Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj v Sloveniji ni investicij v turizem?

Zakaj v Sloveniji ni investicij v turizem?

Hehehe. Gostinskih delavcev na tone.
Sanjaš.
Teh profilov ni. Ni jih za dobiti in zaposliti.

Kaj da ne. Iz socialne se jih poslje delat. Ce se jim ne ljubi, se jim vzame socialna.

Treba je odpret noca delovna mesta in bolje izkoriscat kar mamo. Zalostno je da toliko slovencev drvi na hrvasko.

Ne najdem na celi slovenski obali neke pametne plaze. Sam beton vsepovsod. Soncev zaliv bi bil za uredit ampak kaj ko je stena zadaj nimas kaj.

Ce bi mela slovenija en ala Straško kamp bi bilo men cist zadost da ne grem vec na hrvasko

Nepismena, na takihle kot si ti, pa res ne moremo gradit prihodnosti !
Zakaj bi kdo zaradi zastonjkarjev, ki na morju in na slovenski obali ne bi ničesar potrošili sploh karkoli naredil.
Ob obalni cesti se da sprehajat, kaj bi pa ti rada?
Zastonj klopce in tuše, ( saj so) zastonj parkiranje, zastonj ….
Lepi zalivi, pa umetni otoki pa … Dej voli Ivana, ta je imel take dobre ideje. Samo ne za svoj nakradeni denar. Za mojega pač tega ne boste gradili ne ti ne Ivan z ostalo sodrgo.
Zakaj že bi po tvojem morali dati (in kdo) možnost zadovljnega dopustovanja – po možnosti zastonjskega? Ti veš???

O tem govorim

Slovenski kamp
[img]http://www.avtokampi.si/slika/13254.jpg[/img]

Hrvaski kamp
[img]http://www.gebetsroither.com/assets/gallery/23/265.jpg[/img]

Nepismena, na takihle kot si ti, pa res ne moremo gradit prihodnosti !
Zakaj bi kdo zaradi zastonjkarjev, ki na morju in na slovenski obali ne bi ničesar potrošili sploh karkoli naredil.
Ob obalni cesti se da sprehajat, kaj bi pa ti rada?
Zastonj klopce in tuše, ( saj so) zastonj parkiranje, zastonj ….
Lepi zalivi, pa umetni otoki pa … Dej voli Ivana, ta je imel take dobre ideje. Samo ne za svoj nakradeni denar. Za mojega pač tega ne boste gradili ne ti ne Ivan z ostalo sodrgo.
Zakaj že bi po tvojem morali dati (in kdo) možnost zadovljnega dopustovanja – po možnosti zastonjskega? Ti veš???
[/quote]

Kako nepismen očita nepismenost?

A bejž ga srat. Sami svetniki. Sploh Švica, ki skrbno varuje denar vseh kriminalnih združb, teroristov in krvavih diktatorjev na svetu.
[/quote]

Govoril sem o sistemu, ki ga je treba spremenit. Sistemsko so Švicarji daleč pred nami.

nisi opazil sarkazma?
[/quote]

Drugače sem, ja. Stožice in drugi tir imajo konec koncev nekaj opravit s turizmom samim, zato sem sploh odgovoril.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Privat SLO investicije so v (HR) .. vikendi ni, da ni ☺
Družbene, državne, velike firme pa so beton ob SVN obali ☺

Hehehe. Gostinskih delavcev na tone.
Sanjaš.
Teh profilov ni. Ni jih za dobiti in zaposliti.
[/quote]

O čem ti to. Čist vsaka brezposelna baba je sposobna biti sobarica ali receptorka.

Na 40 km obale pač ne moremo imeti vsega: turizma, industrije, Luka Koper, soline, naravni rezervat, letališče, marina, hoteli, kampi, elitni turizem, sindikalni turizem, itd itd.

Hotelov je že zdaj preveč. Zato pa so plaže natrpane da se še obrnit ne moreš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close