Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj tip lahko 2 x rece ne, zenska pa ne sme

Zakaj tip lahko 2 x rece ne, zenska pa ne sme

Zakaj ko tipu 2 x reces ne, ti rece, da pol, ko bo sel z drugo, pol s tabo ne bo vec sexal? Ko pa on tebi ze 5 x rece ne, pa mu ti tega ne smes rect: bom sla pa z drugim, sam pol ne bos vec mogu z mano?

Kje to piše? Je kakšen nov zakon?

Manipulacija je kurva, katero iz izkušenj zdai tudi jaz že obvladam.

Zato ker on bo tako kot ti brez problema našel, ti pa boš težko našla nekoga kot je on.

Odgovor na objavo uporabnika
Łukasz Pedalski245, 24.02.2022 ob 04:06

Zato ker on bo tako kot ti brez problema našel, ti pa boš težko našla nekoga kot je on.

Evo, spet en stavek, ki mu ne verjamem. Kot prvo, ni si še našel druge, pa je preteklo že dooooolgo časa. Ali pa odlično skriva. Kot drugo, a tipi to rečejo zaradi manipulacije? Lukasz, rečejo, bom pa drugo, če ti ne boš. To je manipulacija? V resnici pa …?

Manipulator.

Čimprej pejd.

tip lahko naredi samo to, kar mu ti pustiš.

če nočeš seksat z njim, je menda dovolj, da mu rečeš enkrat? ali ne?

če pa on noče s tabo, kaj pa mu pol še težiš?

če pa sta skupaj, pa imata take čudne pogovore, pa je mogoče čas, da razmisliš o tem, kaj hočeš v vezi….

Kje jih najdete?

Opallllaa, 24.02.2022 ob 09:55

Manipulator.

Čimprej pejd.

To sem hotela slišat. Ampak ne vem, kaj naj naredim, da bom bolj močna. Da ne bom vsak dan potrebovala potrditve, da je manipulator. Da vsak stavek, ki ga izreče, izreče sebi v prid. Da točno ve, kaj govori. Da točno ve, kako se mora obnašat. Misli, da bom prišla kot kužek. Jaz pa moram vsak dan razmišljat: manipulira, manipulira, manipulira. In potem, ko se s kero pogovarjam, pa povem, kaj mi govori in te najine dialoge … ena mi reče, kaj ga tako blatim. Druga mi reče: vseeno mu je zate. In to drugo bi morala poslušat. Stvar je v tem, da bi mi moral nekdo vsak dan dati potrditev: manipulira, manipulira, manipulira. Ker če ti nekdo drug to na glas reče, si bolj vase prepričan, da je res. Če pa pri sebi v svojih mislih skos go.niš eno in isto: manipulator, manipulator, manipulator, pa se lahko zlomiš. Zato – bi morala stran ane.

Just want to talk, 24.02.2022 ob 07:22

Evo, spet en stavek, ki mu ne verjamem. Kot prvo, ni si še našel druge, pa je preteklo že dooooolgo časa. Ali pa odlično skriva. Kot drugo, a tipi to rečejo zaradi manipulacije? Lukasz, rečejo, bom pa drugo, če ti ne boš. To je manipulacija? V resnici pa …?

Je pač alfa, 10% procentov moške populacije, zato si lahko to privošči. Ker lahko hitro dobi drugo, lahko tudi jo že ima, ampak skriva, to ni problem, samo še čaka na tvojo odločitev. Vem da ni to tisto kar hočeš slišat, ampak tako je, on je top 10%, zato si ga tudi izbrala 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close