Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj vezani tako trpite?

Zakaj vezani tako trpite?

Sem samska in si želim biti v razmerju oz. vsaj zdi se mi. Namreč vse bolj sem v dvomu, da si to res sploh želim. Zakaj?
Non stop poslušam sodelavke, znanke, kolegice, ki govorijo: privošči si, dokler si samska. Zdaj lahko potuješ, zdaj lahko greš na tečaj, zdaj lahko športaš… ko ne boš več samska, odpade. Potem ne bo več časa. Potem boš imela polno dela.
Potem jamrajo kako morajo kar naprej čisiti, prati, likati, kako ima dec dve levi roki.
V glavnem vse en jamer v stilu, da od kar so v vezi, nimajo več časa zase, da imajo kar naprej polne roke dela.
Če pa poslušam tiste z otroki pa sploh katastrofa, tiste pa sploh nimajo nič časa.

Vezani zakaj tako trpite. Zakja niste potem raje samski, če je res tako hudo?

Zdaj ti bo marko al pa On_ napisal da to ni res, da onadva mata tolko časa kot takrat ko sta bla samska in stara 21 let…. da počneta ENAKE stvari kot takrat da se mata super fino oh in sploh….

Da njune ženske so presrečne da ju imajo, da one ne trpiju ker onadva nardita 50%+ v gospodinjstvu in VSE okrog bajte ker sta kavalirja in kaj jaz vem kaj še vse….

Zmes se bo oglasil ”daj link” in bo povedal da smo sončki itak preslabi za zveze Margot ki bo navrgla nekaj butastega, Bikini nekaj bolj ali manj nelogičnega, morda še Calypso in antilopa…. zmes bo povedal Spider nekaj kar je že ene 7x samo ne razumejo… Sadni in jaz bova pa potrolala vse ostale…. NM-3wja pa itak noben nebo hoto prebavljat v še eni temi….

Aja pa še Robi bo napisal kaj umirjenega in včasih tudi logičnega 😉

Brezveze si odprla to temo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Komentarji samskih me ne zanimajo. Zanimajo me komentarji vezanih in pa ločenih oz. pač komenatrjih tistih, ki so že bili kdaj v resni vezi tako, da so živeli skupaj.

No saj jaz sem bil…. 1 teden sem z eno v resni zvezi preživel skupaj… torej je komentar relevanten…

Ps: ne zdaj spreminjat kriterijev in začet bluzi 6 mesecev itd…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne vem, zakaj nisi tega vprašala sodelavk. Tukajšnji vezani ne jamramo. Nam nič ne manjka. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Evo Prvi se je oglasil in prvi del napovedi se je uresničil… čakam ostalo …

No saj jaz sem bil…. 1 teden sem z eno v resni zvezi preživel skupaj… torej je komentar relevanten…

Ps: ne zdaj spreminjat kriterijev in začet bluzi 6 mesecev itd…[/quote]
Matkič, če nisi bil skupaj več kot eno leto se sploh ne oglašaj z nekimi idejami o resni zvezi. Za tebe, ko si neresen, verjamem, da je en teden resno, za večino pa to ni. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ker ne dajejo odgvorov na to temo. Ali pa izpadem nesramna. Je pa zanimivo, da jamrajo ženske, moški pa ne :).
Matkič, zanimajo me komentarji takih, ki so oz. so bili v resni vezi (1 teden ni resna veza). Komentarji takih, ki živijo pri mamici me ne zanimajo.

Matkič, če nisi bil skupaj več kot eno leto se sploh ne oglašaj z nekimi idejami o resni zvezi. Za tebe, ko si neresen, verjamem, da je en teden resno, za večino pa to ni. :))[/quote]

1 teden še en konkreten dopust ni :).

zakaj? Zato ker smo ljudje nagnjeni k izražanju negativnih čustev in ne pozitivnih.
Jamrajo, ker je dejstvo, da z vezo in otroki pride več dela.
Ne povejo pa, kako je lepo ko se s partnerjem zvečer vsedeta, pogovorita izmenjata misli in čustva, kako ti otroci večkrat na dan prikličejo nasmeh na obraz, kako prijetno je planirati in doživljati skupni dopust, kako lepo se je zjutraj stisniti k dragemu, … in še bi lahko naštevala.

Čudovito je biti v vezi – verjami mi – seveda pa partner mora biti pravi – takšen ki ti ne odgovarja le po fizičnem izgledu, ampak tudi po pogledu na življenje.

Zato ker je življenje brez ljubezni prazno!

meni je všeč misel – boljše ljubiti in ljubezen izgubiti kot ne ljubiti nikoli!

Ampak, govorim predvsem o številnih takih, ki niti nimajo otrok.
Vse govorijo o tem kako nimajo časa za zase, ko imajo veliko več dela, kako je hudo, ker si ne morejo privoščiti. Kaj vse so morale upostiit, da nimajo nobnih hobijev več.
Zakaj ženske opustijo hobije, ko so v razmerju, medtem, ko jih moški ohranijo?

