Zakaj te mora določen človek v življenju tako prevzet
Nikal, 25.07.2023 ob 13:19
soft, 25.07.2023 ob 10:19
Peticija za Anonimnega, 25.07.2023 ob 10:15
Pustite Anonjmnega 8409 kar lepo pri miru. Tele floskule ki jih ve prodajate smo slišali že neštetokrat. Tole kar on piše pa niti ne, vsaj jaz ne, in ja, se najdemo v tem, ne boste verjele, marsikaj je bolj jasno. In ga želimo še brati.
Pelji si ga domov. Sam tu dajte mir k ste že tečni s to temo. Jo vlečete k kurja črewa
@Za soft
Tema je zelo zanimiva. Toliko je govora o varanju, na koncu pa vidimo, da tudi ko so vmes neka čustva, poročeni, zasedeni, ne naredijo tako zlahka ta korak. Morajo se prej prepričati da je ta človek vreden tega. V bistvu samo koristolovke hodijo s šefi v posteljo, zaradi položaja, ampak to je v manjšini. Drugače pa je vseeno zvestoba neka vrednota. Ga pa ni človeka, velja za moške in za ženske, da ti po 25 letih zakona ne paše, da ti še kdo izkaže pozornost Ampak to ne pomeni, da boš na glavo na nos skočil v posteljo. Ampak lahko to vzameš za priložnost za izboljšanje svojega zakona Kot je ena zgoraj rekla, da ko jo je sodelavec kuril, je močno izboljšala svoj odnos z možem. Mogoče se je spet zavedala da je ženska, ki je tudi poželenja vredna. Vsak odnos po 20 letih in več postane samoumeven, zato je treba zavedanje, da imaš doma vse kar rabiš. In za to se je potrebno truditi, če seveda sta oba kompatibilna in sta sploh za skupaj. Če nista, čim prej narazen pa poskusiti na novo srečo.
“Drugače pa je vseeno zvestoba neka vrednota. Ga pa ni človeka, velja za moške in za ženske, da ti po 25 letih zakona ne paše, da ti še kdo izkaže pozornost.”
Absolutno, zvestoba je ključna vrednota, že tko smo na tem svetu sami, rabiš vsaj nekoga, tudi če nismo narjeni, da bi bli cel lajf z eno osebo, to ne pomeni, da ti ni treba bit zvest ko si z nekom, valjda da ja.
Ampak če hočeš to obdržat, je pol mogoče boljš, da sploh ne začneš flirtat, ker te hit odnese, hit se prepričaš, da se samo enkrat živi, da to še nič ne pomeni, če se malo kuriš, pol se začnejo pa že hormoni izločat in emocije pridejo in en dva tri se zgodi. Ker ja, ne boš se ločil, če ni res neki spešl, za sam kresnit se enkrat, sam tok, da se spomniš, da si še živ, so pa te standardi mal nižji.
Nesojena, 25.07.2023 ob 13:02
Anonimno 8409, 25.07.2023 ob 08:27
Nesojena, 24.07.2023 ob 23:09
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 22:18
Nesojena, 24.07.2023 ob 22:09
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 21:37
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 21:33
Zartrose, 24.07.2023 ob 21:18
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 21:04
Zartrose, 24.07.2023 ob 18:40
verjamem da je pravljičarjem luštno brez besed žensko pripeljat do krešanja in jo s tem pustit v negotovosti, kaj vidva sploh sta in si zagotovit izhod v sili, če bo začela težit z vezo, da zdaj sta pa v vezi, četudi z vaše strani nista, ker niste nič rekel, pač sta se kresnila, malo strasti malo metuljčkov malo zaljubljenosti.. absolutno je pošteno, da se reče hočm samo sex, ker veza me ne zanima, vemo pa kakšna bo večinsko reakcija na ženski strani-ne.. zato pa brez besed lovite in ji dajete pravljice, da mogoče enkrat nekoč pa bi mogoče bilo… pravljičarji preveč bluzite, realen človek pove tako kot pri njemu je in to so odprte karte in to je fer plej, ker drugi strani daš možnost, da sam odloči ali bi ali ne bi na podlagi resnice in ne megle..
