Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj voditeljica BB Manja Plesnar niti pogovorno ne govori dobro slovensko?

Zakaj voditeljica BB Manja Plesnar niti pogovorno ne govori dobro slovensko?

V vsaki oddaji big brother klub ji nekakrat spodleti pri slovenscini. V vcerajsnji oddaji je rekla Tini, da ima svojega fanta na vrvici
Manja:” dokler ti strik ne zlomi”
Strik se sicer strga a ne?

Potem je tudi rekla, da se je Alma “zalizarla”okrog po hisi BB.

Zdaj me pa zanima a je Manja dalj casa zivela kje v tujini, da ne govori dobro slovensko, ali pa po mami mogoce ni slovenka?

LOL, kritiziraš njeno slovenščino, medtem pa pozabljaš na vejice, pravila navajanja premega govora in velike začetnice.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kuaje sensza si ti bosanac a ? pa saj sem si mislil da si, tezki levicarski debil…

manja zivi v beogradu…. je pa cist mozno, da ni slovenka…

sicer ja pa tudi veliko narecij v sloveniji

Že to, da si (si) mislil, je dovolj zabavno, kaj si namislil, pa še toliko bolj. Upam, da si ponosen nase.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Manja je čist dobra za BB.
Edino kar jaz opazim, da se je noro nanjo pikiral ta gobcavi Tomaž (al kva je že???) ta komentator.
In kok je pol tip čist drugačen…. ves sluzast in kok hoče bit top hahahahaha…….

Emi pa ves zblojen – kok je pa ta tip ………..zabaven! 🙂

Kolikor vem ima pol sestro Ajdo in pol brata Roka po očetu , ki je novinar Jože Plešnar ne vem. Samo razmišljanje.samo sklepam.

Zato, da jo udeleženci šova razumejo.

BB je na tako nizkem nivoju, da boljše voditeljice ne morejo dobit, ker se nobena resna ne želi smešit za tako bedarijo. Seveda je to priložnost za razne wanabe voditelje, kot sta Manja in čifurček Emi, ki misli, da je duhovit.

kdo le razume udeležence BBB. Bosanski jezik bi morali res prevesti, saj mi ga res ni treba razumeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close