Za takšne kalibre je veza le izgovor, da lahko jamrajo. jaz menim, da se ti z vezo samo odprejo možnosti,:
1) še vedno greš lahko oz. moraš iti sam ven
2) ven greš s partnerjem
3) s partnerejm dobiš še kup novih znacev in prijateljev

Torej imaš več možnosti. Ni mi jasno zakaj jamrajo. Očitno je to šprt Slovencev – čim bolj nesrečni so bloljše je.
če je 9 svetlih toč in ena temna se bodo na tisto eno obesili.

ženske ponavadi ne vejo/mo ka komemo v življeno, dobimo tipa potem pa se ve okrog njega vrti. Živeti moraš svoje življenje naprej in skupaj z njim. To je edin recept za srečo.

1001 nick in zopet enaka tema…

Jaz ne vidim posebnega razloga, zakaj bi nekdo, ki je v zvezi, imel manj časa za razne dejavnosti. Razen v primeru, ko se odločita skupaj graditi hišo ali urejati novo stanovanje. Vse ostalo so posameznikove odločitve, komu ali čemu bo namenil svoj čas.
Otroci pa potem res vzamejo nekaj več časa, zato mora bit človek pripravljen, da se bo določenim stvarem lahko odrekel. Otroka si je zaradi tega potrebno dovolj močno želeti, da ob tem človek ne čuti primankljaja v svojem življenju. Ob pravem partnerju (ki je prisoten) pa se čas lahko še vedno porazdeli tako, da jima ga ostane dovolj za osebne aktivnosti, hobije.

Matkič, če nisi bil skupaj več kot eno leto se sploh ne oglašaj z nekimi idejami o resni zvezi. Za tebe, ko si neresen, verjamem, da je en teden resno, za večino pa to ni. :))[/quote]

Spet dodajaš svoje kriterije v to… ona je napisala ”Resno zvezo” resna zveza je relativen pojem in je lahko 1 minuto ali 10 let…. kdo si pa ti ali tista frajla ki je odprla temo da bosta določala kaj je dovolj minut, ur, dni, tednov, mesecev ali LET da lahko nekaj smatraš kto resno zvezo???

Kje je zdaj tisto tvoje relativiziranje da je vse relativno in odvisno od pogleda…

Dokaži mi kje po kateri definiciji 1 teden NI resna zveza? a mi lahko daš neko relevantno dokazilo ki ne temelji na tem kaj si ti misliš ali kdorkoli drug?

btw včeraj sem se prepisal in uradno živim sam ne pri ”mamici” tak da sorči… glede na to da pa si vedla kje živim pa je le dokaz da si spet ena in ista oseba pod drugim nikom …. spet nas bereš že mesece in mesece pa spreminjaš nike…

smiliš se mi

Veži se, pa da te slišimo potem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ženske itak uživajo v tem, da trpijo, se imajo za izkoriščane … in tiste v vezah imajo še razloge, da vse “trpljenje” izražajo ☺

sicer bi bile same sebi v napoto … to pa menda za samopodobo ni dobro.

najhuše so tiste, ki jim tudi to, da jim nič ni “prav” — ni prav ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tukaj je. Spregledal? :))

Tukaj je. Spregledal? :))
[/quote]

No ampak nisi ti ne odpiralka teme tista ki bi določala resno zvezo in koliko časa mora pretečt da jo lahko označimo za tako…

ženska v uvodu NI definirala koliko časa je resna zveza torej si lahko vsak predstavlja po svoje in potemtakem sem jaz BIL V RESNI ZVEZI… ne moreš naknadno prit postavljat kriterijev zato ker vam ni nekaj všeč… sprijazni se naj opica da resna zveza niam definicije …

Ampak saj dobro tale uporabnica nas bere že dolgo časa in bo odprla itak novo temo kjer bo to definirala čez 2 meseca nekje 😀

ej, pozabil si omenit ga. Ribico 🙂

ej, pozabil si omenit ga. Ribico :)[/quote]

Ne moreš biti tiho, a ne:). Moral bi reči…mladenko Ribico:))). Plidkana sem, zato nisem bila omenjena:).

ne morem bit tiho.. ker te pogrešam in sem bil JAZ prizadet, ker gospodično mladenko Ribico ni omenil 🙂
Plidkana? Ti? Je kaj narobe s tabo? Imaš vročino? 🙂

Lejka, ja razmišljam o tem, da samo negativnost širijo. Jaz si tudi predstavljam vezo kot nekaj lepega, ne kot nekaj, kar te ovira.
Marko, ne vem, zato sprašujem. Jaz si tudi pod resno vezo predstavljam, da ti je lepše kot samskemu.
Paco, he, he, si sploh ne upam, ko me pa tako strašijo.

Ne nakladaj! Najbrž so ti za prvi sex tudi govorili da boli in da ni boh ve kaj…. torej nič takega, da bi bilo vredno poskusit. Pa najbrž si… torej ne nakladaj in ne vzbujaj pozornosti z nekimi lažnimi forami

Je navihanost, nagajivost greh? Al mi pripisuješ katere druge?:) Kar na plan z vsem, dons sem dojemljiva:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close