sprevračate moje besede, kje sem kdaj rekel, da se to dela brez besed? In kje, da to pomeni, da nočeš zveze? Pravim samo, da je kontraproduktivno razlagat, da si zacopan preden si se kresnil. Po tem, kamot, zveza, zakaj pa ne? Ker recimo, da se ji ti izpoveš, kaj naj zdaj ona s to informacijo, naj ona tebe prime za roko in kušne, se zmenita, da se v sredo dobita, kaj? Si predstavljate ta awkward silence? Kaj pa šele awkward silence, če ona ni za? Naravna pot, da se sprosti seksualna napetost je, ali da se kresneta, ali pa da ona ustavi tvoj napad in je jasno, da ne čuti enako in se tudi sprosti tenzija, da pa ti zdej neki na veliko izpoveduješ, namesto da bi govoril z dejanji, to je akt šibkosti.
Potem, ko sta enkrat skupaj, si pa izpovedujta kolkor hočta, mogoče ni nujno pametno tega delat ful pogosto, ker ene stvari so magične dokler o njih ne govorimo preveč, potem ratajo banalne, ampak vsaj seksualne napetosti takrat ne bo več uničloi.
ma kako sprevračanje, pač nism dobesedno pisala, logično da neki leporečite, ne poveste pa bistva.. najprej se kresnete, potem ji ravnodušno navržete da niste ravnodušni.. ma kaki blefi, kake igre na igrišču nezrelih odraslih.. itak ti je v interesu jo kresnit, kot pišeš se strasti morajo preko sexa ven dat, ne pa da ji prej poveš kako te ona zanima itd ker to je dolgočasno itd itn in celo njej pade vrednost, če reče kaj bolj konkretnega.. naravna pote je da si povesta svoje namene ne pa da se kresneta ali da te ona ustavi.. kaj pa naj ustavi, če ji ne poveš konkretno ampak zavajaš z neko zaljubljenostjo, valda zenska misli (to je naravna pot ženske večinoma9 da se moški za njo zanima tudi za več, ne le kres.. imamo namreč tudi jezik, ne zato da ližemo le sladoled al pa prsi ampak tudi zato, da z njim sodelujemo v govoru.. ja tudi naših namenom, idej, čustev itd.. preden se kresnemo. Kje je zdaj božo, me prav zanima kaj bi jih tebi napel, glede na to da je on za jumferce in omalovažuje tud ženske, ki so bile le z dvema, medtem ko jih ti v imenu narave napeljuješ na kres brez da bi se doreklo kaj vidva sta..
Lejte, probite, in poročajte kako se je obneslo.
Ampak saj jaz ne pravim, da ti ne smeš skomunicirat, da si zacopan, pravim samo, da se to skomunicira z dejanji, pa sej ženski je jasno, da nisi ravnodušen, preden prideta do tega boš 100x pokazal, da ti ni vseeno zanjo, ne rabiš ji risat, sej ni bebava. Zacopanost je magična stvar, presega besede in če jo probaš razložit, jo samo banaliziraš.
Poleg tega, kako pa ona ve, da si iskren, ljudje lahko izpovejo ljubezen, pa ne mislijo tako, te hočejo samo kresnt, kako pa to rešujete z “odprtimi kartami”? Ne morte.
