zakaj vas po sexu srbi, če se ne umijete?
Zakaj vas srbi po sexu, ok, če varate ali vara mož, to razumem. Če pa sta si zvesta, pa ne vidim razloga za srbečico.
Pomislite kako so se redno umivali še pred 30 leti naši starši, pa se ne spomnim, da bi bilo toliko vnetij in podobnih pacarij kot danes!
Naravno ravnovesje nožnice se poruši s pretiranim tuširanjem in uporabo agresivnih mil.
V eni od tem sem brala, kako vas srbi po sexu če se ne umijete, pa mi ni nič jasno, why??
Kdo je rekel, da me karkoli srbi? A zato ker si brala da je ena zenska napisala, da jo po seksu tamala srbi, to pomeni da srbi kar vse zenske na svetu ali kaj? Mas sploh kaj pameti v tej svoji glavi ali jo imas samo zato, da frizuro razkazujes naokolli?? Ker ni videt, da bi kaj pretirano uporabljala njeno vsebino! Ce te ze toliko zanima kaj jaz delam po seksu (ocitno nimas zivljenja uboga reva) naj povem, da grem vedno lulat. Ne vem zakaj, tako sem se navadila ze dolgo pred sedanjim partnerjem. Stusiram se pa po kaksnem bolj intenzivnem seksu in takrat se tudi spodaj umijem – logicno. Kaj so poceli nasi starsi me pa ne gane in se ne ravnam po tem, ker bi sicer hodila z narezanimi krpami in vato namesto vlozkov naokoli in se med menstruacijo ne bi sploh tusirala “ker to skodi”. Vsaj tako so poceli takrat po pripovedovanjih moje mame. Tako, da ce imas zeljo kar izvoli se te navade prevzet, pa potem pametuj kako je bilo vcasih. Tehnologija in zivljenje pa gresta naprej in mi ostali z njim. Ti pa zaradi mene ostani v kameni dobi, ce ti to pase.
ne štekam, zakaj bi se umivala po seksu. jaz se nikoli. se pač zjutraj stuširam…je pa fino spat po vonju sp…..in seksa. ne vem, zakaj bi se morala umit. srbelo me ni še nikoli nič zaradi tega. Kvećjemu se mi je še zjutraj ljubilo…ker je vse dišalo…
Ojoj, da se grete tuširat po seksu? ne štekam, kaj vaši možje to prenašajo mirno…?? Pač, meni se zdi, kot da si mislijo, da ste umazane, in najbrž jim to ni všeč…da tako brzite pod tuš zaradi njega in njegovih izločkov…!???
A zato je toliko takih ki varajo monovke?? zdaj mi je jasno…
kateri pravi dec bi pa to trpel, da se žena takoj zdrgne z krtačo, da ne bi po njem dišala???
normalen človek ki da na higieno se gre po sexu stuširat. kako ti lahko vonj po sexu zjutraj še diši? vsi tisti izločki in zjutraj smrdi kot v kurbišču…fuj!! kako je to lahko tebi privlačno? jaz kadar grem na sex v lipo se stuširam pred in po sexu, prav tako tudi ponudnica le tega.
jasno ko beli dan
Prav o tem sem se enkrat pogovarjala s sodelavci, ker so večinoma moški in so vsi rekli, da jim ni jasno, zakaj babnice letijo pod tuš – citiram: “še preden ga dobro ven potegnem”. Večini je to zelo zoprno in skoraj žaljivo, kot bi se ženska počutila umazana, ker je seksala z njimi. Kot bi se ji partner gabil. Se bi kar strinjala z njimi, saj bi sama dobila enak občutek, če bi partner skočil z mene naravnost pod vročo vodo in se drgnil z milom.
Nasvet ginekologov ženskam, ki imajo težave “tamo dole” (tudi vnetja mehurja recimo, ne samo na rodilih) je, da je treba it obvezno po seksu lulat.
Meni bi v tem primeru dol viselo, kaj si moški misli, kdor je imel že kdaj vnet mehur, točno ve, kakšen je filing in bo naredil vse, da prepreči ponovitev.
Sperma je rahlo bazična. Nožnica ima kisel pH. Ko se zmešata, se poruši naraven in nujno potreben kisli pH. Zato srbi.
Zraven se še vnesejo različni mikroorganizmi, pa drgne se, vse to pa lahko poruši naravno floro (sestavo mikroorganizmov) v nožnici. Tudi zato lahko srbi.
Ene imajo zelo občutljivo nožnico, druge pa ne.
Ene nikoli ni srbelo, kot mene, pa me je sedaj začelo. Domnevam da zaradi stresa in utrujenosti imam zmanjšano imunost.
Še kaj?
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://okonabalkany.blox.pl/resource/ante_gotovina.jpg[/img]