Zakaj te v Avstriji vsi čudno gledajo in Italiji so vsi okej?
Meni pa ni fajn Italiji. Polno migrantov, ki se ti vsiljujejo. Domačini pa kakor kje. Na Siciliji so prijazni, kje v Rimu, Trstu pa zelo neprijazni. Pa takoj ugotovijo, da nisi njihov, da si turist, ker pač nisi tako temen.
Pa deci se radi slinijo po ženskah. Bljak.
Avstrijci pa niti ne porajtajo, da nisi njihov, dokler ne odpreš ust. Pa niso vsiljivi, da bi se kar po ženskah slinili kot se Italijani. Pa imajo tudi manj migrantov, ki bi se vsiljevali.
Pa na splošno so mi Avstrijci ok, niso tako vsiljivi kot narod na jugu. Ne silijo z objemi pa take fore. Pa ne vlečejo te za roko v gostilno, trgovino, ne silijo, da kaj kupiš.
meni pa ni fajn, 13.12.2021 ob 22:34
Meni pa ni fajn Italiji. Polno migrantov, ki se ti vsiljujejo. Domačini pa kakor kje. Na Siciliji so prijazni, kje v Rimu, Trstu pa zelo neprijazni. Pa takoj ugotovijo, da nisi njihov, da si turist, ker pač nisi tako temen.
Pa deci se radi slinijo po ženskah. Bljak.
Avstrijci pa niti ne porajtajo, da nisi njihov, dokler ne odpreš ust. Pa niso vsiljivi, da bi se kar po ženskah slinili kot se Italijani. Pa imajo tudi manj migrantov, ki bi se vsiljevali.
Pa na splošno so mi Avstrijci ok, niso tako vsiljivi kot narod na jugu. Ne silijo z objemi pa take fore. Pa ne vlečejo te za roko v gostilno, trgovino, ne silijo, da kaj kupiš.
ker si kurba se ti to dogaja
Italijani so eni redkih moških, ki še dajejo komplimente in so res prijazni do žensk. Večkrat grem v Italijo, tudi zaradi tega, ker se tam počutim lepa, pri nas pa so moški tako zahojeni, da te tudi opazijo ne. Avstrijci so isti hlodi.
V Avstriji nisem opazila, da bi me kdaj čudno gledali. So pa zategnjeni, vase zaprti, neprijazni, tako približno kot v Sloveniji.
izkušnja, 13.12.2021 ob 22:26
A sem sam jaz imela tako izkušnjo, da so bli v Italiji vsi čisto okej in sproščeni, med tem ko so bli v Avstriji vsi zgledavi in gledali kot največje čudo, ker sem pač iz Slovenije?
AVstrijci so izredno introvertirani narod, zatorani tudi po svoje skozi zgodovino, osovaženi. Pa Dolfi je bil po rodu Avstrijec…
Italijani so pa zakon; flegma, gobcački sicer, nonstop govorijo in krilijo tipično gestrikulirano med govorjenjem – amapk simpatično, so hedonisti, prijazni; če pa znaš italijanščino, pa sploh 🙂
Če ti paše, da se deci po tebi slinijo, potem vsekakor v Italijo. Italijančki so nadvse vajeni se sliniti po ženskah.
POleg Italijanov imaš pa tam še ogromno črncev, ki se ti na vsakem koraku slinijo, ti govorijo kako si lepa in da bi bil tvoj prijatelj.
Če imate rade tako slinjenje pa če uživate v črnskih prijateljčkih, kar v Italijo.
Avstrijci so pa čisto drugi, prijazni, se ne štulijo tja, kamor ni treba. V glavnem olikani, prijazni. Ne pa taki slinavci kot Italijani.
vprašaj italijane, 14.12.2021 ob 18:56
Vprašaj Italijane kaj po angleško, se ne bodo rabili delat, da ne razumejo, ker res ne razumejo.
ah bedarija, mladi znajo vsi angleško, se bo pa stari italijan vseeno potrudil kriliti z rokami in ti povedati nekaj, med tem ko te bo nemc sam debelo gledal in se delal carja
Desperadodajka, 14.12.2021 ob 19:27
Monova stroka razpravlja o Avstriji in Italiji. Se vidi po potomcih Avstroogrske, zakaj je bila Slovenija takrat na visokem nivoju Romunije. Slovenčki nadpovprečno inteligentni, zato je Slovenija danes druga Švica.
Heheheheh desperadodajka, zadela bistvo ! ??
Se vidi, da nisi bila ne v Nemčiji, ne v Italiji.
Italijani zelo redko govorijo angleško. Ja, tudi mladi so švoh v tem.
Nemci pa kar solidno govorijo nemško. Vzhodni Nemci so res bolj bogi, njih so futrali z ruščino, ampak njihove mlajše generacije pa že govorijo angleško.
Verjamem pa, da je tvoja angleščina na takem nivoju, da se najbolje zastopiš s tistimi, ki krilijo z rokami.
Forum je zaprt za komentiranje.