Na en način ti dam prav, sedaj ko si razložil, ti pač rabiš ta telesni stik in da se ti ženska že na nek način preda in igraš neko varno metodo. Ti razložim še moj vidik in prav tako kot vi radi dobite komplimente, je to tudi ženskam, ki imajo neko vrednost same sebi, kompliment. In zame naprimer je večina moških to povedala že pred sexom in tisti, ki so resni dajejo sexu manj pomena na začetku, so pripravljeni čakat, da je ženska pripravljena na to, brez pritiska, ko si ženska zaželi moškega. No sex je bil pa vedno božanski, pecanje itd. se je nadeljevalo in vedno znova peljalo v božanski sex. Ja, sem jim zaupala in bili so iskreni, mogoče sreča, mogoče tudi ženske bolj prepoznamo, ko gre nekomu le za sex. In po navadi odbijemo, če same ne iščemo tega. A zato rabiš dva odrasla na vsaki strani. Dober sex in veza je rezultat iskene intime, tudi take, ko ne zadržuješ svoje resnice.
So bile pa tudi neresne veze, ki so se spremenile v resne, kar pa ne potrjuje tvojega pravila.
Igraš neke psihološke igrice, ki niso potrebne, ker je zaljubljanje naraven proces in svetuješ igrice še ostalim, da bo nekaj delovalo, ker sama oseba iz ene ali druge strani ni zadosti in rabiš ustvariti zanimanje, ki ga ni? Vse to je čustvena manipulacija.
Če nisi moškemu zanimiva popokaj svoje samospoštovanje in pojdi drugam. Ker igranje in ustvarjanje nekih situacij v katerih je moški nepotreben heroj, je prav patetično. To, da daš kompliment, ko stori nekaj ko želi narediti to zate, se mu zahvališ bi pa moralo biti del tvoje vzgoje. In samoumeven način, da obdržiš dobrega moškega in mu enako vračaš.
“Igraš neke psihološke igrice, ki niso potrebne, ker je zaljubljanje naraven proces in svetuješ igrice še ostalim, da bo nekaj delovalo, ker sama oseba iz ene ali druge strani ni zadosti in rabiš ustvariti zanimanje, ki ga ni? Vse to je čustvena manipulacija.”
Manipulacija je v toliko, kot je vsako zapeljevanje manipulacija, ampak to vsi počnemo, ženske so pa sploh naravno talentirane, moški so bolj kot ne naivčine, kar se tega tiče. Ampak manipulacija implicira nek negativni namen, tu ga ni, ti bi rad samo imel nekoga rad in da te ima ta rad nazaj, ne zdi se mi nič narobe, če malo usmerjaš in pospešuješ stvari, mislim da na neki ravni to vsi počnemo, konec koncev že s tem, ko se zrihtaš za randi, manipuliraš.
Kdo je pa rekel, da se rihtam za druge? Jaz se rihtam, ker sem sama sebi tako bolj všeč, se bolje počuti in še tako slab dan spremenim sebi na bolje. Oz če greva kam skupaj oz. me pelje na zmenek se oblečem priložnosti primerno, ne pa zanj. On dobi le čipkasto spodnje perilo, pa še tu če sem čisto iskrena je bolj zame in si ga kupim tudi če sem samska. Pa tudi če bi se zrihtala za njega, zakaj igranje? Ops dragi, sem neumna bimba, ki se je spotaknila ob obleko v trgovini, ovh upam, da ti je všeč? Kaj to portrera mene? Ne, nikoli. Če bi kupila specifično obleko zanj, ker bi mu bila všeč, mu poveš namen ane. Zakaj neko neumno patetično pretvarjanje? Ustvarjam osebo, ki sploh nisem jaz, da bo on v zvezi z “njo” ko ora po mojem telesu?
In ja te igrice, ki jih predlagaš so manipulacija in nič drugega. Ne glede na resen namen, ki ga imaš, nisi pristen in če rabiš z zvijačo dobiti nekoga, je to podlo in je patetično, ker izgleda noben ne pade nate.
Džizs, ničesar ne predlagam, samo opazujem svet okoli sebe in mi je zanimiv, m ž odnosi in zacopanost je pa sploh fascinantna tema, in če ugotavljam, da je pogosta strategija žensk, da zorkestrirajo situacijo, da jim simpatija kao pomaga neki rešit in se počuti kot vitez na belem konju, ki rešuje princesko, to ne pomeni, da predlagam naj še vi to počnete, a je res tako težko razumeti te nianse, a je treba res zmeri to vsakega pojava vrednostne sodbe zavzemat, a ne mormo s kritične distance opazovat kot botanik opazuje rastline na vrtu?
