starejših odraslih, ki še pupajo pri mamici, da bodo lahko pri 50-ih na svojem. Saj ne bodo sposobni!
300€ na mesec je komaj za nek spodoben avto skozi čas. Res pa je, da so naša pričakovanja drugačna. Jst recimo ne bi živele na hribu, stran od ljudi, stran od infrastrukture in podobno…da bi dobila za mal keša. Tudi na skromno pohištvo se ne bi navadila.[/quote]
Je napisala očkova punčka, ki ji očka vse k ritki prinese. ALi pa mogoče možiček, ki ga ožemaš v nedogled?[/quote]
Ne bit ljubosumna, če tebi ni uspelo in si zdaj stara, debela ter osamljena. Moji starši mi niso ničesar finančnega dali. Boš preživela?
Je napisala očkova punčka, ki ji očka vse k ritki prinese. ALi pa mogoče možiček, ki ga ožemaš v nedogled?[/quote]
Ne bit ljubosumna, če tebi ni uspelo in si zdaj stara, debela ter osamljena. Moji starši mi niso ničesar finančnega dali. Boš preživela?[/quote]
Verjamem, da ti niso dali. Sploh vzgoje ne. Zato pa cuzaš svojega možička v nedogled.
Ne bit ljubosumna, če tebi ni uspelo in si zdaj stara, debela ter osamljena. Moji starši mi niso ničesar finančnega dali. Boš preživela?[/quote]
Verjamem, da ti niso dali. Sploh vzgoje ne. Zato pa cuzaš svojega možička v nedogled.[/quote]
V nekaj se moraš prepričati, a ne…ker resnica bi te zelo bolela.
Ne boš verjela, ampak eni v tem prav uživamo. :))[/quote]
Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.[/quote]
Kaj ste to vi kaka zavarovalnica? :))
Dom je tam kjer prebivaš, in iti od doma, greš tudi ko greš v službo pa čeprav maš lastno stanovanje, to kar si ti napisal je popolni nesmisel, ker bi lahko sklepali da iti od doma pomeni marsikaj, samo tistega ne kar si hotel povedat.
Pravilno ubesedičenje tvojih misli se najverjetneje glasi:
”Vsak odrasel človek se do 30tega spravi od prebivališča staršev”
ne doma, dom imaš skoz, razen če si brezdomec 🙂
Dom je tam kjer prebivaš, in iti od doma, greš tudi ko greš v službo pa čeprav maš lastno stanovanje, to kar si ti napisal je popolni nesmisel, ker bi lahko sklepali da iti od doma pomeni marsikaj, samo tistega ne kar si hotel povedat.
Pravilno ubesedičenje tvojih misli se najverjetneje glasi:
”Vsak odrasel človek se do 30tega spravi od prebivališča staršev”
ne doma, dom imaš skoz, razen če si brezdomec :)[/quote]
Verjetno bi bilo se bolj enostavno reči, da se odseli od doma.
Forum je zaprt za komentiranje.