Živali so za razumevanje človeškega vedenja zelo poučne, skoraj vse naše socialno obnašanje ima paralelo v živalskem svetu. Vpadljiv avto ali brada moškega ni veliko drugače od pavjega repa, štikle in mejkap žensk v osnovi niso bistveno drugačen fenomen kot rdeča rit pavijank, žival komunicira svojo godnost in potencira privlačnost, da pritegne samca s čim boljšim genetskim materialom. Zdej a bi se pavijanka rihtala tudi sama zase, mogoče, ampak zdi se, da se ženske ne rihtajo toliko zaradi tipov, kot zaradi drugih žensk, zaradi konkurence. Če bi bila recimo ženska sama na samotnem otoku z 10 tipi in ful pozornosti, a bi si še vedno dajala štikle in mejkap gor? Dvomim. Če bi bilo pa na otoku 10 žensk in en tip, bi se pa ful rihtala, ker bi bilo konkurenčno okolje, to so nezavedni vzorci, tko smo narjeni, da čim smo v tropu, se stalno primerjamo in tekmujemo z drugimi, stremimo k moči in vzpostavljamo hierarhije, tudi ženske, poglejte npr. kako se obnesejo poskusi narest firme s samo ženskami, človek bi mislil, da bo ful empatije in sodelovanja, namesto tega, mesarsko klanje.
Smo z razlogom evolucijsko bolj napredni, da lahko bolje razmišlamo in se ne rabimo obnašati, kot živali. Je žalostno, da rabiš vzor primatov, kot idol in ideal svojega življenja.
To je tako, kot da moški telovadi in skrbi zase, le da pritegne poglede samic, namesto, da dela to zase in svoje zdravje. To, da rabiš avto, da se šopiriš pa tudi privleče poglede le tistih, ki niso in nikoli ne bodo s teboj zaradi tebe.
Opravičuj svoje razloge na sto in en način, če sam ne verjameš, da te nekdo lahko ljubi le zaradi tega kakšen človek si, boš tudi dobil vse drugo. Take taktike so zanič in patetične kakor koli obrneš.
“Je žalostno, da rabiš vzor primatov, kot idol in ideal svojega življenja.”
Ej a lahko neki zmenimo, lepo prosim, da ne sprevračamo besed, samo to, nikjer nisem rekel, da so primati vzor ali ideal česarkoli, primati nam samo za ene stvari pomagajo razumet, zakaj se obnašamo tko k se obnašamo, to pa ja nekdo z osnovno šolo razume razliko, ne pa odrasli ljudje.
Ker btw, primati nam ful recimo pomagajo razumeti tudi naravo politike, strank in koalicij, zelo podobne vzorce obnašanja in povezovanja vidimo pri bonobotih in šimpanzih kot pri slovenskih politikih, ampak to ne pomeni, da so nam horde šimpanzov politični ideal, yes?
Nzsg, 25.07.2023 ob 12:53
V resnici se moraš pa takih moških, kot je anonimni 8409 , bati. Ker nič dobrega ne prinesejo v odnos, samo težave
Džizs, samo izrazim mnenje, da so bila velika izpovedovanja ljubezni smiselna pred 100 leti, ko smo se na čist drugačen način spoznavali moški in ženske in si dvorili, ko za žensko seksualna privlačnost moškega sploh ni bila bistven faktor pri izbiri, ko je bila dinamika zapeljevanja čisto drugačna kot danes, pa take težke besede. Sam bi rekel glih nasprotno, da hočeš v odnosu tazga, ki razmišlja o teh stvareh in se trudi najti boljše rešitve, ker tko k zdej delamo stvari, smo skor vsi nesrečni v zvezah.
Anonimno 8409, 25.07.2023 ob 13:33
“Je žalostno, da rabiš vzor primatov, kot idol in ideal svojega življenja.”
Ej a lahko neki zmenimo, lepo prosim, da ne sprevračamo besed, samo to, nikjer nisem rekel, da so primati vzor ali ideal česarkoli, primati nam samo za ene stvari pomagajo razumet, zakaj se obnašamo tko k se obnašamo, to pa ja nekdo z osnovno šolo razume razliko, ne pa odrasli ljudje.
Ker btw, primati nam ful recimo pomagajo razumeti tudi naravo politike, strank in koalicij, zelo podobne vzorce obnašanja in povezovanja vidimo pri bonobotih in šimpanzih kot pri slovenskih politikih, ampak to ne pomeni, da so nam horde šimpanzov politični ideal, yes?
Noben ne sprevrača tvojih besed. To je le povzetek tvojega razmišljanja in samo poudarjam tvoje nesmisle. Vsak z osnovno šolo bi lahko vedel, da ni rojen v živalskem vrtu in se ne rabimo obnašati kot živali.
Pri naših politikih je pa obnašanje šimpanzov zelo primerljivo, vse skupaj je bolj obnašanje za v štalo, kot za hram kulture.
Daj soft, 25.07.2023 ob 14:03
Spokaj se že enkrat iz foruma, če ti je branje preveč zahtevno.
Ma niti slučajno. Zahtevno? To se bere kot en luzerski klepet s samim seboj. Veš tisto…butec&butec? No točno tako je brati. Saj bi nehala komentirati, a kaj ko ta tema vztrajno na vrhu, meni se pa skrolat navzdol ne da. Se mi je prst zaskočil
JSt se vedno cakam sodni poziv s katerim si mi grozila leta 20 pa bos imela moznost mi v obraz povedat vse lazi, ki si jih trosla o meni plus se zagovarjat za vse napade, ki si jih vrsila nad mano in to direkt pred roko pravice. No ko ze tko pametujes o pogumu, tudi ti si tista ki ga nimas. Jst se t moment soocim fejs to fejs z njhujso hijeno z mona, sem vm ze vecim ponudla, pa nic od nic..
Anonimno 7860, 25.07.2023 ob 14:27
Softička in Zartrose tekmujeta katera bo boljše pofafala črnskemu “prijatelju” ogromnega kurca.
CRnci me ne zanimajo, njihovi kurci sw manj… softicka pa ima priloznoat ne samo da uresnici svoje groznje iz leta 20 ampak tudi pokaze pogum ki ga drugim.ocita da ga nimajo..
Zartrose, 25.07.2023 ob 14:35
Aja itak gres raje plavat.. no kje je zdaj ta pogum katerega pomanjkanje ocitas drugim? In kje je sodni poziv s katerim si mi grozila leta 20? Prpa jedna ti bos pisala o pogumu.. taki ki grozite non stop prvi prpo potegnete ko je treba v reali realizirat kaj..
Kaj če bi vidve svojo temo odprli pa se šli kregat tja. Ene nas zanima to kar je v naslovu, drugi pa ne vem zakaj sploh odpirate?
Venividivici, 25.07.2023 ob 15:37
Kaj če bi vidve svojo temo odprli pa se šli kregat tja. Ene nas zanima to kar je v naslovu, drugi pa ne vem zakaj sploh odpirate?
JSt se nw kregam, le leporecno hinavko zlagano pizivam da uresnici kar je grozila in pokaze svoj pogum katerega pomanjkanje ocita drugim. Je sama zasmetila temo jst jo zgolj pa pozivam da pokaze ta svoj lwporecni pogum.. vedno je tko jaka na jeziku ko je treba pa kaj udejanjit pa prpaaaa.. isto kot hijene ki so progrom nad mano izvajale in kradle moj nik.
Saj tema je zanimiva, ampak je malo zašla. Avtor začne o neuslišani ljubezni, debato pa na koncu prevzame “anonimni 8409”, ki je lovec, dokler ne ujame plena, ki zavrže ko se naveliča in neki večni iskalec prave osebe. Vsaj tak vtis imam jaz. Človek brez globine, ki ga žene ego. Če se motim, se opravičujem. Ne strinjam se z avtorjem, ker vseeno bi si moral dati priliko, da spozna to osebo, ki jo sedaj idealizira. Zaljubiš se neskončno lahko ko si mlad, v zrelih letih mislim da smo bolj pragmatični. Vseeno lažje vidimo pluse in minuse in saj veste, nihče ni idealen. In če nekaj ne dobiš, lažje preboliš, če vidiš , da druga oseba ni tako idealna. Ker snameš rožnata očala. Jaz sem sicer poročena že 23 let. Moža imam res rada, ga spoštujem in je moj partner, prijatelj, sopotnik, angel varuh. Bom pa komentirala današnje samske moške in ženske ki ne najdejo prave osebe zase. Tako zmešanega sveta kot je sedaj, še ni bilo. Po Koroni se mi zdi da se je vse sfižilo, odnosi, ljudj sploh ne najdejo prave osebe, toliko nekega iskanja, saj vidite koliko je tu tem, ne najdem pravega, kje spoznati…..Ločitev je zadnje leto ogromno, hkrati pa zelo malo harmonije med ljudmi, vse razštelano, on svoja družba, ona svoje prijateljice, samo spat grejo v isto stanovanje/hišo, ne pogovarjajo se in živijo en mimo drugega. Pravo olajšanje ko spoznaš nek harmonični zakonski par. Se kar bojim, kako bodo naši otroci živeli, upam da se tole kaj popravi.
Tema je zasla iz biszva.
Avtor, lahko se zgodi in vse kar se pisari, so teorije. Se zgodi. M9rda je res vse sam rutina, morda je odnos zasel v prijateljstvo. Bistvo je – sprejet bos moral, da gojis mocna custva do zasedene zenske. Ce ali ne zeli kaj naredit, bos moral resit z njo. Kljub temu kar ti pisejo, vseeno si vzami cas in jo spoznaj. In se ne obremenjuj z vprasanji zakaj, kako. Vzami cas in morda bo z leti odgovor znan. Ni nam vse takoj jasno, vcasih odgovor dobimo sele po nekaj letih. Ce bi zelel delit se kaj o njej, kaksna je in ce bos kaj ukrenil v smeri poznanstev namesto bezanja .. Bi bilo tudi lepo.
Vsi ostali – odprite si frugo temo in debatirajte tam. Zdaj jo to samo unicujete. Avtor je postavil vprasanje, ali mu odgovorte, ali bodte tiho.
enivej, en način, da razumemo zacopanost in zapeljevanje je čez znanost, drug je pa čez literaturo, de Laclosova Nevarna razmerja sem že omenil, pol je pa še ena knjiga, glih tko roman v pismih, glih tko psihološka novela in glih tko s konca 18. stoletja, Trpljenje mladega Wertherja, neki Goethe iz Nemčije je avtor, genialno delo. Werther se na smrt zacopa v Charlotto, ki tudi ni glih ravnodušna, ampak je zaročena in potem tudi poročena z Albertom, skratka nedosegljiva, limerenten je bil Werther, bi danes rekli. Ampak to ni bilo v unih časih nič tacga, Prešeren je bil tud tko v Julijo zacopan, pa Dante v uno svojo Beatrice pa še kdo. Werther ne more biti z nobeno drugo, ta ali pa nobena, pa tudi Lotte mu na nek način ne pusti, da bi bil, ful si dopisujeta in razlagata, ampak vse ful spodobno, ampak to valjda ne gre in po vseh svojih mukah Werther stori konec, s pištolo, ki mu jo je Lotte (nevedoč zakaj) poslala, s tem se žrtvuje, da bo mela Lotte končno mir in da bosta v naslednjem življenju skupaj, tko vsaj reče. Knjiga je imela ful efekt na Evropo, k bi danes rekli Kim Kardashian, mladi so se začeli oblačit kot Werther v knjigi, si izpovedovat usodno ljubezen, ni da ni, celo prepovedana je bila knjiga nekaj časa, cel cirkus, in ljudje so začel sprejemat novo idejo, da si z nekom skupaj, ker si zacopan, da si najprej zacopan, pol pa šele skupaj. Sej zacopani so bli tud že prej, ampak v zvezo niso šli iz zacopanosti, ampak iz dolžnosti in interesa in zakon je bil skoraj kot bi v službo hodil in velik ljudi je mel doma ženo za posestvo in otroke, za zacopanost so mel pa eno drugo. Tej dobi v umetnosti se je reklo Romantika in zato mi še danes rečemo, da smo romantični, če verjamemo v te stvari.
Zvjrx, 25.07.2023 ob 17:20
Saj tema je zanimiva, ampak je malo zašla. Avtor začne o neuslišani ljubezni, debato pa na koncu prevzame “anonimni 8409”, ki je lovec, dokler ne ujame plena, ki zavrže ko se naveliča in neki večni iskalec prave osebe. Vsaj tak vtis imam jaz. Človek brez globine, ki ga žene ego. Če se motim, se opravičujem. Ne strinjam se z avtorjem, ker vseeno bi si moral dati priliko, da spozna to osebo, ki jo sedaj idealizira. Zaljubiš se neskončno lahko ko si mlad, v zrelih letih mislim da smo bolj pragmatični. Vseeno lažje vidimo pluse in minuse in saj veste, nihče ni idealen. In če nekaj ne dobiš, lažje preboliš, če vidiš , da druga oseba ni tako idealna. Ker snameš rožnata očala. Jaz sem sicer poročena že 23 let. Moža imam res rada, ga spoštujem in je moj partner, prijatelj, sopotnik, angel varuh. Bom pa komentirala današnje samske moške in ženske ki ne najdejo prave osebe zase. Tako zmešanega sveta kot je sedaj, še ni bilo. Po Koroni se mi zdi da se je vse sfižilo, odnosi, ljudj sploh ne najdejo prave osebe, toliko nekega iskanja, saj vidite koliko je tu tem, ne najdem pravega, kje spoznati…..Ločitev je zadnje leto ogromno, hkrati pa zelo malo harmonije med ljudmi, vse razštelano, on svoja družba, ona svoje prijateljice, samo spat grejo v isto stanovanje/hišo, ne pogovarjajo se in živijo en mimo drugega. Pravo olajšanje ko spoznaš nek harmonični zakonski par. Se kar bojim, kako bodo naši otroci živeli, upam da se tole kaj popravi.
“”anonimni 8409″, ki je lovec, dokler ne ujame plena, ki zavrže ko se naveliča in neki večni iskalec prave osebe.”
A se lohk mi ne pogovarjamo o meni, ampak o zacopanosti, prosim, zakaj se zgodi, kaj naj z njo, zakaj v tanarobne ipd.
No.no, ne tako strogo zacrtano, saj tudi v pogovorih v zivo teme zaidejo in sam pogovor se bolj zanimiv naredi.. saj tema se nadaljuje oz pogovor naprej ker se pogovarjate/mo naprej se o cem drugem a se vedno o zaljubljenosti ljubezni itd.. ce bi blo striktno na avtorjev post bi tema ze prej zamrla.. zanimivo je ker se odvija spontano naprej…
Anonimno 8409, 25.07.2023 ob 17:49
“”anonimni 8409″, ki je lovec, dokler ne ujame plena, ki zavrže ko se naveliča in neki večni iskalec prave osebe.”
A se lohk mi ne pogovarjamo o meni, ampak o zacopanosti, prosim, zakaj se zgodi, kaj naj z njo, zakaj v tanarobne ipd.
Ne. V bistvu ne.
Forum je zaprt za komentiranje.